Salgin var su an ben denize girmedim ama ben de cok kotuyum. 3gundur yatiyorum pzt tatil planimiz vardi havuz olamasa da denize girerim diye dusunuyordum denizden mi kapmissinMatchless87 canım ben denize gittim ama mafoldum enfeksiyon kapmisim ıshal bulantı çok var di şimdi yatıyorum bebisler de iyi bi sıkıntı yok 2 hafta sonra kontrol var şeker yükleme yapılacak sende yaptırıyor musun
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebislerine benim pazartesi tetanos hepatit aşıları yapılacak o gün şeker yüklemesi de yaptircam doktorum mutlaka yaptir hiç bi sakıncası yok dedi sen nasılsın nasıl gidiyo oglanlar hareketleri dışardan belli ediyo mu artikMatchless87 canım ben denize gittim ama mafoldum enfeksiyon kapmisim ıshal bulantı çok var di şimdi yatıyorum bebisler de iyi bi sıkıntı yok 2 hafta sonra kontrol var şeker yükleme yapılacak sende yaptırıyor musun
Benim tetenoz aşım oldu 5 aylıkken sağlık ocağı çağırdı oglanlar hareketleri dışardan belli hareket liler maşallah ya zaten hareketleri insana moral oluyo onlar oynasın bol bolGeçmiş olsun canım dikkat et kendine bebislerine benim pazartesi tetanos hepatit aşıları yapılacak o gün şeker yüklemesi de yaptircam doktorum mutlaka yaptir hiç bi sakıncası yok dedi sen nasılsın nasıl gidiyo oglanlar hareketleri dışardan belli ediyo mu artik
Bu konuda bilgim yok canım ben kendiliğinden hamile kaldım tedaviyle olmadimmerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum ..çatlatma iğnesini olalı 14 gün oldu beta hcg 169 çıktı yani iki günde tutmuş olsa 12 günlük falan şimdi bu değer yüksek mi sizce yani ikiz olma ihtimali var mı sizde nasıldı sonuçlar yardımcı olursanız sevinrim
Hayırlı olsun canım dörduz mu olacak çok güzel hemde çok riskli gerçekten ben ikiz hamileyim çok zor geçiyor ikiz gebeliğin zorlugundan 4uz daha riskli ve zordur bence doktorunuza güvenin çok zor karar ya Nebilim bende çok kararsız kalirdimhayırlı olsun sizinkisi...teşekkür ederm cvp için şu an 4 kese var 4. yü bu gün gördük ve dr um çok riskli birini alalım dedi ne yapacağım hiç bilmiyorum yumurtam oluşmuyordu iğne kullandım ama doğal yolla döllendi hepsi ne yapim fikir verin
Belki uzaktan soylemesi kolaydir ama sanirim ben olsam kiyamazdim hic birine ikiz gebelik de riskli dorduz daha da riskli ama hayatin boyunca pismanlik duyabilirsin ucunu buyuturken hep 4. Aklinda olacakhayırlı olsun sizinkisi...teşekkür ederm cvp için şu an 4 kese var 4. yü bu gün gördük ve dr um çok riskli birini alalım dedi ne yapacağım hiç bilmiyorum yumurtam oluşmuyordu iğne kullandım ama doğal yolla döllendi hepsi ne yapim fikir verin
cevabın için teşekkür ederim .. ilk duyduğumda acaba dedim ama çok pişman oldum zaten düşüncesi bile canını yakıyor insanın rabbim verdi rabbim alsın hiç bir şekilde müdahale etmeyeceğim sadece dua ediyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli olmaları için siz de dua ederseniz çok sevinıırm.Belki uzaktan soylemesi kolaydir ama sanirim ben olsam kiyamazdim hic birine ikiz gebelik de riskli dorduz daha da riskli ama hayatin boyunca pismanlik duyabilirsin ucunu buyuturken hep 4. Aklinda olacak
Cnm pncelikle hakkında hayırlısı ne ise o olsun, bnm anlamadıgım 4 embriyomu yerleştirdiler sana? Çok riskli de ondan soruyorum. Bunu nasıl göze aldılar?cevabın için teşekkür ederim .. ilk duyduğumda acaba dedim ama çok pişman oldum zaten düşüncesi bile canını yakıyor insanın rabbim verdi rabbim alsın hiç bir şekilde müdahale etmeyeceğim sadece dua ediyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli olmaları için siz de dua ederseniz çok sevinıırm.
Ayyy cnm şimdi okudum kusura bakma .:) tup bebek sanmıştım.hayırlı olsun sizinkisi...teşekkür ederm cvp için şu an 4 kese var 4. yü bu gün gördük ve dr um çok riskli birini alalım dedi ne yapacağım hiç bilmiyorum yumurtam oluşmuyordu iğne kullandım ama doğal yolla döllendi hepsi ne yapim fikir verin
4uz anne ne yaptın nasıl gidiyor hamilelik