ikizleri hamile anneler bakarmisiniz

Canim bence sana tavsiyem bende çok araştırdım yalnız ikizlere bakan çok az uzman var 2 hastaneden sasma zeynep Kamile kadın doğuma gidecen perinatolaji ye kayıt açacak lar ve devamlı kontrol orda yapılacak başka hastanelerde vakit kaybetme bide çapa hastanesi ni öneriyor lar ben oraya gitmedim ama ikiz lerle ilgili iki hastane var

bu sayfaya yorum yazan bütün anne adaylarına ithafen; önümüzdeki aylarda Allahın izniyle sağlıkla,huzurla bebeklerinizi sorunsuzca kucaklamayı Rabbimiz sizlere ve bütün anne adaylarına nasip etsin :) en son msjı 1o gün önce atmışsınız bütün yazışmalarınızı okudum lütfen beni burda merakta bırakmayın sizler için dua edicem herkese sevgiler. :)

henüz değil ben daha çok duacıyım olsun diye aile bireylerim pek umutlanmamı istemesede ki ailemde ikiz vakaları hiç yok tüp bebek yöntemiyle ikiz sahibi olan halam haricinde..belki olur umuduyla işte :))) sizleri takipteyim nasıl geçiyor bu süreçte hamileleri neler bekliyor ikiz alışverişi vs maddi manevi herşeyi izlemeye çalışıyorum Allahın izniyle sağlıklı sorunsuz doğumlar diliyorum hepinize

ayensu senin de benimkiyle ayni benim birinin suyunu hep daha fazla goruyorlar her hafta takipe gidiyorum 1 hafta önce aralarinfa 40 gr varken bu pazartesi 100 gr dediler her doktor farklı olcuyor ben mi abartiyorym her hafta gittikçe farkli şeyler çıkarıyorlar sulari hakkinda biaey drfiker mi sana

Kizlarrrrrrrrr..........

Adet gunu hcg degerim 235 di 3 gün sonra 1100 e yukseldi 4 gün sonra tekrar test yaptim 4300 oldu bazilari ikiz diolar fikri olan varmi

Canim suan aralarında fark 300 gr oldu ama iki bebek te kilo aldığı için hep biri 1 hafta önde oyüzden baştan beri böyle olduğu için sorun yok ama suları hakkında yeterli diyolar Başka bişey demiyolar sadece insan sonunu bilmiyo şu zamanda yapacağım diyemiyorum her an doğum olabilir riskli olduğumuz için bakalım
Teşekkürler canım dua et sen bizim dua ya ihtiyacimiz var

Kizlarrrrrrrrr..........

Adet gunu hcg degerim 235 di 3 gün sonra 1100 e yukseldi 4 gün sonra tekrar test yaptim 4300 oldu bazilari ikiz diolar fikri olan varmi
Yani bu konuda çok umitlenme benim oğlumda çok daha yüksek degerlerdi ama tek di.bu hamileliğin dede yükselme de çok yavaş oldu ikiz olduğunu duyunca 3aylik ken şok oldum hiç beklemedigim biseydi

huu huuu nasıl geçiyor hamilelik? iyi misiniz bebişler nasıl keyifler yerinde mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…