Gebeliğe Hazırlık Ikiz yada Cogul Gebelik Icin Klomen Kullanan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4body1soul

5 body 1 soul yolunda...
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
3.380
3.996
133
Selam
Ikiz yada cogul gebelik icin klomen kullanan var mi?
Hamile kaldiniz mi? Bebeginiz tek mi ikiz mi cogul mu?
Lutfen paylasir misiniz?

Selam
Ikiz yada cogul gebelik icin klomen kullanan var mi?
Hamile kaldiniz mi? Bebeginiz tek mi ikiz mi cogul mu?
Lutfen paylasir misiniz?
Konuyla ilgisi yok biliyorum ama 2nci haftada gebeliğini nasıl öğrendin ? İlk defa görüyorum.

Ben eşime çakşır kökü suyu içiriyordum aktar sende iç dedi bi süre içtim sonra öğrendim ki kadınlar kullanınca çoğul gebeliğe sebep oluyormuş. Elimde de bardak vardı o an nasıl attığımı hatırlamıyorum. Eğer istiyorsan düşünebilirsin kullanmayı. Bi araştır istersen. Ben pek sıcak bakmıyorum zorluklarından dolayı.

Klomen bu ay kullandım ben ama yumurta takibi için kullandım çogul gebelik için degildi genelde ikiz olabiliyor deniyor ama tekde olma ihtimalı çok fazla siz çogul gebelik içinmi kullanmak istiyorsunuz klomeni benimde bu ay 3 yumurtam oluştu 3 üz olma ihtimalinden dolayı çatlatma ignesi yapmadı doktorum bu ay tedaviyi iptal etti

ilk kullanimda 3uz tutturmusum:))darisi isteyenlerin basina insallah:))

Maşşallah canım hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah kaç aylık oldular çok zor oluyormu gerçi rabbim nasip ettikten sonra kolaylıgınıda veriyor benimde 3 yumurta vardı çatlatma ignesi yapmadı 3 üz olur diye ilişkiyide yasakladı bu ay iptal diger ay klomeni azaltıp deniycez dedi bizde 3 üz çok zor ihtimal zaten yinede deneyelim dedik ilişki oldu bakalım inşallah bizimde tutar bekliyoruz

Klomen bu ay kullandım ben ama yumurta takibi için kullandım çogul gebelik için degildi genelde ikiz olabiliyor deniyor ama tekde olma ihtimalı çok fazla siz çogul gebelik içinmi kullanmak istiyorsunuz klomeni benimde bu ay 3 yumurtam oluştu 3 üz olma ihtimalinden dolayı çatlatma ignesi yapmadı doktorum bu ay tedaviyi iptal etti
Ayy üçüz çok zor. Doktorun çok akıllıca bişey yapmış. Üçüz sahibi arkadaşım var psikolojik tedavi görüyor. İlaç kullanacak durumda aslında ama emzirdiğinden kullanamıyor. Gerçi sütü de yetmiyor daha yeni doğmuşlardı ek gıdaya başladılar. Normal Doğumda değildi erken doğdular çok küçüktüler prematüre gibi vs vs. Kızın karnı harita gibi çatır çatır çatladı. Rabbim çoğul gebeliği olanlara da annelere de sabır versin çok zor. İkiz de zor ama üçüz bi başka zor.

kizlar benimkiler 2 yas 3 aylik oldular bile:))asiri yaramazlar ama oyle psikoljim de bozulmadi yani:))7 ay toplam tek basima baktim diger zamanlar yardimci ablamizla birlikte baktik.sukur buyuduk:)
hamilelik tabi cogul gebelikten dolayi zor gecti erken dogdular 21 kuvozde kaldilar ama hepsi gecti gitti bize de kalan 3tane yavru oldu:))
karnim da oyle catir cutur catlamadi cok az catlama oldu o da zamanla siliklesti
herkesde ayni degil yani

kizlar benimkiler 2 yas 3 aylik oldular bile:))asiri yaramazlar ama oyle psikoljim de bozulmadi yani:))7 ay toplam tek basima baktim diger zamanlar yardimci ablamizla birlikte baktik.sukur buyuduk:)
hamilelik tabi cogul gebelikten dolayi zor gecti erken dogdular 21 kuvozde kaldilar ama hepsi gecti gitti bize de kalan 3tane yavru oldu:))
karnim da oyle catir cutur catlamadi cok az catlama oldu o da zamanla siliklesti
herkesde ayni degil yani
Senin yardımcı şansın varmış ne güzel. Arkadaşımın eşi yoğun çalışıyordu. Tek başına baktı çocuklara ağlama krizine girip arıyordu beni bazen geceleri. Biri susuyo biri başlıyor ne yapcam ben diyordu. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın analı babalı büyütsün. Kolay atlatmışsın maşallah.

Başka bi arkadaşım da 3üz hamile kaldı. Doktor sen minyonsun kaldıramazsın dedi. Zaten biri kendiliğinden düştü peşinden. Diğerini de operasyonla aldılar. Tek doğurdu.

