İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler İle Başak Uyumu

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
Hasat zamani dogan Basak üretken ve çaliskandir, onun bu özelliklerine hayransinizdir. Basak, istekleri bitmeyen tiplerden degildir. Ikinizde o kadar mesgul insanlarsiniz ki, birlikte olabilmek için önceden plan yapmaniz gerekebilir. Sizler akilci ve objektif Merkür tarafindan yönetiliyorsunuz, konulara öyle bir dalarsiniz ki etrafinizi unutursunuz. Ikizler'in daha iyi organize olmasi ile bu birliktelik yürüyebilir. Bu Basak'in en becerikli oldugu konulardan biridir, size konuda yardimci olup hayatinizi düzene sokabilir. Basak'in sekste de istek ve duygularini rahatlikla dile getirmesi Ikizler'i bastan çikaracaktir. Toprak elementi olan Basak seksi hayatin en önemli olaylarindan biri olarak görür ve bu konuda çok duyarlidir. Sizi yavaslatarak daha çok zevk almanizi saglayacaktir. Ikinizde kelimeleri seversiniz, birbirine erotik hikayeler okuyabilirsiniz. Basak basta çekingen gözükse de asik oldugu zaman inanilmaz tutkulari su yüzüne çikacaktir. Basak insani ahlaki degerlere önem verir ve çok sadiktir, sizi aldatma ihtimali çok azdir. Bu konuya dikkat edin ve siz de onu hayal kirikligina ugratmayin. Ikinizde gergin ve endiselisinizdir. Basak sizden biraz daha fazla endiselenir. Ikinizde birbirinizi sakinlestiremeyeceginizden bu problem olabilir. Düzenli olarak gevsemek için zaman ayirmalisiniz. Burçlariniz klasik anlamda uyumlu olmasa da, isterseniz yürüyebilir. Basak'taki toprak elementi özellikleri ayaklarinizin yere saglam basmasina yardimci olarak, hayatiniza pratiklik ve gerçekçilik getirecektir. En önemlisi de kargasa dolu hayatinizda Basak insanin yaninda kendinizi emniyette hissedeceksiniz.

rüyalar.com'dan alıntıdır.
alıntı

Son düzenleme:
valla ben ikizlerim ve başak sevgilimle ilişkim çok uyumsuzdu...

ben basakim sevgilim de ikizler.....anlasiliyor ya.....iste arada sirada birbirimize zaman birakmamiz gerekiyor sadece =) yani hergün 24 saat beraber olamiyoruz bir gün oluyorsun ikinic gün biri evden kesin birsey icin cikmasi lazim yoksa hava cok gerginlesiyor =) ama mümkün yani...

ben ikizlerim...kaydirigubbakcemile2
eşimde başak...kaydirigubbakcemile
ve şükürki hala beraberiz....:nazar::asigim::asigim::nazar:

X