ikizleri hamile anneler bakarmisiniz

Merhaba Hayırlı olsun öncelikle bende aynı durumu yaşadım çift keseydi ve bir kese çok daha küçüktü eriyip gidebilir veya doğumda o keseyi atabilirsin demişti doktorumuz ama kalp atışlarını duymuştuk şimdi oğullarım 18 haftalık ayrı keselerdeler rabbim hazinesi sonsuz olan ve çok yüce eğer o ''OL'' derse olur gönlünü çok ferah tut.

Sen bu dönemde uzanma, ağır kaldırma, ağır birşeyleri itme veya çekme, kendini çok yorma birde ne olur gelişmelerden haberdar et :)

Cok tesekkurler tabiki haberdar ederim

Uzanma derken?

Amin canım allahım hepimize evlatlarina kavuşmayı nasip etsin senin dün kontrolün vardı nasıl geçti oglanlar kaç gram olmuş Canim büyümüşler mi hersey yolunda mi

Kızlar merhaba,bende ikiz hamileyim ayrı keseler ve 8 haftalık.Sizler bu haftalarınızda lekelenme yada kanama yaşadınızmı?

Kızlar merhaba,bende ikiz hamileyim ayrı keseler ve 8 haftalık.Sizler bu haftalarınızda lekelenme yada kanama yaşadınızmı?
Ben ilk haftalarda yasadim dr gittim hemen simdi 6 haftaligim progestan verdi sende hemen bir doktora gorun derim allah korusun dusuk tehlikesi olabilir

Drum sü
Ben ilk haftalarda yasadim dr gittim hemen simdi 6 haftaligim progestan verdi sende hemen bir doktora gorun derim allah korusun dusuk tehlikesi olabilir
Doktorum sürekli takip edio ztn progestan kullanıorum ikiz gebeliklerde olabilirmiş ama insan korkuo işte

Gonlunu ferah tut ins saglikli olacaklar bol bol dua edelim ikiz annesi olmak cok guzel bir duygu allah bebeklerini sana bagislasin

Gonlunu ferah tut ins saglikli olacaklar bol bol dua edelim ikiz annesi olmak cok guzel bir duygu allah bebeklerini sana bagislasin
Amin canım Allah razı olsun :) teşekkür ederim desteğin için...Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)

Amin canım allahım hepimize evlatlarina kavuşmayı nasip etsin senin dün kontrolün vardı nasıl geçti oglanlar kaç gram olmuş Canim büyümüşler mi hersey yolunda mi
Allaha Şükür iyiler aynı 40 gr devam ediyor bakalım seninkiler gramlari nasil

Allaha Şükür iyiler aynı 40 gr devam ediyor bakalım seninkiler gramlari nasil
Sevindim iyi olmalarına canım gram farkı benimkinde de var onu hiç takma ayrıntılı da bişey çıkmadıysa hiç korkma benimkiler yirminci haftada ayrıntılı da raporda biri 486 gr biri de 467 gr çıkmış şimdi büyümüşler dir teyzesi artık tekmeler çok güçlü gelmeye başladı bi de ilk defa bu sabah ikisini birden hissettim normalde hep solumdaki tekmelerdi yerleri daralıyo heralde bu arada sen kaç kilo aldın ben dün tartildim inanamadım 8 kilo almışım şimdiden normal mi acaba senin oglanlar nasıl hareketli mi seni zorlamaya başladılar mi

Ben canım kilo olarak almammi çok aldım 2 hamileliğin dede çok almıştım şimdi 70 le kalmıştım 80 olmuşum 90la doğuma giderim heralde

Benimkiler de hareketlendirdi şükür ler olsun bide göbek üstünde ağrı saplaniyor çok yoruldugumda dinleyince geçiyor karnim çok var seninde ciktimi beni gören 8 aylık saniyor

Benimkiler de hareketlendirdi şükür ler olsun bide göbek üstünde ağrı saplaniyor çok yoruldugumda dinleyince geçiyor karnim çok var seninde ciktimi beni gören 8 aylık saniyor
aynen canım karnim çok büyüdü çatlaklar başladı ama olsun onlar iyi olsun sağ saglim dogsunlar yeter kilolar gidecek iki bebisle ugrasmak kolay olmayacak hele senin daha zor canım ya şimdi iki çocuk onlara bakiyon ben gene tek bi evin temizliği biraz yemek derdi Başka bi şey yok insallah annen kayinvaliden yakindir yardim edenin vardir yoksa senin icon gercekten zorbu arada senin bebekler kaç gram olmuş aramızda gün farkı var aynı zamanlarda doğum yapcaz

Matchless87 sen ne yapıyorsun bebislerin nasıl beni bu sıcaklar mafetti doktora haftaya gidecem nasipse sen gittinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…