İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler ile Aslan uyumu

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
Aslan burcu hayati büyük ölçekle yasamayi sever. Onun hayati sampanya, havyar, çiçekler, resmi davetler ve törenlerle doludur. Ikizler insani ise özgürce, kisitlanmadan yasamayi sever. Gene de hava ve ateş karisimi iyidir. Hava elementi Ikizler, Aslan'in atesini alevlendirir. Ask hayatinizda Aslan insanin kendine olan güveni sizi çok heyecanlandirir. Sevgiliniz ise sizin onun yastigi altina, ceketinin cebine koydugunuz siirlerden ve ask notlarindan çok etkilenir. Aslan aski ciddiye alir ve siz izin verirseniz bu ask hayat boyu sürebilir. Gerçek bir romantiktir, askin tadini çikarmayi bilir. Sizi hediyelere bogacak, sizi memnun etmek için yatakta çok zaman geçirecektir. Bu hem kadin hem erkek Aslan için geçerlidir ve iliskiniz yillarca sürse de degismeyecektir. Aslan burcunun göz alici görüntüsü evlendikten sonra da degismeyecektir. O zarif ve gösterislidir ve de öyle kalacaktir. Bakkala verecek parasi olmasa da berberi için ya da yeni bir elbise için mutlaka para bulacaktir. Aslan'i hiç bir zaman eski püskü bir elbise ile göremezsiniz. Sadece sizin degil, bütün dünyanin hayranligina ihtiyaci vardir. Her zaman hos görünmesi gereken hayranlari olduguna inanir. Sosyal ihtiyaçlariniz birbirine benzer, ikinizde gezmekten zevk alirsiniz. Ikizler, Aslan'dan daha mütevazidir, neden en pahali restorana gitmeleri gerektigini anlamasa bile bundan zevk alir. Aslan'in ne düsündügünü merak eder, bu Ikizler'in sonsuz merakinin bir parçasidir. Aslan'in sahipleniciligini unutmamalisiniz. Siz daha hazir olmadan askinizi ve sadakatinizi ilan etmenizi isteyecektir. Aslan insani herkes için ne kadar cazip olursa olsun eger Ikizler bir iliskiden sikildi ise onu kimse tutamayacaktir. Bu özelliginiz yüzünden sürekli ya da düzgün bir iliskinizin olmadigini da unutmamalisiniz. Herseye ragmen çok hos bir iliski, harika olabilir.

rüyalar.com'dan alıntıdır.
alıntı

Son düzenleme:
hiçkimsecikler bisey yazmamış buraya
tecrübleriniz izlenimleriniz yok mu arkadaşlar
ihtiyacım var:))

ben ikizler eşimse aslan burcu...yukardaki yazı hemen hemen doğru bizim için.ikizler ve aslan birbiri için hem iyi bir arkadaş hem de iyi bir eş-flört-sevgili olur..

gerçi aslan erkeğini sürekli pohpohlamak gerekiyo ama biz ikizler bunu yapabilirsek herşey daha güzel oluyor..yani onlara kral gibi davranılmmasını istiyorlar ben de eşime böyle durumlarda aslan ormanda kral bizim evde değil diyorum..krallık da neymiş YAŞASIN CUMHURıYET!!!di mi ama...nereden nereye geldim bu arada aslan da biz ikizlerin kararsızlığı ve değişkenliğine uyum sağlarsa üf tadından yenmez

Ben aslan çok sevdiğim kişi ikizler,onunla anlaşabilmek benim için çok kolaydı,başta çok sabırlı,soğukkanlı telaşsız bir yapım var:)onun ise acayip kuşkucu,şüpheci,paranoyak halleri,,bu yapısı beni yorup isyan ettiriyordu bana artık,,onu çekebilecek var mı şu dünyada bi kız yeminle bilemiyorum...velhasıl şimdi ayrıyız ama bekliyoruz birbirimiz unutamıyoruz ,vazgeçemiyorz birbirimizden biz yaaa:KK43:bende az değilim:KK43:aşırı gururlu bi yapım var,,duygularımı asla dile getirmem,söylemem,,oysa bunu yanlış anlayıp farklı yorumluyor,bilmiyor ki onu çok seviyorum ben,,,ooofff,offffff:KK43:

Ben ikizler, eşim aslan. Birbirimizi tanıdığımız ve özelliklerimizi bildiğimiz için çok iyi anlaşıyoruz. Aslana kral gibi davrandın mı, sonuç mükemmel :))

ilk başta çok güzel. herşey yolunda gözüküyor zamanla aslan ikizlere güvenmediğini belli eder iyice zıvanadan çıkarsa durmadan güven güven güven der durur. ikizler aslanı pof poflamaktan sıkılır, dile getirilmeden kendine güveni olsun ister ama ama ama aslan illa duymak ister.
ikizlerin bir yamuk yapacağınından korkan aslan "o yapmadan ben yapayım da gururum incinmesin" der ve the end :)
kısaca aslan kendinden emin olsa, ikizler çenelerini tutmayı bilse fıstık gibi ilişkidir.
ikizlerin bir gidip bir gelmesi konusuna değinmiyorum bile.
güzel fakat ikizlere çok iş düşüyor.

aslanın güvenmediği kadar vardır. ikizler aslanın yokluğunu,ilgisizliğini hisseder hissetmez başka aşka yelken açar :eek:

Ben ikizler, eşim aslan. Birbirimizi tanıdığımız ve özelliklerimizi bildiğimiz için çok iyi anlaşıyoruz. Aslana kral gibi davrandın mı, sonuç mükemmel :))

Kesinlikle katılıyorum,bende ikizlerim eşim aslan,ay allahım bu kadar mı pohpohlanmaktan hoşlanır bir erkekk...:mymeka:

ben ikizlerim eşim aslan.. başta uyumu bulmak zor oldu.. ama şimdi ben ona aslan gibi davranıyorum, övüyorum; o da benim nazıma gidiyo, çok sesini çıkartmıyo anlaşıyoruz...opuyorumnanaktan

benim esim aslan, ben de ikizler burcundanim... ve evet cok dogru, esimi pohpohladigim sürece, ona icimden geldigince hizmet ettigim sürece, ona kralmis (veya daha dogrusu bebekmis) gibi davrandigim sürece hersey süper... ona öyle davranmayi sevdigim icin, annelik yapmayi sevdigim icin bu hic problem olmayacak gibiii... amaaaaaaaaaa benim moralim birden bozuldu mu, canim hic birsey istemedi mi, nerdeyse dünya savasi cikacakmis gibi oluyor kaydirigubbakcemile3
bence aslinda uyumlu burclar.. aslinda bence ikizler her burcla anlasabilirler, cok zekiyiz bence.. herkese uyum saglayabiliriz..

burcumu çok seviyorum eşim aslan flört dönemimizde ve evliliğin ilk zamanlarında tabiri caizse kedi köpek gibiydik sürekli kavga nasıl evlendik hayret ediyorum evliliğin ilk yıllarında da aynı ama şimdi Maşallah diyim tanıdıkça birbirimizi oturdu herşey evet onu kral gibi hissettir sanki o evin reisi gibi davran problem kalkıyor ama gibi davranacaksın böyle davranarak her istediğini yaptırabiliyorsun:jeyyar:

benim müstakbel kocacım da aslan ama pohpohlanmaktan hiç hoşlanmaz çok mütevazıdır ama diğer yönleriyle tam bir aslan beyefendisi :KK1:
ben ikizlerim, aslan burcu ile hiç beraber olmamıştım daha önce. çok uyumlu bir çift oluşturuyor bence bu bu burç çifti :KK3:

X