• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz olabilir mi sizce?

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
Kızlar kan testine yarın gideceğim ama adetten 4 gün önce erken gebelik testlerinden değil normal uyduruk gebelik testleri var ya onlar pozitif çıkmaya başladı. İkiz olabilir mi sizce?

bence pek bi anlami yok çizginin çabuk çikmasinin
bende dandik bi test yapmsitim en ucuzundan 2 gun once aninda blirmisti ikinci çizgi

dr ultrasonda iki kese gormeden ikiz var denmezki

Allah tamamina erdirsin

:) Çok güldüm kusura bakma bunun ikizle ilgisi yok
yanlış hesaplamış olabilirsiniz ikincide benimde öyle olmuştu
yada değerlerin yüksektir ve çabuk çıkmıştır :KK66:

canım benim beta değerim yüksek olmasına rağmen tek kese gördük.ve doktor hiç ikiz olabilir diye birşeyde demedi,değerin normal dedi,yani ultrasyona gitmeden asla belli olmaz ikiz diye biliyorum.

İkizlerde beta hcg çok daha hızlı yükselir diye bildiğim için böyle bir bağlantı kurdum komik gelebilir ama merak ediyorum ve soruyorum işte

Csnim tedaviylemi oldu ikiz dedin
Kizlar benim hamilelikte hic oyle yuksek bir degerim olmamisti kisiden kisiye gore degisiyor galiba

Kızlar kan testine yarın gideceğim ama adetten 4 gün önce erken gebelik testlerinden değil normal uyduruk gebelik testleri var ya onlar pozitif çıkmaya başladı. İkiz olabilir mi sizce?
canim ben suan ikiz gebeyim adetimin 30.gununde test yaptim bir cizgi net digeri baya silik cikti.ve ayni gun yaptirdigim beta degerimde 1700 olmasina ragmen.o yuzden alakali olmaya bilir.umarim.gonlune gore olur

Sağol canım hayırlısı ama tabi ikiz olmasa iyi olur bu ikinci gebeliğim çünkü bir oğlum var. Hayırlısı artık....

merhaba arkadaşlar benim ilk adet günü değerim 325.9 4 gün sonraki değerim 2087.3 çıktı çoğul gebelik olabilr mi sizcce......

Mrb kızlar bendeyeni kkatıldım aranıza adetimden 2 gün önce test yaptırdım değerim 159 çıktı bi 40 saat sonra tekrar yaptırdım 411 çıktı sizce çoğul gebelik olurmu?

merhaba arkadaşlar benim ilk adet günü değerim 325.9 4 gün sonraki değerim 2087.3 çıktı çoğul gebelik olabilr mi sizcce......
Bence orantılı artmış değerin canım ikiz diyemem ama ultrasonda görünceye kadar kan değerleri de çok net bilgi veremeyebiliyormuş hayırlısı olsun. Benim ikiz değilmiş :)

sağol canım kese tek görünmüştü ama çok belirgin değildi 2 hafta sonraya kaldı artık...

sağol canım kese tek görünmüştü ama çok belirgin değildi 2 hafta sonraya kaldı artık...
Hayırlısı olsun canım. Tek keseyse ikiz ihtimali daha da düşüyor tabi. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi... :)

10unda degerim 470lerdeydi. 15inde 4342.1 lere cikmis. Ultrasonda gorunmuyo ama doktor ikiz gebeliklerde bu kadar cikar dedi. 19unda tekrar cagirdi. Bilgisi olan var mi?

Back