ikiz puset hakkında

guldenuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
81
0
selam anneler,
hepiniz maşallah ikzi bebekleriniz var olacak yada olacak yada hatta daha çok allah bağışlasın sağlık versin. bende de 2 tne minik var. arka arkaya . ikiz gibi.
konuyu buraya açtım dikkatinizi çeksin diye mecburen çünkü artık ilanı kaldıracağım .ilanlar bölümünde çok güzel yanyana çok az kullanılmış yeniden farkı olmayan ikiz pusetimi satışa çıkardığımı yazdım arkadaşlar. piyasanın çok altında. eminim hatta mutlaka ihtiyacı olan olacak olan var. ben 2. el çok aradım bulamadım . malesef bi dünya para verip sıfır aldım ama benim ikisi aynı yaş olmadığından az kullanabildim . o nedenle kenarda duruyo. ve tertemiz. satıp onların sürekli gelişen ihtiyaçlarını karşılamayı düşündüm . sizinde böyle bir ihtiyacınız varsa benle irtibata geçerseniz sevinirim . şimdi bana neden buraya bunu açtn diye sitem etmeyin . bazı arkadaşlar bilmiyor. haberi bile olmayabilir. ama ben zamanında çook aradım bulmaadım ondan sizin hemen elinizin altna bir konu açtım . siz olmasa bile başkasına mutlaka yarayabilir. şimdiden teşekkürler. a.s.

canım resmi varmı koyabilir misin

CANIM ORJİNALİNİN RESMİNİ KOYAMIYORUM ÇÜNKÜ ARAA ŞU AN ANNEMDE İSTANBULDA. ORDAN GÖNDERMEEM DAHA RAHAT OLUR DİYE TA TİL DÖNÜŞÜMDE ALMADIM YANIMA .2 ÇOCUKLA BİRDE PUSETLE UÇAĞA BİNMEK ZOR OLCAK DİYE ZATEN SATMAYI DÜŞÜNÜYORDUM . AMA RESİM ÇEKMEK AKLIMA GELMEDİ. NETTEN LİNK EKLİYORUM ŞİMDİ. AYNISININ YAN YANA OLANINI DÜŞÜN . VE HİÇ BİR SORUNU YOK. TERTEMİZ. SIK ÇIAMADIĞIMDAN BİRDE ASANSÖRSÜZDÜ EVİM ÇOK AZ KULLANDIM . ÇOK TEMZİ YANİ. KESİNLİKLE GÜVENEBİLİRSİNİZ.

STORK ENERGY ALÜMİNYUM HAFİF BASTON PUSET YATARLI - MAVİ - En ucuz fiyat 0 TL

RESİMDEKİYLE Aynı renk. sadece yan yana .. kapılardan da geçiyo. katlanınca incecik paston oluyo. taşıması saklaması inanılmaz kolay. yanda tutma sapı var. bildik tek çocukluk bebek arabasından bile daha hafif ve kullanışlı. içine 2 bebek giriyo ama . kesinlikle tavsiye ederim .
ve tekrar söylüyoırum . keşke fotosunu alabilsem ama malesef çekemk aklıma gelemdi. ama kesinlikle hiç leke yırtık sökük vs. bişeycil yok. tertemiz.

cincan arkadaşım bişey yazmışsın ama açıyorum yazmıyor bişey. neden acaba . son yazan sen gözüktüğün halde yazı falan yok. sitede sorun mu var acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…