- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
Merhaba 21 mayıs-22 haziran tarihleri arası doğum yapan ikizler burcu bebeği anneleri bebeğiniz zor bir bebek mi acaba burcuna göre öyle yorum yapanlar var merak ediyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ya kızı iyiymiş erkeği kötümüymüş ilk defa duydum bunudaçok konuşuyorlarmış sadece onu duymuştum. erkekleri biraz palavracı oluyormuş. astrolojiyle uğraşan bir arkadaşım, inş erkek olmaz demişti![]()
kötü demeyelim de biraz üçkağıtçı olabiliyorlarmış büyüdükçe. Örnek olarak ta arkadaşlarından para toplayıp geri vermeyen birini göstermişti o da ikizlermişNiye ya kızı iyiymiş erkeği kötümüymüş ilk defa duydum bunuda![]()
Kiziniz kac yasinda ve ne gibi zorluklar yasiyorsunuz aceba? Benimde ikizler burcu bir kizim var, cok neseli cok tatli ama cok hareketli hemen oyuncaklardan sikiliyor ve birsz da huysuz? Kucagi hic sevmiyorBenim kızım ikizler burcu çok hareketli ve çok konuşuyor.ama baba tarafı öyle ondan da olabilir.
Para alıpta geri vermemek burçla alakalı değil karakterle ilgili bir şey. İğrenç bir özellik ama burçla ne alakası varkötü demeyelim de biraz üçkağıtçı olabiliyorlarmış büyüdükçe. Örnek olarak ta arkadaşlarından para toplayıp geri vermeyen birini göstermişti o da ikizlermişyani burç olarak böyle ama benimle aynı burcu taşıyıp benden çok farklı insanlar tanıyorum, orası işin ayrı bir yanı
5 yaş 4 ay.buyudukce zorluğu azalıyor.cektigim zorluklar çok hareketli hızına yetisemiyorum.misal ben salonun bi köşesini toplarken o diğer köşesinde ya bisey kırmış bisey dökmüş vs.uyurken mesela iyice dalana kadar konuşur durmadan daha sola döner kabina sığmıyor çocukKiziniz kac yasinda ve ne gibi zorluklar yasiyorsunuz aceba? Benimde ikizler burcu bir kizim var, cok neseli cok tatli ama cok hareketli hemen oyuncaklardan sikiliyor ve birsz da huysuz? Kucagi hic sevmiyor.
Ne guzel, benim kizim da 15 aylik. Simdiden bile hareketli cok merakli, daha henuz konusuyor sadece baba ve mama diyor, ama bakalim benim kiz nasil olacak5 yaş 4 ay.buyudukce zorluğu azalıyor.cektigim zorluklar çok hareketli hızına yetisemiyorum.misal ben salonun bi köşesini toplarken o diğer köşesinde ya bisey kırmış bisey dökmüş vs.uyurken mesela iyice dalana kadar konuşur durmadan daha sola döner kabina sığmıyor çocukama çok da zeki masallah
Odaklanma sorunu varmi kiziniz da? Zamanla duzeliyormu5 yaş 4 ay.buyudukce zorluğu azalıyor.cektigim zorluklar çok hareketli hızına yetisemiyorum.misal ben salonun bi köşesini toplarken o diğer köşesinde ya bisey kırmış bisey dökmüş vs.uyurken mesela iyice dalana kadar konuşur durmadan daha sola döner kabina sığmıyor çocukama çok da zeki masallah
Odaklanma sorunu yok kızımda ama okula başladığında daha çok belli olur diye düşünüyorum.Odaklanma sorunu varmi kiziniz da? Zamanla duzeliyormu![]()
Odaklanma derken hemencik oyuncaklardan sikiliyor mu onu demek istedim? Ve benim kizim daha kucuk tabi aynisi olamaz. Kusura bakmayin size de cok soru sordum ama etrafimda hic ikizlee burcu bebegi yokOdaklanma sorunu yok kızımda ama okula başladığında daha çok belli olur diye düşünüyorum.
Estağfurullah tabi ki istediğinizi sorabilirsiniz.fikrim olduğunca cevap veririm.daha küçük sizin bebeginiz bence normal cabuk sıkılması.daha doğru düzgün oynamayı bile bilmezOdaklanma derken hemencik oyuncaklardan sikiliyor mu onu demek istedim? Ve benim kizim daha kucuk tabi aynisi olamaz. Kusura bakmayin size de cok soru sordum ama etrafimda hic ikizlee burcu bebegi yok![]()
Tsk ederim. Sadece bunu merak ettim, sizin de kiziniz boyle kucukken hop bir oyuncaga sonra oteki oyuncaga geciyor mu diyeEstağfurullah tabi ki istediğinizi sorabilirsiniz.fikrim olduğunca cevap veririm.daha küçük sizin bebeginiz bence normal cabuk sıkılması.daha doğru düzgün oynamayı bile bilmez
Evet küçükken öyleydi.buyudukce oynamaya başladı oyuncaklarıyla.bence de güzel birşey çekingen sakin durmasından iyi bence.bazen sessizce oturduğu zaman bakıyorum Allah Allah noldu çocuğa diyeTsk ederim. Sadece bunu merak ettim, sizin de kiziniz boyle kucukken hop bir oyuncaga sonra oteki oyuncaga geciyor mu diye. Burclara bakinca da oyle yaziyor cabucak sikiliyorlar diye, benimde kizim cok hareketli merakli ama yorulsamda bence guzel birsey.
Maşallah Allahım saklasin.benim iki kızım var ikisi de aynıYani benim kiz. Ilk tuhafima gitti bacim, cok gorme. Ogullarim var terazi burcu okadar cok sessiz sakin okadar uyusamlardi ki bebekken, kizim oldu. Hep hareket, ordan oraya cok degisime geldi. Yani baska bebeklerin icinde kendini cok belli ediyor, ve bu yasta bile inanilmaz cesaretli ve dikkatli
.