İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler 2009 Yorumu

balik53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
116
1
:CüvCüv:zeki ,hareketli,iletisim kurmakta becerikli,degisken ikizler
2008 yiliniz kolay bir yiliniz degildi ,saturn gezegeni ikizler burcunun pek rahat olmiyan bir yerindeydi ,ve siz ikizler bunu cok iyi hisettiniz,bu sene 2009 yili 2008 den daha iyi olacak hayat standartlarinizda ,ilerleme ,degisiklik olacak aile, ve ev ile ilgili sorunlariniz hepsi duzelecek[saglikla, sayet anne veya babaniz ile sorunu olanlar]hepsi yoluna girecek.para hususunda yeni yerlerden giris gelebilir ama ailenize yardim etmek icinde masraflariniz cikabilir bu sene isinizdeki imkanlar kolay olmaza bile isinizde basarilisiniz.2009 yilinda yurt disi seyahatleri yapabilirsiniz bekar ikizler bu sene yeni tanismalar olabilir ama ciddi bir iliskiye daha hazir degilsiniz.kaydirigubbakcemile5

gercektende 2008 yılı benim icin sıkıntılıydı. aslinda burclara inanmam ama dediğin gibi umarım daha güzel bir yıl bizi bekliyordur...................

bir tek 2008 mi sıkıntılıydı :) , ben kaç senedir adam gibi mutlu olmayı unuttum ya

inş bu sene düzgün geçerde yüzümüz güler :)

evet ya 2008 ve son bir kaç yıl berbattı
inşallah bu sene iyi geçer hepimiz için

ben de 2009 dan daha umutluyum..
hayırlısı olsun inşallah herkes için..

benim son 5 yıldır berbat.zaten satürn galiba 2003 ten beri varmış.Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.gitsin artık şu satürn özümüze dönelim ya off.Allah'ım inşallah bitsin artık bu çile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim son 5 yıldır berbat.zaten satürn galiba 2003 ten beri varmış.Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.gitsin artık şu satürn özümüze dönelim ya off.Allah'ım inşallah bitsin artık bu çile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aynen böyleydi :)

ama çok şükür yeni yıl daha en başından güzel geldi güzel de devam etsin inş :Saruboceq:

:CüvCüv:zeki ,hareketli,iletisim kurmakta becerikli,degisken ikizler
2008 yiliniz kolay bir yiliniz degildi ,saturn gezegeni ikizler burcunun pek rahat olmiyan bir yerindeydi ,ve siz ikizler bunu cok iyi hisettiniz,bu sene 2009 yili 2008 den daha iyi olacak hayat standartlarinizda ,ilerleme ,degisiklik olacak aile, ve ev ile ilgili sorunlariniz hepsi duzelecek[saglikla, sayet anne veya babaniz ile sorunu olanlar]hepsi yoluna girecek.para hususunda yeni yerlerden giris gelebilir ama ailenize yardim etmek icinde masraflariniz cikabilir bu sene isinizdeki imkanlar kolay olmaza bile isinizde basarilisiniz.2009 yilinda yurt disi seyahatleri yapabilirsiniz bekar ikizler bu sene yeni tanismalar olabilir ama ciddi bir iliskiye daha hazir degilsiniz.kaydirigubbakcemile5

2009 yılı 2008 yılından daha berbat geçiyor bea.. Hiç uymuyor bile bana benneyaptımki

bu burçtanmı ne kaynaklanıyı her yıl daha kötü geçiyo her yıl başında diyurm benim yılım olcak ama nerde offff:gitme::gitme::Saruboceq:CADIARZUmafoldumben

X