- Konu Sahibi istanbul1977
-
kesinlikle ikizler için en uygun yatak park yatak ben kraft en son çıkan modelini aldım
Kraft Oyun Park 504 Benetton iin En Uygun Fiyat Garantisi
çokda memnunum beraber yatırıyorum uzun bi sürede yatarlar
hayırlı olsun
Merhabalar, 22 haftalık ikizlerime hamileyim ve yavaş yavaş alışverişe başlayacağız. Odalarına büyüyebilen karyolalardan alacağım ancak ilk bir kaç ay yatakodamızda misafir olmaları gerekiyormuş:) Parkyataklara baktım, genelde boyutları 60*120 cm civarı. İkisi birden sığmaz diye düşünüyorum. Kraft 504 oyun parkı iç ölçüleri 75*105cm. Bana, en uygunu bu gibi geldi. İkisini yanyana yatırabilirim. Tecrübeli ikiz anneleri, park yatak önerilerinizi paylaşırmısınız lütfen... Hepimize kolay gelsin:)
merhaba ; bende 24 haftalık hamıleyım ıkızlerıme ikizlerin aynı yatakta yatırılması fikrine nasıl bakıyorsunuz birbirlerini rahatsız ederler mı ya da biri uyanınca öbürünü de uyandırır mı ben karar veremıyorum iki mi yoksa tek mi park yatak almalıyım birde piyasada çok fazla park yatak var fiyatları da çok farklı 120 tl den 400 tl ye kadar çıkıyor seçim yaparken nelere dikkat etmeliyiz marka önemli mi fikir verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?