• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkizbebek ilk 6ay sadece Anne sütü yeterlidir

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
İkizbebek bekleyen arkadaşlara tavsiyelerim;

İkizlerim şuan 5aylık🙏🏻🙏🏻

Olmazsa olmazlar;

Emzirme yastıgı
Süt çekme makinesi
İkiz bebek araba yan yana olandan
Humana süt arttırıcı çayı
Ve günde 3lt su

Emzirmede en önemlisi her emzirme sonrası süt makinesi ile çekmek ve o sütleri biriktirmek, buzlukta acil durumlar için..
Amaç süt arttırımını saglamak...
Ve hep ikisini aynı anda uyutup yedirmek..
Sorularınız olursa bana yazabilirsinz kızlar...

İllaki sorularım olurdu da şimdilik aklıma hiçbişey gelmiyor,kafamda bir adet park yatak büyükçe bir tanede elektrikli sallanan beşik var oyalamak için,geri kalan herşeyden iki adet😊😊😊 beslenme kısmı düşünmek için daha var ama yinede teşekkür ederiz

Olmazsa olmazlar;

Emzirme yastıgı
Süt çekme makinesi
Ve günde 3lt su

Emzirmede en önemlisi her emzirme sonrası süt makinesi ile çekmek ve o sütleri biriktirmek, buzlukta acil durumlar için..
Merak ettim onumde daha bebegime kavusmak icin haftalar var sütü dondurucuya atınca çıkartıp nasil kullaniyoraun kac ay dondurucuda kalabilir cnm

Merak ettim onumde daha bebegime kavusmak icin haftalar var sütü dondurucuya atınca çıkartıp nasil kullaniyoraun kac ay dondurucuda kalabilir cnm
Dondurucuda 3ay kalabilio kesinlikle çözerken ocakta çözdürmüyoruz, içindeki vitaminleri kaybeder bi kasede sıcak suyun içine koyarak yavaş yavaş erimesi beklenir, anne sütü sagıldıktan sonra dışarda 3 saat, buzdolabında 3 gün dayanır..

İllaki sorularım olurdu da şimdilik aklıma hiçbişey gelmiyor,kafamda bir adet park yatak büyükçe bir tanede elektrikli sallanan beşik var oyalamak için,geri kalan herşeyden iki adet😊😊😊 beslenme kısmı düşünmek için daha var ama yinede teşekkür ederiz
Ben o kdr çok makale v yazı okudumki forumlarda bu bilgiler hem deneyim hemde sizlerle paylaşmk istedim ikiz anneleri çok özel annelerdir, bizim sloganımız ikiz annelerinin tek bebege tek elle bakarız, marifet 2 bebege bakabilmek🙏🏻🙏🏻

Emzirdikten sonra kaç cc süt sağıyorsunuz?
Benimde ikizlerim var sğtüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum oda kabızlık yapıyor😔

Olmazsa olmazlar;

Emzirme yastıgı
Süt çekme makinesi
Ve günde 3lt su

lactamilin de çayı çok iyi aklınızda bulunsun ben memnun kaldım

Olmazsa olmazlar;

Emzirme yastıgı
Süt çekme makinesi
Ve günde 3lt su

Sorularınız olursa bana yazabilirsinz kızlar..
Hamilelik sürecinizi biraz anlatırmısınız? Bizi neler bekliyor. Çok heyecanlıyım bir o kadar da içim kıpır kıpır

Back