• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeği

Ssenae

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
88
32
3
Sevgilim ikizler burcu bende aslan burcuyum, kendisi çok dengesiz bir an iyiyken daha sonra ne olduğunu anlamadan kötü olabiliyor. Çok kıskanç bu nedenle en ufak şeyde sorun olabiliyor. İkizler burcu erkeği nasıldır sizce, uzun soluklu bir ilişki söz konusu mudur?

bende şuan ikizler erkeğine cevap arıyorum..ben boğa burcuyum..sevgilim ikizler..bazen çok iyi anlaşıyoruz..aslında genel olarak iyi anlaşıyoruz ama çok kıskançlık yapıyor.ve o kadar saçma sebepler ki...öyle anlarda dayanamaz noktaya geliyorum..ne yapacağımı bilemiyorum ama seviyorum da tabi...:KK36:

Ben de aslanım eşimden önceki iki erkek arkadaşım da ikizlerdi. Sonuç hüsran :KK48: tabi kişilik meselesi sadece burçla yorumlamak doğru olmaz ama benim denk geldiklerim Allah düşmanımın başına vermesin cinstendi. İkisi tarafından da hunharca aldatılmıştım:KK14:

İkizler erkeği ... Ah ne yaptıkları ne yapacakları belli olmayan. Yıpratan tüketen yoran. Bir seviyorken bir sevmiyor olan. Kısacası üzülürsünüz ...

Sevgilim ikizler burcu bende aslan burcuyum, kendisi çok dengesiz bir an iyiyken daha sonra ne olduğunu anlamadan kötü olabiliyor. Çok kıskanç bu nedenle en ufak şeyde sorun olabiliyor. İkizler burcu erkeği nasıldır sizce, uzun soluklu bir ilişki söz konusu mudur?
Ben de ikizler burcuyum.Kıskanç olması garip geldi.Ben kıskanç değilim.Bence burçtan çok karakterle ilgili bir mesele.Uzun bir ilişki olacağını düşünmüyorum.Olsa bile çok yıpratır.Ayrıca belki sizin için küçük bir şeydir ama onun için büyük bir şey olabilir.Aslan burcu kıskançlığı hiç gelemez diye biliyorum ama yanlış mi biliyorum acaba?

bende şuan ikizler erkeğine cevap arıyorum..ben boğa burcuyum..sevgilim ikizler..bazen çok iyi anlaşıyoruz..aslında genel olarak iyi anlaşıyoruz ama çok kıskançlık yapıyor.ve o kadar saçma sebepler ki...öyle anlarda dayanamaz noktaya geliyorum..ne yapacağımı bilemiyorum ama seviyorum da tabi...:KK36:
Kıskanç olması tuhaf geldi.Ben de ikizlerim ama kıskanç değilim.

Ben de aslanım eşimden önceki iki erkek arkadaşım da ikizlerdi. Sonuç hüsran :KK48: tabi kişilik meselesi sadece burçla yorumlamak doğru olmaz ama benim denk geldiklerim Allah düşmanımın başına vermesin cinstendi. İkisi tarafından da hunharca aldatılmıştım:KK14:
Ben de ikizlerim.Ben de karakterle ilgili olduğunu düşünüyorum.Burçlar cinsiyete göre farklılık gösterir deniyor ama ben pek inanmıyorum buna.Üstelik ikizler kadınına da çapkın deniyor internetteki burç yorumların da.Ama ben hiç öyle değilim.

Ben ikizlerim erkek arkadaşımda ikizler .erkek arkdşm aksine sabit ben daha değişkenim .ikizler burcunun pek özellğini taşımıyor. İyi anlaşıyoruz

Ben aslanım eşim ikizler iyikide onla evlenmişim. Çok sıkılgan sıkıya hiç gelemeyen kısıtlanmayı sevmeyen özgür ruhlu bi burç kıskanmaya gelince o kadar abartılacak kadar değil. Yönetilmeyi sevmez kafasına göre yaşar. Bunlar kötü yönleriydi :)
Mükemmel bi kişiliğe sahiptir çok düşünceli üretken ve çalışkandır. Canı istediğinde seni dünyanın en mutlu insanı yapar şımartır tabi aslanın da arayıp bulamadığı :)
Ama kesinlikle ikizler burcu erkeğiyle olmak istiyosan fazlasıyla fedakarlığa hazır olmak gerekir gerçekten bazen yoruyor :)

Back
X