İkizler burcu bebeği

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba 21 mayıs-22 haziran tarihleri arası doğum yapan ikizler burcu bebeği anneleri bebeğiniz zor bir bebek mi acaba burcuna göre öyle yorum yapanlar var merak ediyorum..

çok konuşuyorlarmış sadece onu duymuştum. erkekleri biraz palavracı oluyormuş. astrolojiyle uğraşan bir arkadaşım, inş erkek olmaz demişti :-)

Niye ya kızı iyiymiş erkeği kötümüymüş ilk defa duydum bunuda:KK53:
kötü demeyelim de biraz üçkağıtçı olabiliyorlarmış büyüdükçe. Örnek olarak ta arkadaşlarından para toplayıp geri vermeyen birini göstermişti o da ikizlermiş :KK48: yani burç olarak böyle ama benimle aynı burcu taşıyıp benden çok farklı insanlar tanıyorum, orası işin ayrı bir yanı

Benim ilk oğlumun tahmini doğum tarihi yengeç olmasına rağmen üç hafta erken doğup ikizler oldu :D şuan 2buçuk yaşında.

Valla belli bir yaşa kadar idare edilir de sonrası için Allah gelinime sabır versin diyorum :P çok zeki maşallah ama çok geveze çok da meraklı :) sen de sağlıkla kucağına al inşallah evladını canım

Benim kızım ikizler burcu çok hareketli ve çok konuşuyor.ama baba tarafı öyle ondan da olabilir.

Burç olayına çok da takmamak lazım. Her ikizler burcu üçkağıtçı olacak diye bir şey yok. Sonuçta aile eğitimi ve terbiyesi, ve kişinin kendini yetiştirmesi/aklı başında olması her şeyi çözüyor. Ben de akrebim, akrepler kıskanç ve intikamcıdır bildiğim kadarıyla, küçükken aklım ermediğinde ben de böyleydim, ama büyüyüp de hem ailemden gördüklerim hem de kendi otokontrol mekanizmamı çalıştırmamla doğru olanı yapmaya başladım. Evet hala kıskancım ve bana kötülük yapanlardan intikam alabilmiş olmayı çok isterdim; ama inançlı bir insan olarak intikam almak yerine Allah'a havale ediyorum, ahirete erteliyorum; kimseye kıskandığım için de zarar vermiyorum, iğneli laflarla vb kıskandığım insanı üzmüyorum, içimde yaşıyorum.

burç olayları her kişide aynı sonucları doğurmuyor ya çok kafaya takmamak lazım fakat aşırı zeki ve konuşkan olduklarını söyleyebilirim. gözlerinden hiçbişer kaçmıyor sizin söyledğiniz veya etraftan duyduğu herşeyi kapıyor maşallah gerekli zamanda önünüze atıveriyor .her çocuk kendine özeldir tabiik ama değişkeb ruh halleri olabiliyor bazen :KK33::KK71:

kötü demeyelim de biraz üçkağıtçı olabiliyorlarmış büyüdükçe. Örnek olarak ta arkadaşlarından para toplayıp geri vermeyen birini göstermişti o da ikizlermiş :KK48: yani burç olarak böyle ama benimle aynı burcu taşıyıp benden çok farklı insanlar tanıyorum, orası işin ayrı bir yanı
Para alıpta geri vermemek burçla alakalı değil karakterle ilgili bir şey. İğrenç bir özellik ama burçla ne alakası var :KK70:

Kiziniz kac yasinda ve ne gibi zorluklar yasiyorsunuz aceba? Benimde ikizler burcu bir kizim var, cok neseli cok tatli ama cok hareketli hemen oyuncaklardan sikiliyor ve birsz da huysuz? Kucagi hic sevmiyor 😃.
5 yaş 4 ay.buyudukce zorluğu azalıyor.cektigim zorluklar çok hareketli hızına yetisemiyorum.misal ben salonun bi köşesini toplarken o diğer köşesinde ya bisey kırmış bisey dökmüş vs.uyurken mesela iyice dalana kadar konuşur durmadan daha sola döner kabina sığmıyor çocuk 😊 ama çok da zeki masallah

5 yaş 4 ay.buyudukce zorluğu azalıyor.cektigim zorluklar çok hareketli hızına yetisemiyorum.misal ben salonun bi köşesini toplarken o diğer köşesinde ya bisey kırmış bisey dökmüş vs.uyurken mesela iyice dalana kadar konuşur durmadan daha sola döner kabina sığmıyor çocuk 😊 ama çok da zeki masallah
Ne guzel, benim kizim da 15 aylik. Simdiden bile hareketli cok merakli, daha henuz konusuyor sadece baba ve mama diyor, ama bakalim benim kiz nasil olacak 🤭🙊🙈

Odaklanma sorunu varmi kiziniz da? Zamanla duzeliyormu 🙈🙊

Odaklanma derken hemencik oyuncaklardan sikiliyor mu onu demek istedim? Ve benim kizim daha kucuk tabi aynisi olamaz. Kusura bakmayin size de cok soru sordum ama etrafimda hic ikizlee burcu bebegi yok 🤭🤭🤭
Estağfurullah tabi ki istediğinizi sorabilirsiniz.fikrim olduğunca cevap veririm.daha küçük sizin bebeginiz bence normal cabuk sıkılması.daha doğru düzgün oynamayı bile bilmez

Estağfurullah tabi ki istediğinizi sorabilirsiniz.fikrim olduğunca cevap veririm.daha küçük sizin bebeginiz bence normal cabuk sıkılması.daha doğru düzgün oynamayı bile bilmez
Tsk ederim. Sadece bunu merak ettim, sizin de kiziniz boyle kucukken hop bir oyuncaga sonra oteki oyuncaga geciyor mu diye 🙈. Burclara bakinca da oyle yaziyor cabucak sikiliyorlar diye, benimde kizim cok hareketli merakli ama yorulsamda bence guzel birsey.

Tsk ederim. Sadece bunu merak ettim, sizin de kiziniz boyle kucukken hop bir oyuncaga sonra oteki oyuncaga geciyor mu diye 🙈. Burclara bakinca da oyle yaziyor cabucak sikiliyorlar diye, benimde kizim cok hareketli merakli ama yorulsamda bence guzel birsey.
Evet küçükken öyleydi.buyudukce oynamaya başladı oyuncaklarıyla.bence de güzel birşey çekingen sakin durmasından iyi bence.bazen sessizce oturduğu zaman bakıyorum Allah Allah noldu çocuğa diye 😂

Yani benim kiz. Ilk tuhafima gitti bacim, cok gorme. Ogullarim var terazi burcu okadar cok sessiz sakin okadar uyusamlardi ki bebekken, kizim oldu. Hep hareket, ordan oraya cok degisime geldi 🤭🙈🙊. Yani baska bebeklerin icinde kendini cok belli ediyor, ve bu yasta bile inanilmaz cesaretli ve dikkatli 🤭.

Yani benim kiz. Ilk tuhafima gitti bacim, cok gorme. Ogullarim var terazi burcu okadar cok sessiz sakin okadar uyusamlardi ki bebekken, kizim oldu. Hep hareket, ordan oraya cok degisime geldi 🤭🙈🙊. Yani baska bebeklerin icinde kendini cok belli ediyor, ve bu yasta bile inanilmaz cesaretli ve dikkatli 🤭.
Maşallah Allahım saklasin.benim iki kızım var ikisi de aynı

Back
X