ikizlerden biri 9+4 te kalbi durmuş

ERSU

05.11.2015
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
1.685
1.058
merhaba

bugün dr. kontrolüm vardı

ikizlere tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım

bugün gittiğimde bebeklerden daha küçük olanın 9+4 te kalbi durmuş

diğer bebeğim 11+0 olmuş çok şükür kıpır kıpırdı rabbim bunu bize bağışlasın sağlıkla kucağıma almak nasip etsin inşallah

benim merak ettiğim dr. söyledi bişey olmaz diye ama yinede endişeleniyorum bu ölü bebek diğerine zarar vermeden yok olacakmı diğerine zarar verme olasılığı varmı rabbim korusun yavrumu

Bende aynı durumda yi 9+4 hamıleyım ancak biri 8 haftalık iken kalbi durdu ancak halen benimle dün kırmızı leke şeklinde kanama oldu Dr gittim progestan igne verdi bide endol diye bir ilaç bebeklerden kalbi duranin kesesinin altında kanama varmış dr rahim kanama siz da halledebilirdi dedi şimdi ne leke ne kan bir şey yok ama Dr yatacaksin dedi 1 hafta sonra kontrol var iğneler devam şimdi ne olacak bende meraktan öleceğim kimse de bir şey soyleyemiyor rabbime emanet ettim bende

CANIM YA BENDE ÇOK TELAŞLANDIM AMA KORKULACAK BİŞEY YOKMUŞ KALBİ DURANI VÜCUT KENDİSİ YOK EDECEKMİŞ BENİM KANAMAM YOK KANAMA TEHLİKESİDE GÖZÜKMÜYOR DEDİ 1 AY SONRA GEL DEDİ RABBİM DİĞERİNİ BİZLERE BAĞIŞLASIN

Amin canım benimde aslında kanama olmasının sebebi 3 kg süt tencerenin kaldırdım belkide o yüzden kanama başladı igne olduğum anda kesildi zaten peçeteye pembe ve arada kırmızı leke şeklinde geldi dr muayene ederken kesenin altında hafif kanama var dedi diğer bebekte çok iyi durumda gördük çok şükür dr çok yoğun kanama olmadığı sürece korkma dedi şimdi de aklımda iğneye bıraktığımız ne olacak sorusu kaldı off offf benimde tüp bebek bu arada

kesenin içinde kanama olmadıkça korkmayın diyorlar benimde 8 haftaya kadar lekelenmelerim oluyordu şimdi yok çok şükür
benimkide tüp bebek ve bu 10. gebeliğim hayırlısı olur inşallah bende progestan kullanıyorum sabah akşam daha bırakmadım inşallah tek bebeğimiz sağlıkla doğar

dikkat et kendine ağır kaldırma ben hiç bir iş yapmıyorum sadece işime gidip geliyorum

canım inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın.

Progesteron igne mi fitil mi benimde dune kadar leke fln hiç olmamıştı rabbım bize bagislasn geride kalani

Merhaba benim de dört kesem vardı 2 kese kendiliğinden vücut içinde yokoldu ikizlerime bir zarar vermediler çok şükür endişelenmeyin doktorunuz da gerekeni söylemiş zaten. Allah' ın izniyle birşey olmaz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kendinize dikkat edin

Bir şey Sorucam canım sen fitil mi igne mi kullanıyorsun bide 10.gebeligim demişsin sorun neydi hepsi bu kadar ilerlemismiydi Rabbim yardımcımız olsun canım benim
PROGESTANI FİTİL OLARAK KULLANIYORUM DİĞERLERİ NORMAL YOLLA OLDU DIŞ GEBELİK KİMYASAL OLDU

AMİN İNŞALLAH RABBİM EVLATLARIMIZI BİZLERE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH

Merhaba 10.gebeliğim demişsiniz hepsi tüp bebek denemesiydi benimde bugün transferim oldu 4.denemem sizde bursa da yaşıyorsunuz sanırım

Canım bizde kalp atışları vardı ve 8 haftalikken durdu ama yerinde 1 haftadır dün hafif kanama ile igne kere başladık hayırlısı inşallah kanama felan olmadan biter yine de cok tskler

Merhaba 10.gebeliğim demişsiniz hepsi tüp bebek denemesiydi benimde bugün transferim oldu 4.denemem sizde bursa da yaşıyorsunuz sanırım
8 i normal yolla 1 tüp bebek şimdikide tüp bebek bursada osman develioğluna yaptırdım 3. deneme

8 i normal yolla 1 tüp bebek şimdikide tüp bebek bursada osman develioğluna yaptırdım 3. deneme
Benimde doktorum Osman bey 4.denemem transferim oldu bekliyorum hepsini Osman beyde yaptırdım nedense yine hiç umutlu Değilim 20 yumurtam toplanmıştı 12 tanesi döllendi 5 gün transferim yapıldı elimizde hiç kalmadı dün çok moralim bozuldu

Hakkında hayırlısı olsun.
Rabbim bu yavruna ömür verip kucağına almayı nasip etsin inşALLAH.

ben ilk denemeyi temmuzda yaptırmıştım 20 yumurtadan 6 tanesi 5. güne gitmişti tek transfer yapmıştı ve sonuç negatifti 5 embriyomda dondurulmuştu

2 ay sonra dondurulmuş tedavisi yaptı 2 embriyo transfer edildi kimyasal gebelik oldu bundan sonra histeroskopi yaptı rahim temiz çıkınca çizik attı

2 ay sonrada kalan 3 embriyoyu transfer etti transfer tarihinden itibaren prednol diye kortizon hapını kullandırttı çok şükür ikisi tutunmuştu

işte 6 mayıstaki kontrolümde bebeklerimden birinin öldüğünü öğrendim ama diğeri çok iyiydi maşallah

osman beye güveniyorum işini bilerek yapıyor başından umutlandırmıyor

inşallah bu sefer tutunur

bu arada arkadaşım benden 2 ay sonra osman beye tedavi oldu çikolata kisti varmış 15 tane yumurta toplanmış ama sadece 1 tane kalmış 5. güne ve arkadaşım çok üzülmüştü şimdi kucağına almak için gün sayıyor 30 haftalık oldu bile

yani rabbim ol derse 1 tane bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…