Tuvalet Eğitimi İkizlere tuvalet egitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Mervesat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
189
317
103
30
Merhaba arkadaslar. Ikiz ogullarim var. 19 ayliklar. Gece uzun zamandir altlarina yapmazlar. Cisleri gelincr uyanir aglarlar tuvalete goturururum cislerini yapinca rahatlayip uykuya devam ederler. Gunduz bir tanesi kakasini tuvalete yapar cisini de soyler ama arada kacirir. Digeri daha sikintili gunduz kakasini altina yapmayi tercih eder. Cisini pek kacirmaz onu tuvalete yapar. Ama kakada sikintili poposunu yikamamai bile istemiyor. Beze tekrar donmeli miyim bilemiyorum. Ani bir tasinma durumu oldu bu yüzden boyle kacirmaya basladilar tekrardan.

Valla masallah bacim baya erkenden baslamislar solemeye benim eltimin kizi 2 yasini gecdi hala bezine yapiyo tuvaletede gitmeye niyeti hic yokseninkilerin masallahi varmis hemde ikizler

Sag ol canim ama ne cektigimi ben bilirim valla cok zor bir sey bu tuvalet egitimi. Pes edecegim artik ama emeklerimize aciyorum

çok erken bir dönemde epey yol kat etmişsiniz. Bence dönmemelisiniz. Çocuklar rutinleri bozulup köklü bir değişiklik yaşadıklarında bu tepkimeleri veriyorlar. ama yeni eve alışmaya başladıklarında çözülmüş olur. Bol şans

Bilemiyorum ya o kadar cok yoruldum ki anlatamam. Sırf gece altlarina yapmadiklari icin geldigindr uyandiklari icin kiyamiyorum bu aliskanliklari tekrar bez baglayinca unutulacak diye. Etrafimdakiler bos yere eziyet gibi dusunuyorlar buyuduklerinde tekrar alistirmam gerektigini soyluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…