ikizlere ilk aylar için 1 parkyatak önerisi olan var mı?

istanbul1977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
25
0
36
İstanbul
Merhabalar, 22 haftalık ikizlerime hamileyim ve yavaş yavaş alışverişe başlayacağız. Odalarına büyüyebilen karyolalardan alacağım ancak ilk bir kaç ay yatakodamızda misafir olmaları gerekiyormuş:) Parkyataklara baktım, genelde boyutları 60*120 cm civarı. İkisi birden sığmaz diye düşünüyorum. Kraft 504 oyun parkı iç ölçüleri 75*105cm. Bana, en uygunu bu gibi geldi. İkisini yanyana yatırabilirim. Tecrübeli ikiz anneleri, park yatak önerilerinizi paylaşırmısınız lütfen... Hepimize kolay gelsin:)

Cevabın için teşekkür ederim:) Peki içine yatak olark ne aldın? Viskos yatağı yeni dpğanlar için önermiyorlar, sünger yatak tavsiye ediyorlar.Bu park yatağın ölçüleri diğerlerine göre farklı, yatk olarak sen ne aldın? ve ölçüleri neydi?

canım biz stork marka park yatak kullanıyoruz fiyatıda oldukça uygun..ilk 4 ay hep yanyana yatıılar içi oldukça geniş olduğu için de rahat rahat sığdılar müzikli ışıklı bi aparatı var çocukları sakinleştirmek için bayaa ii oluyo..alt değiştirme ünitesi sallanabilme özelliği var benimkiler şu an 14 aylık hala kullanıyoruz ve çok memnunum..tavsiye ederim..içine de o süngerimsi yataktan almadık bana çok basit geldi beğenmedim..üstelik uzun süreli kullanabileceğimiz bişey olsun istedik ve ortopedik yatak aldık..turuncu-yeşil-kırmızı-mavi renkleri var resmi debu..

ben de ikizlerime 2 tane kraft marka park yatak aldım. yaklasık 6 ay boyunca aynı yatakta yan yana yattılar.gayet rahat da sığmışlardı. 6. aydan sonra kendi odalarında ayrı yataklarda yattılar. 1park yatak ve 2 büyüyen karyola alma fikrin bence çok isabetli. 2 tane park yatak almana gerek yok. keşke ben de senin gibi yapsaydım

arkadaşım kesinlikle park yatak al derim ben ..bizde büyüyen yatak aldık fakat hiç kullanmadılar..ilk altı ay park beşikte beraber yattılar daha sonra ayrı ayrı park beşiklerde yattılar...büyüyen beşiklerimizi çevremde ihtiyaçları olan insan lara verdik...kesinlikle park beşik derim ...bebekleriniz büyüdüğünde düşme derdi falan olmayacak çok memnun kalacaksınızz..

ilk 6 ay beraber yatırdım kanzın yatağını almıştım içi gayet geniş çok kullanışlı park yataklar içine sünger olanlardan almıştım ikinci yatağımın ebatları farklı onada ortapedik olan yataktan aldım ama kızım o yatakta hiç rahat etmedi sanıırm çok yumuşak geldi yani ikisindende alabilirisn aslındaa büyüyen yataktan ziyade paark yatağı öneririm ama rahat 3 yaşına kadar kullanırısn sonrada normal bi çocuk odası takımı alırsın bebek odası takımı bi süre sonra kullaanıma uygun olmuyor bence

ben bebekken iki sepet beşik oturmaya başlamadan da büyüyen beşiklere yatırdım ama aynı beşikte de yatablirler doğduklarında ben memnunun bir tanesi asansörlü zaten yükseliyor parmaklık. diğeri de yükselmiyordu biz de çekmeceleri çıkarığ yatağı yere koyduk bayağı kullanırız bunları o yuzden memnunum

ben kızlarıma oda yapmadım daha. halen bizim odamızda ikiside. ilk önce tek park yatakta yatırdım 2 ay kadar. birisi çok gazlıydı sürekli sallanmak istiyordu. park yatağı sevmedi.. onun için bi yerden sallanan beşik bulduk büyük... yani buna birazda bebek karar veriyo. bence ilk önce 1 tane alıp deneyin severse 1 tane daha alırsınız.. ben iyiki önceden 2 tane almamışım diyorum şimdi..

merhaba ; bende 24 haftalık hamıleyım ıkızlerıme ikizlerin aynı yatakta yatırılması fikrine nasıl bakıyorsunuz birbirlerini rahatsız ederler mı ya da biri uyanınca öbürünü de uyandırır mı ben karar veremıyorum iki mi yoksa tek mi park yatak almalıyım birde piyasada çok fazla park yatak var fiyatları da çok farklı 120 tl den 400 tl ye kadar çıkıyor seçim yaparken nelere dikkat etmeliyiz marka önemli mi fikir verirseniz sevinirim

ben ikizlerin aynı yatakta yatmalarından yana değilim.tavsiye de etmiyorum.benim kendi yatak odamda iki tane sallanan beşik var.yatağa parelal ve yakın duruyorlar.bebeklerden biri mıkırdanmaya başlayınca yattığım yerden sallıyorum.gece yatak odasında yatıyoruz.gündüz oturduğum günlük odada park yatak var.gündüz uykuları kısa kısa olduğu için ikisini beraber şimdilik park yatakta yatırabiliyorum.6 aylık olunca sallanan beşikleri kaldırıp bir tane daha park yatak alıcam.3-4 yaşına kadar park yatakta yatarlar.daha sonra güzel bir genç odası düzmeyi düşünüyorum.

bende şimdiden oda almayı düşünmüyorum daha çok erken o nedenle park yatak alacağız bizim odamızda yatacaklar kısmet olursa oda işini 4 yaşından sonra düşüneceğiz sanırım

selam.. öncelikle sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah..

ilk 3 ay birlikte yatabilirler zaten hareket edemiyorlar.. biri uyanınca yan yanada olsa ayrı ayrıda olsa bazen öyle bi çığlıkla ağlıyorlarki diğer odada olsa bile uyanırlar :) gözünü korkutmak gibi olmasın ama öyle :)

park yatak alırken oyuncaklarına dönencesine falan dikkat etmeni önermem. zaten kullanılmıyo çıkarılıyor.. bence biraz geniş olmasına dikkat edin. alt değiştirme yeri benim çok işime yaradı 10 aya kadar orda değiştirdim altlarını çünkü eğilince belim ağrıyordu.. fiyat konusuna gelince ne çok ucuzunu al nede pahalısını ben 150 tl lik bişey almıştım yepyeni duruyo halen...

kraftın en küçük boy olanından 90x100 ebatınınkini aldım gayet memnunum her odaya götürüp getirebiliyorum diğerleri çok büyük geçmiyopr kapılardan.me her defasından da kur aç oda zor.
hem sadece beşiğe alıştırmadım heryerde yatıyorum yani kendi yatağımda çekyatın üstünde onların yataklarında beşikte derken ççok rhat oluyor.
kimi arkdaşlar sırf beşiğe alıştırmış ve çok zor oluyor buda.
bilmiyorum ben memnunum halimden 2beşik kalabalık ne yapcam zaten odalarını almışım ben. bence alıştırmakla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…