İkizler Burcu

Geldim geldim. Kovaya ikizlerim ben. Kesinlikle deli bile deli bile deli bile veriyor benden daha iyi kararlar. 🤣 Saka bir yana bu arkadaslar eglencelidir hostur ama ne yakin arkadaslik ne de romatik iliski kurulmaz. İnsan psikolojosinin icinden gecerler.

Temmuz basi dogan cocugum yanlislikla 21 hazirandan once dogmasin diye havuzda amuda kalkmisligim var.

İkizler tam zır delidir kafaları bir değişiktir.😅 Bugün ak der yarın kara der. Lafına güvensen ortada kalırsın bu arkadaşlar çoktan başka sulara gitmişlerdir bile.
Dedikoduya da bayılırlar dedikodu için yaşarlar. İkizler iş arkadaşınız varsa aranızı iyi tutun kurumun tüm dedikodusu ondadır kripto gibiler mübarek.🤪

İkizler tam zır delidir kafaları bir değişiktir.😅 Bugün ak der yarın kara der. Lafına güvensen ortada kalırsın bu arkadaşlar çoktan başka sulara gitmişlerdir bile.
Dedikoduya da bayılırlar dedikodu için yaşarlar. İkizler iş arkadaşınız varsa aranızı iyi tutun kurumun tüm dedikodusu ondadır kripto gibiler mübarek.🤪
Çok teşekkür ederiz 🤗

Toprağımız bol olsun iyi gömün:KK70:
Haha açıkçası tanıdığım tüm ikizlerle acaip dedikodu yapılır. İletişim burcu olduğundan herkesin herşeyini biliyorlar başkalarına da yayarlar hava burcu her yerde olur. Akreplerle bu konuda taban tabana zıtlar.Akrebe derdini anlat mezara kadar götürsün,ikizlere anlat akşam TV de izle🤣😅

Haha açıkçası tanıdığım tüm ikizlerle acaip dedikodu yapılır. İletişim burcu olduğundan herkesin herşeyini biliyorlar başkalarına da yayarlar hava burcu her yerde olur. Akreplerle bu konuda taban tabana zıtlar.Akrebe derdini anlat mezara kadar götürsün,ikizlere anlat akşam TV de izle🤣😅
Oysa ben sır küpüyümdür. 🤣

İkizler işinize bakın kaaardeşim. 👯♊

Yeter yaa sizin bu kararlı - kararsızlıklarınız gelgitli ruh halleriniz illallah be.😄 Ayrıca bugün aşık oldum der yarın aslında pek de sevmiyormuşum deyip cıldırtma potansiyeli vardır. 👁️🤬
Paragöz değildir ama dünya nimetlerine bayılır misal arkadaşım altın düşkünüydü hihoyy 🪙🪙🪙🧿
eğlencelidir çok açık fikirlidir ondan bu burç herkesle anlaşabilir çünkü kendi kararların da da değişkendir 😶‍🌫️
Hemen aşık olur ama aşk acısı çekmez valla çok güzel özellik tebrik ederim. Tartışmaya gelmez ikizler erkeği ile kadından beter bir laf söyle bin laf işit. (The babam)
Daha neler neler ama uzlaşmacıdır kavga etse bile unutur ertesi gün yine selam verir. 😂😂😂

X