Canim senin ikizler ne durumda yani kaçıncı haftadasin tek yumurta mi çift yumurta mi cinsiyetlerini öğrendin mi hamileligin nasıl gidiyoSohbet edelim bebekleri iyi beslemek için neler yemeliyiz tavsiyeleriniz
Aynen canım benim de 21 Şubat son adet.benim Kızlarım olacak tek yumurta aynı kesede arada zar yok doktorlar hep risklerinden bahsediyo herseyi yasakladı bize nasıl davran cam nasıl beslencem bilmiyorum çok endiseliyim. Senin nasıl gidiyo kontroller bebislerin nasıl gramlari gelismeleriBenim tek yumurta ikizleri 26 Şubat en son âdet tarihim seninle aynısı heralde cinsiyet te erkek ya senin
Bebeklerin gelişimlerini salı günü gidecem ozaman ogrenecem. .Aynen canım benim de 21 Şubat son adet.benim Kızlarım olacak tek yumurta aynı kesede arada zar yok doktorlar hep risklerinden bahsediyo herseyi yasakladı bize nasıl davran cam nasıl beslencem bilmiyorum çok endiseliyim. Senin nasıl gidiyo kontroller bebislerin nasıl gramlari gelismeleri
Bide seninkiler kaç gram aralarında fark varmı gran olarakBebeklerin gelişimlerini salı günü gidecem ozaman ogrenecem. .
Biri 148 gram diğeri 166 gram canımBide seninkiler kaç gram aralarında fark varmı gran olarak
senin tedaviyle değil demi canım bi de benim monoamniyotik monokaryonik sana bisey dedi mi doktorun beni perinolaga yönlendirdi riskli diye iki üç hafta sonra da anamoli testi önerdi o zaman herseyiyle ilgili yani organları tam gelişmiş mi bi terslik var mı diye bakılacakmisBiri 148 gram diğeri 166 gram canım
Canim salı kontrolüm var demiştin gittin mi kontrole hersey yolunda mi ogluslarin nasıl büyümüş ler miBebeklerin gelişimlerini salı günü gidecem ozaman ogrenecem. .
Sen ne yaptın canım doktora gittinmi bebislerin nasılBende duydum perinatolog aradaki ortak beslenen damarları lazerle yakiyormus bebeklere bi zararı var mı acaba aradaki fark on günden aradaki gram da yüz gram dan fazla olursa tehlikeye giriyormus inşallah fark kapanır benim Kızlarım arasında yirmi gram gün olarak da üç gün var inşallah daha fazla açılmaz fark
Daha gitmedim canım randevu haftaya salı ayda bir kontrole alıyo doktorum zaman geçmek bilmiyo ama bende bebislerim kıpırdadi mi iyi olduklarını anlıyorum seninkiler nasıl hareketli mi bi de nerde duruyorlar canım benim hemen göbeğin iki üç parmak altında ikisi de karnim çok sivri hep aynı yerde oturup kalkarken çok zorlanıyorum ondanSen ne yaptın canım doktora gittinmi bebislerin nasıl
Seninki benim gibi rabbim yardımcımız olsunayensu benim de ttek plesantaa amnyon sıvıalrrıı farkı aynı kese ama amniyoonrları faklı
Ben hissetmiyorum sadece Karnım geriliyor bide döndüğü nde hissediyorum yani kipirdama olmadı diyebilirim çok endiseliyim doktorun dediklerine üzülüyorum bu aralar bi sıkıntı olur diye onlarda etkileniyor anliyorum ama artık rabbim verdiyse bi hikmeti vardır çok dua ediyorumDaha gitmedim canım randevu haftaya salı ayda bir kontrole alıyo doktorum zaman geçmek bilmiyo ama bende bebislerim kıpırdadi mi iyi olduklarını anlıyorum seninkiler nasıl hareketli mi bi de nerde duruyorlar canım benim hemen göbeğin iki üç parmak altında ikisi de karnim çok sivri hep aynı yerde oturup kalkarken çok zorlanıyorum ondan
Canim benim hiç moralini bozma endiselenme ikizler de zaten hep fark oluyo ben kendim ikizim ayrı yumurta ama ikizim doğduğunda çok kiloluymus bende çok zayıf Ölecekmisim saniyorlarmis ama allahım ömür vermeyince hiç bişey önüne geçmiyo eskiden annem ikiz olduğunu biz dogunca öğrenmiş biz herseyi çok biliyoz kafaya takiyoz en iyisi çok düşünmemek sağ saglim dogacaklarina inanmak benim senden riskli gebeligim hem mono mono hem kan uyuşmazlığı mız var bu haftadan sonra 23. Haftaya kadar anamoli testi yapiliyormus ikisinin de bütün organları tam gelişmiş mi diye organlarda sorun yoksa gram farkı önemli olmuyormus sende yaptir için rahat etsin allahım kucagimiza almayi nasip edecek inşallah hep öyle düşünBen hissetmiyorum sadece Karnım geriliyor bide döndüğü nde hissediyorum yani kipirdama olmadı diyebilirim çok endiseliyim doktorun dediklerine üzülüyorum bu aralar bi sıkıntı olur diye onlarda etkileniyor anliyorum ama artık rabbim verdiyse bi hikmeti vardır çok dua ediyorum
Bende 28 yaşındayım canım ilk gebeligim allahım evlatlarıni sana bagislasin anne olmak çok farklı bi duygu daha kucağıma almadan hissediyorum o duyguyu inşallah karnimızdaki yavrularimiz sağ saglim doğarlar bazen çok korkuyorum ama allahım a dua ediyorum hersey yolunda gitsin başka çare yok oruç tutmuyorum zaten çok iyi bakmamız lazım onlara sen de sakın tutma sık sık yemeye çalış dikkat et kendine bebeklerineSağol canım bazen böyle dertlesmek iyi geliyo oruç tutabiliyomusun ben Tutamıyorum çok acikiyorum senin bu kaçıncı gebeliğin ilk gebeliğin mi benim 3.gebeligim 1 kızım 8yasinda 1 oğlum 1.5 yaşında var 28 yaşındayım sen canim