Senin yardımcı şansın varmış ne güzel. Arkadaşımın eşi yoğun çalışıyordu. Tek başına baktı çocuklara ağlama krizine girip arıyordu beni bazen geceleri. Biri susuyo biri başlıyor ne yapcam ben diyordu. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın analı babalı büyütsün. Kolay atlatmışsın maşallah.
bence arkadasin asiri tahammulsuz canim:)arkadasinin bebekleri kac aylik?ben de ilk 4 ay gece gunduz yalniz baktim esim de yardim etmeyi sevmez maalesef.4baylarindan sonra bakici bulduk sabah 9 aksam 5 geldi gitti.sonra yine kendim baktim.bi de ustelik ilk okul 1e giden kizimla da ilgilendim.evet kolay degildi ama hic bi zaman annemi arayip da anne oluyorum uykusuzluktan bi gece de sen bak demedim cunku o da calisyordu biliyordum kiyamadim.
bazi insanlar vardir mesela kuzenimin esi 1 tane cocuga bile tahammul edemiyo

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 yasin kac bilmiyorum belki benden kucuksun ama elleri opulesisin :super:
Benim iki cocugum var cok sukur ama cok seviyorum cocuklari cogul gebelik icin kullandim bitti belki suan hamisim beklemedeyim yani.Ins hakkimda hayirliysa ikiye uce hayir demem sagolsun cocuklarimdan beni uzmeyecek hatta bana yardimci olacak tipteler cunku.Yardimci olacak kimselerimde var.Ilerde kalabalik bi ailem olsun istiyorum:KK55:

Maşşallah canım hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah kaç aylık oldular çok zor oluyormu gerçi rabbim nasip ettikten sonra kolaylıgınıda veriyor benimde 3 yumurta vardı çatlatma ignesi yapmadı 3 üz olur diye ilişkiyide yasakladı bu ay iptal diger ay klomeni azaltıp deniycez dedi bizde 3 üz çok zor ihtimal zaten yinede deneyelim dedik ilişki oldu bakalım inşallah bizimde tutar bekliyoruz
bana da doktorum riskli diye catlama ignesi yapmadi ama tuttu:)))

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 yasin kac bilmiyorum belki benden kucuksun ama elleri opulesisin :super:
Benim iki cocugum var cok sukur ama cok seviyorum cocuklari cogul gebelik icin kullandim bitti belki suan hamisim beklemedeyim yani.Ins hakkimda hayirliysa ikiye uce hayir demem sagolsun cocuklarimdan beni uzmeyecek hatta bana yardimci olacak tipteler cunku.Yardimci olacak kimselerimde var.Ilerde kalabalik bi ailem olsun istiyorum:KK55:
27 yasindayim canim:)cok tesekkur ederim sana da helal olsun 2 cocuktan sonra 2iz 3uz istemek de her yigidin harci degil:)
Allahim gonlune gore versin canim

herkesde ayni degil yani
Maşallah :) çatlakların 1 taneyle 2 taneyle 3 taneyle alakası yok valla ben 1 tane doğurdum doğuma 1 hafta kala tüm karnım çatladı :))) hala öyle harita napalım yani :)) arkadaşım ikiz doğum yaptı 2 3 tane çatlağı var yani sanki ben üçüz doğum yapmış gibiyim o kadar krem kullanmama rağmen çatladım

iki besigin arasina sandalye koyup oturup 2 elimle onlari sallarken 3cuyu de oto koltuguna koyup tek ayagimla salladigimi bilirim:))))3u de gece ayni anda acikiyodu tek basina 3nu de doyuramazdim baslarini yan cevirip agizlarina biberonu verirdim biberonun altina da ufak yastik koyardim tutamiyolar diye:)))ben de bir bir gezer yoklardim bi sorun olmasin diye :))
noldu sonunda hepsi gecti gitti bana 3 tane yakisikli kaldi:))

Maşallah :) çatlakların 1 taneyle 2 taneyle 3 taneyle alakası yok valla ben 1 tane doğurdum doğuma 1 hafta kala tüm karnım çatladı :))) hala öyle harita napalım yani :)) arkadaşım ikiz doğum yaptı 2 3 tane çatlağı var yani sanki ben üçüz doğum yapmış gibiyim o kadar krem kullanmama rağmen çatladım
evet aynen oyle vucudun yapisiyla alakali bi sey

iki besigin arasina sandalye koyup oturup 2 elimle onlari sallarken 3cuyu de oto koltuguna koyup tek ayagimla salladigimi bilirim:))))3u de gece ayni anda acikiyodu tek basina 3nu de doyuramazdim baslarini yan cevirip agizlarina biberonu verirdim biberonun altina da ufak yastik koyardim tutamiyolar diye:)))ben de bir bir gezer yoklardim bi sorun olmasin diye :))
noldu sonunda hepsi gecti gitti bana 3 tane yakisikli kaldi:))
Kiz anlatma sen anlattikca daha cok istiyom bide olmazsa uzulurum
En azindan ikiz olsun bari
Nolur dua et

Back