İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Burcu Nisan 2011

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.372
60
İkizler burcu olarak detayları sevmediğinizi hatta okurken sıkılabileceğinizi tahmin ediyorum Ama bir o kadar da meraklı oluşunuz sayesinde değer verip gözden geçireceğinizi umuyorum Evet ilk bahsedeceğimi enerjiniz Venüs gezegeninin Koç burcu seyri Bir İkizler olarak bu enerjiye hiç de yabancı değilsiniz Çünkü aktif kimliğinizle her zaman yeni insanlar tanımaktan, yeni ilişkiler kurmaktan zevk alırsınız Bu seyir 6 Nisan tarihinde Venüsün geri hareketine kadar hızlı bir şekilde devam edeceğinden Nisan ayına damgasını vurmakta Venüs Koç burcunda öncelikle sosyal hayatın renklenmesi ve duyguların ateşli ifadesi anlamına geliyor
Siz İkizler bu dönemde gayet net ve açık bir şekilde kendinizi ifade edebilir, talepkar davranabilir, liderlik gücünüzü ortaya koyarak karşı cins üzerinde ve diğer kişilerle olan ilişkinizde ön planda olmaya çalışabilirsiniz Bu nedenle bu seyir altında oldukça girişken ve hevesli olmanız doğaldır Bu heveslilik devam eden ilişkiniz açısından veya yeni başlayacak beraberliğiniz konusunda da sizi destekleyicidir İlişkisi olanlar için bu enerjinin anlamı, partnerinizle olan paylaşımınızda öncelikle kendi arzularınızı ön plana alma taraflısı davranacağınızı söylemek mümkündür Benim tavsiyem ise, ortaklaşa hareket ederek ama ateşli doğanızı da tavırlarınızla da partnerinizi sıkıca kavramanızdır Yani birbirinizden farklı yönlerinizin bilincinde fakat hedefleriniz konusunda aynı yolda ilerleyecek kadar mantıklı davranmak gayet yararlıdır

Bu seyir, bir çift olarak beraberce yaşamınızı sürdürürken arkadaşlık yönünüzü de iyi beslemeniz gerektiğini göstermektedir Unutmayınız ki, gerek siz ve gerekse partneriniz aslında bir ekipsiniz Birbirinize sırt vererek, ideallerinizi bu enerji altında gerçekleştirebilir, ileriye doğru adımlar atabilirsiniz Burada bencil düşünmemek ve birbirinize destek vermeniz son derece önemlidir Ben bu enerjinin ilişkinizi daha geniş bir çevrede, gayet tutkulu bir şekilde yaşamanız ve diğer insanların size baktıklarında ne kadar uygun bir çift demelerini sağlayıcı olabileceği kanaatindeyim

İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjini anlamı ise, hayatınıza girecek yeni bir kişinin varlığını gösterdiği gibi, sizin sosyal hayatın içinde oldukça dikkat çekici bir kişi olmanızı da sağlayabilir Yani talipler çoğalır desek yeridir Bu dönemde en önemli arzunuz, kafaca uyuşabileceğiniz, sizinle aynı zevkleri paylaşan bir kişinin varlığıdır Birlikte gezebileceğiniz, aktivitelerde bulunacağınız, hatta aynı grubun içinde yer alabileceğiniz bir insan oldukça dikkatinizi çekebilir

Sıradışı kişiler, bulunduğu ortama renk katan insanlar gözünüzden asla kaçmaz Özellikle liderlik özelliklerine sahip, arkadaşça paylaşmaktan hoşlanan ve yeri geldiğinde açık ve net bir dille duygularını dile getirebilen bir insana hayır demeniz mümkün değildir Siz bu enerji altında, güçlü ve dürtüsel davranışlarda bulunabilir ve kendinizden emin halinizle dış ortamlarda dikkat çekebilirsiniz
Rezzan Kiraz

X