- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi hafsa anne
Benim kardeşlerim kız işte, ikiz misiniz diye soranlara sinir olurlardı, hayır üçüzüz birimiz evde derlerdi ya da ikiz değiliz tesadüfen aynı anda doğmuşuz derlerdiben de mesela ikizim olsun istemezdim. Ikiz çocuklara da üzülürdüm hani hep bi benzerin var kardeşten de öte okulda orda burda hem iyi hem kötü.Özellikle evlenirken çok sorun olacağını düşünürdüm iki kız ikiz olursa,öyle aynı Kıyafet giydirmeleri falan da pek hoş gelmezdi ama iç güdü işte küçüklükten ..aslında şuan ben de korkuyorum :))
Özeller işte ya..Allah'ımın hikmetiBenim kardeşlerim kız işte, ikiz misiniz diye soranlara sinir olurlardı, hayır üçüzüz birimiz evde derlerdi ya da ikiz değiliz tesadüfen aynı anda doğmuşuz derlerdi17 yaşındalar didişmeleri hiç bitmedi, hala sürekli tartışırlar ama birbirlerinsiz asla yapamazlar. Aralarına girersen ikisi bir olur sen haksız duruma düşersin. Aşırı kolluyorlar birbirlerini, çok güzel bir şey aslında.. Ama hep tek olmak nasıl oluyor diye de merak ediyorlar. Düşünemiyoruz diyorlar. Bize ikiz olmak nasıl farklı geliyorsa, onlara da biz farklı geliyoruz. :)
Benim kızlarımda sinir oluyor hatta ben arada gıcık etmek için ''siz ikiz misiniz?'' diyorum deli oluyorlar..Benim kardeşlerim kız işte, ikiz misiniz diye soranlara sinir olurlardı, hayır üçüzüz birimiz evde derlerdi ya da ikiz değiliz tesadüfen aynı anda doğmuşuz derlerdi17 yaşındalar didişmeleri hiç bitmedi, hala sürekli tartışırlar ama birbirlerinsiz asla yapamazlar. Aralarına girersen ikisi bir olur sen haksız duruma düşersin. Aşırı kolluyorlar birbirlerini, çok güzel bir şey aslında.. Ama hep tek olmak nasıl oluyor diye de merak ediyorlar. Düşünemiyoruz diyorlar. Bize ikiz olmak nasıl farklı geliyorsa, onlara da biz farklı geliyoruz. :)
Ben de bilemiyorum onu, ablam yeğenimin ağzına tıkıyor da tıkıyor. Diyorum tamam yeter doydu, yok ben doyduğu zamanı bilirim diyorBelki yeri değil ama çok merak ettim Kısacık bi cevap yeterli olur.Ya bu çocuklara nasıl bakıyorsunuz ağlıyor diyelim Karnı acıktı gazı var tamam deniyorsun hepsini, ama yemek yedirirken doyduğunu nasıl anlıyorsunuz :))
İsterseniz bir derdim var bölümündeki ve dualarımız sizinle bölümlerindeki çocuğu olmasını çok isteyen ama nasip olmayan kadınları bir okuyun da halinize şükredin, ne güzel anneniz de varmış bakan, çocukları kreşe verirsiniz birkaç seneye. Zaten kendilerini kurtarmışlar 8 aylık maşallar büyümüşler. Ben anlamıyorum böyle şükürsüzlük yapanlarıSekiz aylık ikizlerim var herşeyim bitti sanki yardimci olun lütfen evimde değilim uzun zamandır annem de kalıyorum eşim sadece haftasonu geliyo herşey çok zorlaştı üç yıl rahat bi evliliğin ardından ikizler zor geldi bütün psikoloji m alt üst oldu
Mesajını okurken uzuuun bir "amiiiiiiiinnnn" dedim..İnşallah yavrunu kucağına alacağın günler gelir canım benim..cnm hayırlı olsun bebıslerın
bızım cocuklarımız olmuyo senın olmus ıkı tane fazla dıosun suan senın yerınde olmak ıcın neler vermezdım benım bı cocuqum olsun dıye elımden gelenı yapıorum keske benım ıkızlerım olsa keske allahım banada verse
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu şükürsüzlük değil ki, kadın psikolojik olarak bunalmış ki bu çok normal bir şey.. Ben çocuğuyla ilgili bir şikayetini paylaşan kişilere cevaben şükret şükret bak çocuğu olmayanlar var diyenleri anlayamıyorum. Ne yapsın hiç sesini çıkarmasın mı? Çok ilginç gerçekten..İsterseniz bir derdim var bölümündeki ve dualarımız sizinle bölümlerindeki çocuğu olmasını çok isteyen ama nasip olmayan kadınları bir okuyun da halinize şükredin, ne güzel anneniz de varmış bakan, çocukları kreşe verirsiniz birkaç seneye. Zaten kendilerini kurtarmışlar 8 aylık maşallar büyümüşler. Ben anlamıyorum böyle şükürsüzlük yapanları
Konu sahibesini destekleyen mesajlar zaten var burada, elbette zordur. Birilerinin de farklı bakış açısıyla arkadaşı şükretmeye davet etmesi gerekiyorsu, bu benim düşüncem. İnceledim sizin de konularınızı hayata , verilen nimete bakış açılarımız çok farklı böyle düşünmeniz normal!Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu şükürsüzlük değil ki, kadın psikolojik olarak bunalmış ki bu çok normal bir şey.. Ben çocuğuyla ilgili bir şikayetini paylaşan kişilere cevaben şükret şükret bak çocuğu olmayanlar var diyenleri anlayamıyorum. Ne yapsın hiç sesini çıkarmasın mı? Çok ilginç gerçekten..
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu şükürsüzlük değil ki, kadın psikolojik olarak bunalmış ki bu çok normal bir şey.. Ben çocuğuyla ilgili bir şikayetini paylaşan kişilere cevaben şükret şükret bak çocuğu olmayanlar var diyenleri anlayamıyorum. Ne yapsın hiç sesini çıkarmasın mı? Çok ilginç gerçekten..
Bu arada asıl ilginç olan da sizin meme ameliyat konularınızdıBence çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu şükürsüzlük değil ki, kadın psikolojik olarak bunalmış ki bu çok normal bir şey.. Ben çocuğuyla ilgili bir şikayetini paylaşan kişilere cevaben şükret şükret bak çocuğu olmayanlar var diyenleri anlayamıyorum. Ne yapsın hiç sesini çıkarmasın mı? Çok ilginç gerçekten..
arkadaşım senin için dua edicem. o kadar samimi yazmışsın ki. gözlerim doldu.cnm hayırlı olsun bebıslerın
bızım cocuklarımız olmuyo senın olmus ıkı tane fazla dıosun suan senın yerınde olmak ıcın neler vermezdım benım bı cocuqum olsun dıye elımden gelenı yapıorum keske benım ıkızlerım olsa keske allahım banada verse
kızkardeşimle aramda 1 yaş var.annem bizi 12 yaşımıza kadar birörnek giydirdi. çocukken sinir oluyodum.8 aylık dedi canim , yani ben öyle okudum. Yavaş yavaş etrafı kendilerini keşfetmeye başlamışlar artik 8 ayliklar. Dediğin gibi ara sıra giydirse belki ama bazı anneler alışkanlık haline getirmiş bunu, görüyorum 5,6 yasında cocuklar a ayni kiyafetleri giydiriyorlar hala, bence çok yanlış.