- 20 Mart 2024
- 1.670
- 1.506
- 48
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
İnsanlar burçlara göre sınıflandırılamaz. Kişilik meselesi diye düşünüyorum. İkizlerin üstüne bu kadar gitmeyin yhaaaBenim eşim ikizler burcu.
Ve benim merak ettiğim her ikizler burcu mu dengesiz oluyor ?
Yani birşeyi o kadar net bir şekilde istemiyor ki, hiçbir güç ona onu yaptıramaz gibi..
Aradan birkaç dk-saat geçiyor o konuya olumlu bakıyor.
Bi mont beğenir mesela, hemen alır ama eve gelince pek beğenmedim der.
Plan yaparız dışarı çıkmak için 5 dk sonra yok çıkmayalım der..
Sizin yakınınızda var mı böyleleriburçlar insanı bu kadar etkiler mi gerçekten ?
Sınıflandırmak değil yaa. Vallahi anlamaya çalışıyorum anlamıyorumİnsanlar burçlara göre sınıflandırılamaz. Kişilik meselesi diye düşünüyorum. İkizlerin üstüne bu kadar gitmeyin yhaaa
İkizlerim aynıyım normalde yumurta sarısı görünce kaşınmaya başlardım kokusunu alsam masada durmazdım şimdi özellikle sahanda yumurtayı böyle sarısı sıvı kalacak şekilde yapıp yiyorum hsjshdjjd ayyy kendi deliliğime hayranımBenim eşim ikizler burcu.
Yani birşeyi o kadar net bir şekilde istemiyor ki, hiçbir güç ona onu yaptıramaz gibi..
Sizin yakınınızda var mı böyleleriburçlar insanı bu kadar etkiler mi gerçekten ?
Şekerim erkekler de biz kadınları anlamıyor ona bakarsan, ikizler de öyle bişey anlamaya çalışmayın ama bilin ki çok tatlıyızSınıflandırmak değil yaa. Vallahi anlamaya çalışıyorum anlamıyorum
Sorun mu aşk olsunBenim eşim ikizler burcu.
Mesela yaniİkizlerim aynıyım normalde yumurta sarısı görünce kaşınmaya başlardım kokusunu alsam masada durmazdım şimdi özellikle sahanda yumurtayı böyle sarısı sıvı kalacak şekilde yapıp yiyorum hsjshdjjd ayyy kendi deliliğime hayranım
Gerçekten çok tatlısınız. Ama bir yerde de anlaşmamız gerekiyorŞekerim erkekler de biz kadınları anlamıyor ona bakarsan, ikizler de öyle bişey anlamaya çalışmayın ama bilin ki çok tatlıyız
Aynı ben çok iyi ama ya ben hiç sıkılmıyorum mesela kendimle her gün zaten apayrı bir insanım mesela bana hep diyorlar ya evde napıyosun sıkılmıyo musun bilmem ne yooo ben insanlardan daha çok sıkılıyorum kendim daha eğlenceliyimMesela yani
Eşimin sevmediği yemeği sorsalar söyleyemem, yarın sevebilir çünkü.
Ben de yaaAynı ben çok iyi ama ya ben hiç sıkılmıyorum mesela kendimle her gün zaten apayrı bir insanım mesela bana hep diyorlar ya evde napıyosun sıkılmıyo musun bilmem ne yooo ben insanlardan daha çok sıkılıyorum kendim daha eğlenceliyim
Vallahi çok tatlı olduğunuza ikna oldum.Ben de yaa
İkizlere çok yükleniyolar
Çok tatlıyız bence
Aynı ben çok iyi ama ya ben hiç sıkılmıyorum mesela kendimle her gün zaten apayrı bir insanım mesela bana hep diyorlar ya evde napıyosun sıkılmıyo musun bilmem ne yooo ben insanlardan daha çok sıkılıyorum kendim daha eğlenceliyim
Erkeklerle kadınlar nasıl anlaşabiliyorsa bizde anlaşabiliriz. Olayı abartmaz mısınGerçekten çok tatlısınız. Ama bir yerde de anlaşmamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?