ikizimle ayni cocuga asigiz ama...

okuyunca aklıma direkt Mirkelam'ın "aşkımsın çikolata aşkımsın limonata" diye şarkı söylediği, bir sarışın bir esmer iki güzel kız bulunan klip geldi. öncelikle bu şarkıyı size armağan ediyorum.

ikinci olarak çocuk bulmuş kendisine hayran bir limonata bir de çikolatayı, tabi halinden memnun bir şekilde haremini kurmuş padişah havasıyla dolaşır. bir eli yağda bir eli balda, halinden memnun. sizi değil ona olan ilginizi seviyor, ikinize de özel bir ilgisi yok muhtemelen. biriniz bir hata yapıp ona aşık olmuş, diğeriniz de aynı hatayı yapıp zor olanı başarmış, birinizi bile hak etmeyen ilgi budalası birine iki kişi birden aşık olmuşsunuz. ikizler genelde aynı eşyaları, giysileri falan beğenir ister, bu da onun gibi bir şey herhalde.

eğer seviyorsa ikinizide ayni anda seviyordur sonuçta ikizsiniz.ayıramadığı için ikinizede aynı özeni gösteriyor bu yüzden.:KK70:

Size yazık, çocuk da çok şanslı, biri esmer, biri sarışın iki kız, kendine aşık. Kim olsa seçemez yani.

Sipsevdi biriyim kabul ediyorum ama asik oldugum zaman deli gibi asik oluyorum bu cocugun aksine biri var kalabalik bir cafede ayni masaya oturmak zorunda kaldik oyle tanistik cantam buyuk ve agzi acikti peceteye numarasini yazmis eve gelince gordum aradim felan bulusmak istedigini soyledi bulustujk cocuk yakisikli bende guzel bir kizim ama ilk bulusmada ben buna cok simarikca davrandim ikinci bulusmada yorgundum sustuk sadece kahve ictik cafede sonra bu benim ondan sogudugumu dusunmus soguk mesajlar yazmaya basladi hic ugrasmmam dedim biraktim ertesi gun whatsaptan resmini goren arkadasim bu cocuk benim erkek arkadasimdi ama hala konusuyoruz dedi sok oldum bida mesaj atmadm engelledim ama olayin uzerinden bi gun sonra aramaya basladi engelledim sonra okulumu soylemistim cikisima geldi karizmatik oldugu icin diger kizlarin ilgisini cekmisti hemen ben olmaz birak diyip onu orda birakinca bi kac tane okul arkadasima telefon numarasini vermis ben sinir oldum agzima geleni sayip yine engelledim obur gun yine okuluma gelip bu sefer arabaya binmemi soyledi zorla bindirdi sahile gittik bir kafeye cok sert davraniyordum gul aldi sinirlendi elimi sıktı felan cik benle dedi olmaz ya diyip onu orda biraktim ertesi gunu okul arkadasimla iliskiye girdigini ogrendim tamam dedim bu cocuk benim icin bitti adi kopek felan sonra benim evimi arkadasindan ogrenmis takinti felan yapmis gecenin 1 inde beni aradi balkona cik dedi bende ciktim sok oldum annenler uyuyrken cik dedi zile basarim felan iste annemler derin uyur neyse ciktim ikizime sen herkesi oyala dedim beni fuarin oaya goturdu cok sessiz ve karanlikti korkuyordum ama korkma bisi yapmam felan dedi bir suprizim var ondan dedi bende ne hadi felan sinirli bir tavirla sonra bana alamadigim ama cok pahali olan tenis raketinden bahsetmistim ilk bulusmada onu almis verdi al dedim gotune sok banane ama icimden cok mutlu oldum arabaya binmeme gerek yok dedim ben giderim olmaz dedi sinirlice bindirdi eve birakti sonra yarini ikizime yazmaya baslarken karizmatik ya ikizimi tavlamis ben dedim yapma ikiz felan o da onu kiskaniyom sanmis sonra ikizimi gormek bahanesiyle okula geliyor benle konusmaya calisiyor ya bu cocugun amaci ne?

oradaki mesajınızıda buraya ekleyeyim

Biriniz bu sevdadan vaz geçmelisiniz. en çok kardeşine ilgi gösteriyorsa ozaman onunla aralarında bişey olabilir.Bence sen vazgeçmelisin, üçgen olmayın, kardeşinlede aran açılmasın, bi tarafta aşık olduğun çocuk, bi tarafta kardeşin yeniden aşık olabilirsin başkasına,:KK60: ama kardeşin yenisini bulamassın.:KK5:

X