Gebeliğe Hazırlık Ikiz yada Cogul Gebelik Icin Klomen Kullanan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile degilim yada hamileysemde henuz bilmiyorum bat i bekliyorum
Sat tarihine gore gebelik bekledigim icin yaptim gun gun ne oluyormus bakim okuyim diye

Evet tamda bende bu sekilde dusundugum icin istiyorum ikiz yada ucuz
2-3 yil cekerim ama sonrasinda buyuduklerinde biri gelir oteki gider oteki telefon eder yanliz kalmam
Ve hayirli evlat olurlarsa birbirlerinede destekler

Benim ikiz tuttu canım. Klomenin ikinci ayında geçen yıl tam da bugunlerdi. Doktor tek yumurtan var boyu küçük umitlenmeyin dedi. Kese gormeye gittiğimizde şok olduk hemde çift yumurtaydi nasıl oldu anlamadik. Ama doyamadım yavrularıma 22.haftada erken doğumla kaybettim. Bende çok isterdim çoğul olsun biri kız biri oğlan olsun. İstediğim oldu ama sahip olamadım şimdi yeniden başladık yine 2.ayimdayim yarın içeceğim bu defa hayırlı,ömürlü ,sagliklisini diliyorum.

Ins arkadasim ins Allah gonlune gore hayirlisini versin ins
Ben bat i bekliyorum belkide hamileyim
Hayirlisiyla ikiz yada ucuz istiyorum ins
Nasibimizde varsa olur kismet

Sat tarihine gore gebelik bekledigim icin yaptim gun gun ne oluyormus bakim okuyim diye
Bende yapmıştım :) daha kesin değilken totem olsun diye ve tutmuştu. İnşallah senin de tutar

cok gecmis olsun Allah gonlune gore versin canim.cogul gebeligin risklerinden biri de erken dogum maalesef

Canım nasıl kullandın ılac ı doktor kontrolündemi? Birden gunde kac kez içtin.Bende gebelıgı hızlandırması için kullanmayı düşünüyorum ama çok zararlı olduğunu söylüyorlar.Bu arada benımde 2 çocuğun var

doktor kontrolunde yapmak gerek kist yapma gibi yan etkisi var

cinsiyetleri erkek canim 32 haftalik dogdular.rahim agzina dikis atilmisdi benim erken dogum olmasin diye tavsiye ederim kizlar.
nasil yaniiii
Kacinci haftanda yapildi bu dikis olayi.Cok acidi mi hareketlerine engel oldu mu? Bide hangi hastanede yaptin dogumu

Evet canım kıst olma ihtimalinden dolayı soğuk duruyorum.Bırde canım benım adetlerım çok düzensiz.Adet dongum 45 50 gun arası.o nedenle yumurtlamayıda bilemiyorum.
benimki de duzensiz canim
nasil yaniiii
Kacinci haftanda yapildi bu dikis olayi.Cok acidi mi hareketlerine engel oldu mu? Bide hangi hastanede yaptin dogumu
14 haftamda yapildi canim 14 haftaya kadar yapilmasi en iyisi sonrasi erken dogumu tetikleye biliyor.rahimin agzini dikiyolar diyelim agirlik yapip erken dogum olmasin diye.dogumda sokuyolar dikisi
5-10 dakikalik bi anesteziyle yapildi hic bi agri sizi hareketde zorluk falan olmadi.ben Azerbaycanda yasiyorum canim:)

Ne yaptin canim var mi gebelik yada belirti?

Doktorlar igneden 14 gun sonra genelde test yapabilirsiniz diyorlar yapicakmisin iki gun sonra
İkizleri tam 14. Gün öğrenmiştim. Aslında cuma cumartesi yaptım 9. Ve 10. Günlerdi silik çok derinlerde ikinci çizgi çıktı ama sevinemedim iğne etkisidir. İkizlerimde hiç belirti yoktu hamile değilim diyerek test yapmıştım. Şimdide yok ama 5 gündür belim çok kotu ağrıyor fıtık oldum mu acaba diye düşünüyorum. Eşim test yapmama izin vermiyor ikna edebilse yapacagim da:)) sen naptın hamile misin 2.hafta demişsin ama totem mı yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…