Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben suan ikiz gebeyim adetimin 30.gununde test yaptim bir cizgi net digeri baya silik cikti.ve ayni gun yaptirdigim beta degerimde 1700 olmasina ragmen.o yuzden alakali olmaya bilir.umarim.gonlune gore olurKızlar kan testine yarın gideceğim ama adetten 4 gün önce erken gebelik testlerinden değil normal uyduruk gebelik testleri var ya onlar pozitif çıkmaya başladı. İkiz olabilir mi sizce?
Bence orantılı artmış değerin canım ikiz diyemem ama ultrasonda görünceye kadar kan değerleri de çok net bilgi veremeyebiliyormuş hayırlısı olsun. Benim ikiz değilmiş :)merhaba arkadaşlar benim ilk adet günü değerim 325.9 4 gün sonraki değerim 2087.3 çıktı çoğul gebelik olabilr mi sizcce......
Hayırlısı olsun canım. Tek keseyse ikiz ihtimali daha da düşüyor tabi. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi... :)sağol canım kese tek görünmüştü ama çok belirgin değildi 2 hafta sonraya kaldı artık...
benimde 12 .gün 789 çıktı ikimizede hayırlısı10unda degerim 470lerdeydi. 15inde 4342.1 lere cikmis. Ultrasonda gorunmuyo ama doktor ikiz gebeliklerde bu kadar cikar dedi. 19unda tekrar cagirdi. Bilgisi olan var mi?