- 21 Ocak 2021
- 24
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi Dengesizcivciv
Neden :)Burçlara takılma
Bizimde tam tersi ben balık eşim ikizler pek uyumlu değiliz ama birbimize uyuyoruzBen ikizler burcu kadınıyim yükselenim aslan ve burcumuda yukselenimide dibine kadar taşıyorum. Sevgilim balık burcu yükselen yengeç:) duygusal bir pıtırcık yada aşırı alıngan vs diye düşünmeyin ama asla özelliklerini taşımıyo yerine gore duygusal aşırı düşünceli, eğlenceli, şaka kaldıran, fedakar biri. Sadece ağırkanlı :) konuşması yürüyüşü hareketleri biraz miskinlik var bazen beni korkutuyo acaba monotona baglar mı diye 1 sene olacak ilişkimiz sizce uyumumuz ne durumda? Bunu sormak için geç kalmadin mi demeyintecrübe edenlere sormak istiyorum burclara takik biri olarak hiç balık yukselen yengece tutulacagimi dusunmemistim.
Zıt kutuplar olayı dogru mu acabaBizimde tam tersi ben balık eşim ikizler pek uyumlu değiliz ama birbimize uyuyoruz
Normalde bende oyle düşünuyodummm hatta ikizler erkegiyle bir tutardimBalık burçları çok iki yüzlüdür masum saf sevgi pıtırcığı gözükür ama öyle saman altından su yürütür ki şok olursun. Yine de tanı tabi kimse bilemez nasıl birisi
Zaten huyu suyu aynı olan anlaşamaz boşverZıt kutuplar olayı dogru mu acaba
Konum ve açıları mıUyumunuza bakmak ıcın venus mars burclaruna ve gezegenlerin konumuna acılarına bakmak gerek.
Sadece gunes yukselenle uyuma bakılmaz.
Mars ve venüslerınıze bak .Konum ve açıları mıaz çok astrolojiye ilgim var ama bu biraz daha profesyonellige giriyo açıkçası videolara bakarak üstün köru haritamdan yorum cikarabiliyorum ama o kadar :)
Çok fenalar çoooookBalığı bilmem de bu Yengeç erkekleri çok anneci olurlar. Sizden; önce bir anne yaratıp, sonra da sizi dişi bulmadığı için ilgisini kaybederler genelde.