• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ikizlerim devam sütünü icmiyorlar..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xhxuxzxuxnx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
1.409
8
116
Almanya
merhaba,benim ikizlerim var 7 bucuk ayliklar ve yaklasik 1 haftadir devam sütünü icmiyorlar (hic emzirmedim).ek gidalara 4 aylikken basladik sabah 8 ve aksam 4 de devam sütü veriyordum öglen 12 de etli sebze aksam 8 ise bugdayli kasik mama veriyordum hersey cok güzeldi birden bire devam sütünü istememeye basladilar, diger yemeklerin tadini aldiklari icin devam sütünü icmek istemediklerini düsünerek ek gidalari kestim 4 gündür sadece devam sütü veriyorum ama sonuc ayni. birazda isal durumlari var gibi anlayamadim acaba sebebi dis cikarmalari olabilirmi??? az önce uzman tv de izledim,dis cikaran bebeklerin biberonun silikonunun dis cikan yerlere temasi neden olabiliyormus bilemiyorum .. tecrübeli anneler yardiminiza ihtiyacim var.
 
ishal den dolayı ,çmiyor olabilirler
diş çıkıyorsa içimiyor olabilirler
devam sütünün markası değişti ise tadı farklı geliyor olabilir başka marka deneyebilirsiniz
merak etmeyin içeceklerdir
 
Back