ikizlerim var bütün hayatım bitti mi?

hafsa anne

Tosuncuklarımla Yeni Hayat
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
526
385
35
Sekiz aylık ikizlerim var herşeyim bitti sanki yardimci olun lütfen evimde değilim uzun zamandır annem de kalıyorum eşim sadece haftasonu geliyo herşey çok zorlaştı üç yıl rahat bi evliliğin ardından ikizler zor geldi bütün psikoloji m alt üst oldu

Pro kart bölümüne acmissiniz cok ilginç.

Allah yardimciniz olsun. Esiniz neden sadece haftasonu geliyor? Belki bu yuzden cok bunaldiniz?

Sitede yeniyim ondan galiba çocuklar dan anca bu kadar çalışıyo istanbul avrupa yakasında ben annem de kocaeli deyim buda büyük etken o gelince Moral im daha iyi oluyor tabii

Sitede yeniyim ondan galiba çocuklar dan anca bu kadar çalışıyo istanbul avrupa yakasında ben annem de kocaeli deyim buda büyük etken o gelince Moral im daha iyi oluyor tabii

Mesela siz evinize gitseniz anneniz de sizinle beraber gelse? Sonucta insan kendi evinde kocasiyla daha rahat eder...
hem dogum yapip hem de esimden ayri olmak beni bunalima sokardi herhalde.

İkiz kız kardeşlerim var şu an 17 yaşındalar, zorluğunu iyi bilirim. Annem lavaboya gidecek vakit bulamazdı. Babam işte, biz okulda.. İnsan kafayı yiyecek gibi oluyor. Büyüdükçe de işler kolaylaşmayacak üzgünüm ama böyle.. Allah kolaylık versin.

Nisan da gidicem inşllh bide hiç tek kalmadm çocuklar la henüz.napıcam nasıl olur bilmiyorum umarım hersey daha bi düzene girer

Zaman gecsin diye beklemeyin ya onlar ne tatlıdır simdi bu gunlerin tadini cikarin bi daha hic bebek olamicaklar zaten
Ayni kiyafetlerden alip giydirin yürüyüşe çıkın iyi tarafindan bakin yani :)

Allah bagislasin ..

Zaman cok cabuk geciyor , hemencecik buyurler :)

Kendi evine gitsen esinde olsa hergun belkide kendini daha iyi hisedeceksin ..

Suan annende kaldigin icin , Esinde yaninda olmadigi icin kendini daha cok yalniz hissediyosun ..

Ne kadar şanslısınız ikiz bebekleriniz var, çok güzellerdir şimdi onlar, cinsiyetleri nedir?
Anneniz yanınıza gelse kendi evinize geçseniz bir süre daha iyi olmaz mıydı ?
Durumunuz müsaitse bir bebek bakıcısı bulup bir süre beraber bakabilirsiniz belki..
Annenin stresi sıkıntısı bebeğe geçiyordur mutlaka . allah kolaylık versin

Evinize gidip düzen kurun düzeni ne kadar ertelerseniz o kadar zor olur

Çocuklar annenizin evini benimser babalı ortama da zor alışır

Gerekirse anneniz gelsin gerekirse yardımcı tutun gerekirse evi b. K götürsün ama evinizde yaşayın aile olun

Yardımcı tutamaz mısınız ? Komşumuzun ikizleri var, yardımcı vardı çocuklar 4 yaşına gelene kadar gündüz kadın geldi eve, erkek ikizlerdi tüm apartmanı ayağa kaldırırlardı. Şimdi 5 yaşındalar, bakıcı gelmiyor artık anne bayağı rahatlamış, kreşe gidiyor çocuklar, evde de birbirleriyle oynuyorlar sürekli. Bakıcı kadın sabah erkenden geliyordu her şeyi beraber yapıyorlardı anneyle, hem bebek bakımı hem yemek hem temizlik. Hatta komşumuz gayet gezmelere filan da gidiyordu ki bebekler hakikaten yaramazlardı. Belki yardımcı işinizi kolaylaştırır sizin de.

Zaman gecsin diye beklemeyin ya onlar ne tatlıdır simdi bu gunlerin tadini cikarin bi daha hic bebek olamicaklar zaten
Ayni kiyafetlerden alip giydirin yürüyüşe çıkın iyi tarafindan bakin yani :)
İkiz bebeklere ayni kıyafet giydirilmemeli. Tavsiye etmeyin lütfen. Psikologlar, pedagoglar daha iyi bilir ve açıklar ama çocukların benlik duygusuna ve psikolojisine zarar verir.

ne kadar harika ki ikizleriniz var,hele bi yurumeye baslasinlar konussunlar nasil oyunlar kurmaya baslicaklar aralarinda sizi gozleri bile gormeyecek onlarin,kendi dunyalari olcak hic merak etmeyin ve sukredin ki yardim edeniniz var..bu kv degil oz anneniz hemde gercekten cok sanslisiniz..benim bi oglum var,cok ama cok isterdim ikiz dogurmayi..

İkiz bebeklere ayni kıyafet giydirilmemeli. Tavsiye etmeyin lütfen. Psikologlar, pedagoglar daha iyi bilir ve açıklar ama çocukların benlik duygusuna ve psikolojisine zarar verir.
Bunlar bebek ama daha nerden fark edeceklerki hem benim gördüğüm ikizlerin çoğu ozguvenli gayet özgüven o kadar çabuk zarar görecek bişey degil hem bide tatlı görünüyorlar arada yapilmasindan bisey olacağını sanmiyorum ben bu kadar katı olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…