- 2 Nisan 2015
- 66
- 25
- 35
-
- Konu Sahibi SERAP ALCN
yaani çok hafta var belli olması için:)iki kesenin içinde iki ayrı bebek ya da tek kesenin içinde iki bebek görüldüğü zaman kesinleşir canım ikiz olduğu sadece kesenin görünmesi çok bişey ifade etmez..
yaani çok hafta var belli olması içiniki kesenin içinde iki ayrı bebek ya da tek kesenin içinde iki bebek görüldüğü zaman kesinleşir canım ikiz olduğu sadece kesenin görünmesi çok bişey ifade etmez..
aaa ihtimal var yani daha erken diosunuz:=)bnm geçmişimdede ailemde çok ikiz gebelik vardaiki kesenin içinde iki ayrı bebek ya da tek kesenin içinde iki bebek görüldüğü zaman kesinleşir canım ikiz olduğu sadece kesenin görünmesi çok bişey ifade etmez..
Muayene oldun mu canım. Konunu yeni gördüm, merak ettim.Bugun kontrole gittim tam 7.haftaya giriyoduk kalp atisi yok dedi doktor ptesiye kadar sans verelim ptesi dusurucezdedi arkadslar kahroldum sabahtan beri agliyorm kimisi bazen.8.hafta kalbi atiyo kimisi olu bebk seni zehirker diyo baska doktra getrdi esim ameliyattayms bekliyoruz ama hic iyi dglm biyle bisey basina gelen var mi
aynısını ben yaşıyorum iki keseydi biri kücülmüş icinde bebek yok.Digerinin de kalp atımı yok.Bekliyorum ben deBugun kontrole gittim tam 7.haftaya giriyoduk kalp atisi yok dedi doktor ptesiye kadar sans verelim ptesi dusurucezdedi arkadslar kahroldum sabahtan beri agliyorm kimisi bazen.8.hafta kalbi atiyo kimisi olu bebk seni zehirker diyo baska doktra getrdi esim ameliyattayms bekliyoruz ama hic iyi dglm biyle bisey basina gelen var mi
ben de pek umutlu değilim.Allah yardımcımız olsunbenide pazartesi çğrdılar dün bende 6+6ydım bende öyle psikolojim çok bozuk bebeği alacaklar gibime gelıyo dün atmadı ptesi atar mıyki...
Bugun kontrole gittim tam 7.haftaya giriyoduk kalp atisi yok dedi doktor ptesiye kadar sans verelim ptesi dusurucezdedi arkadslar kahroldum sabahtan beri agliyorm kimisi bazen.8.hafta kalbi atiyo kimisi olu bebk seni zehirker diyo baska doktra getrdi esim ameliyattayms bekliyoruz ama hic iyi dglm biyle bisey basina gelen var mi
Allah sabır versin. Çok zor ama hayırlısı buymuş demekki. Tutunamayacak durumdaysa ilerleyen zamanda düşük olabilirdi. İnşallah Allah yenilerine kuvvet versin.Bnmki nde sorun sadece kalbinin Atmamasi dgldi sorun,gun kectikce cm nin kücülmesi gelismenin durmasi hatta bebegimin erimesi aldilar onu bnden artik yok princess01 senden hayrli hbr beklyrm bnm gbi kalbin yanmasin insallah
bnm doktorum düşmesi beklenemez sana zararı,tamda temizlenmeybiliyomuşben de bebeğimin kalp sesini yine duyamadım.düşmesini bekliyoruz.Sabır versin Allah bize