ikizlerim var bütün hayatım bitti mi?

Bence bir şeyi ne kadar kolay görürsen o kadar kolaylaşır.Mesela 8aydır annenin evinde kalıyormuşsun,evine barkını gidemeyecek kadar büyük bir sorun yapmamalısın bunu.Eşinle sadece haftasonu görüşüyormuşsun,çok garip geldi bana.Gerekirse annen sende kalsın ya da yardımcı tut.Ama tek başına ikiz bakan anne çok var,dördüz bakan bile var,blogları var internetten onları okuyabilirsim.Hepsi olayın planlama olduğunu vurguluyor,zaten sorunlu kısım birkaç sene sonra onlar arkadaş gibi büyür.

1 yasina gelince beraber oynamaya baslarlar. Cogu bitmis azi kalmis, az daha sabir.

İlizlerim yok ama profil resmine bakarsanız ikiz gibiler evet çoklkk zor ama ne bilim ben evimden bir gün bile ayrı kalmadım doğum hariç KV oğlumu istedi 20 gün bakim diye ben olmaz sen gel dedim oda ancak 10 gün gelebildi alışadık gitti tabii ikiz farklıdır ama ölüm yok ucunda

23 aylık bir erkek bir kız ikizlerim var. İlk yıl kabus gibiydi malesef. Annem bana geldi 1yıl onunla baktık. Ama iyi bişey söyleyim 1yaşından itibaren yalnız bakıyorum ve inanın daha rahatım. Yürümeye başlasınlar birbirlerini keşfetsinler işte o zaman ohhh beeee diyeceksin. Sormak istediğin şeyler olursa istediğin zaman msj atabilirsin...

8 aylık dedi canim , yani ben öyle okudum. Yavaş yavaş etrafı kendilerini keşfetmeye başlamışlar artik 8 ayliklar. Dediğin gibi ara sıra giydirse belki ama bazı anneler alışkanlık haline getirmiş bunu, görüyorum 5,6 yasında cocuklar a ayni kiyafetleri giydiriyorlar hala, bence çok yanlış.

benim eltimin 6 çocugu var, yaslari, 12-10-7-4- 2-2 yani son iki numara ikiz oldu .. kadinin saçlari iki kat beyazladi son yilda ama çcouklarida kendide gayet iyiler .. okul ve ders olamdiginda buyukler yardim eder onun disinda hiç yardimcisi yok ..
zor olmali hayatiniz ama siz bittiniz dunyaniz karardi vs demek deil kesinlikle .. kendinize guvenin, ikizler buyyunce hersey çok guzel ve daha kolay olucak
biraz sabir sadece ..

Evet bu konuda çok haklısınız. İkiz annesi olarak (her ne kadar bir kız bir erkekte olsa) aynı anda yakın renk bile giydirmemeye çalışıyorum.

Allah size iki tane güzel melek vermiş. Hayatınız daha yeni başlıyor ne olur kendinizi bunaltıp onlara da yansıtmayın..

Cocuklar dogar dogmaz esinizden ayrilip baska sehire cocuk bakmaya giderseniz tabii ki hayatiniz biter. Sizin sadece ikizleriniz olmamis, bir de evli hayatiniz bitmis. Ben ayri gayri evlilikleri yanlis buluyorum, sebep ne olursa olsun. Cocuklarinizla ayri eve cikana kadar baska cozum de bulabilirdiniz saniyorum.
Bence ne yapin edin, kendi evinize donun cocuklarinizla.

İkiz bebeklere ayni kıyafet giydirilmemeli. Tavsiye etmeyin lütfen. Psikologlar, pedagoglar daha iyi bilir ve açıklar ama çocukların benlik duygusuna ve psikolojisine zarar verir.
Yok yaa bence psikologlar ilgi çekmek ya da çok biliyormuş gibi görünmek için her naneye burunlarını sokuyorlar. 1.5 yaşında kızım var bir ay öncesine kadar pedegogları dinliyordum ne derlerse kızım resmen artık ipleri ele geçirmeye aşırı şımarık bir çocuk olmaya başlamıştı neymiş efendim çocuk birşey dökünce anneciğim bu yaptığın çok yanlış bir daha yapmamalısın diye nazik nazik uyarcakmışız falan filan pedegogların bir işe yaradığını görmedim ben yumuşak oldukça tepeme çıktı şimdi yaramazlık yapınca bir kızıyorum(dayak yok tabiki) mum gibi oluyor bi daha da yapamıyor. İkizletin aynı giyinme meselesine gelince de hep özenmişimdir ikizim olsa da aynı giyinseydik diye ya da tanıdığım ikizler var hem aşırı benzer hem aynı giyinirlerdi ayıramazdık şimdi gayet sağlıklı evli mutlu çocuklu bireyler. Pedagog lar abartılı herşeyi

Annenizle bakmak zor geliyorsa,gerçekten de kendi evinize gitmeniz Lazım çünkü iş eşinizde bitiyor.Allah kolaylık versin..

Zor diyorsunuz ben de korktum ama küçüklüğümden beri ikizlerim olsun isterim özellikle biri kız biri erkek.Su saate. Sonra olmasa daha mı iyi ymiş gerçi ben dertten kurtulmak için istiyordum dert dediğim de bi kere de bitsin diye ama şuan çok Saçma düşündüğümü anladım.Allah hayırlısını versin :)!

Cok zordur elbet ama hayalim hep ikiz sahibi olmakti. Allah size vermis, ne guzel. 3 yasinda krese verirsiniz. O zamana kadar sabir

Hayir hayatiniz tabiki bitmedi daha yeni basliyor. Siz sadece bosanmis ikiz annesi gibi olmaktan yorulmussunuz. Evlilik kurumunu hepten bozmakla beraber. Esinizin yanina gidin evliliginiz daha büyük yaralar almadan. Baba da cocuklarinla bag kurabilsin hafta sonu neye yeter ki? Evinize dönün acilen.

İkiz cidden zor, karşıdan evet çok güzel görünüyor, hem mantıken de 2 tane bir arada çıkıyor diye düşünülüyor ama ben bizzat görmüş, yaşamış biri olarak çok korkuyorum ikiz çocuklarım olur diye.. Ailede de çok var bizim, bana vurur mu vurmaz mı bilemiyorum :)

ben de mesela ikizim olsun istemezdim. Ikiz çocuklara da üzülürdüm hani hep bi benzerin var kardeşten de öte okulda orda burda hem iyi hem kötü.Özellikle evlenirken çok sorun olacağını düşünürdüm iki kız ikiz olursa,öyle aynı Kıyafet giydirmeleri falan da pek hoş gelmezdi ama iç güdü işte küçüklükten ..aslında şuan ben de korkuyorum :))

Bir de ilkokulda ikiz Arkadaşlarım vardı çift yumurta ikiziydiler benzemiyorlardı ama ÇOğu zaman diğer Arkadaşlarımın konuşmalarını duyardım ikizler ama biri güzel biri çirkin,tuhafıma giderdi.bir de bu dediğim olay sürekli berabersin uni Sınavında bile Kardeşleri aynı binaya koyuyorlar,ikizleri aynı sınıf hatta önlü arkalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…