Ikiz hamilelik belirtisi olur mu

zoey1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
662
1.096
34
Merhaba arkadaslar 11 hafta 5 gunluk hamileyim bulantilarimdan dolayi neredeyse hic yemek yemiyorum ama karnim cok buyuyor ve kilo aliyorum goguslerim 3 katina cikti karnimda iki tarafli yuvarlak bir sertlik var 5 haftalikken bakilmisti tek kese vardi ama acaba ikzz mi diye dusunmeden edemiyorum kimse inanmiyir ama kipirdiyor da 12 gun sonra ultrasona giricem ama cok merak icindeyim ikiz annesi olan varsa nasil birsey acaba anlatirsa cok sevinirim

Canım ben ikizlere hamileyim. İkiz ol dukları 8 hafta ultrason kontrolünde belli olmuştu. Ondan önceki belirtiler klasik gebelik belirtileri idi hiç bir farklılık hissetmemiştim.

Canım ben ikizlere hamileyim. İkiz ol dukları 8 hafta ultrason kontrolünde belli olmuştu. Ondan önceki belirtiler klasik gebelik belirtileri idi hiç bir farklılık hissetmemiştim.
Bende de normal hamilelik gibi ama iki tarafli siskinlik benim kafami karistiriyir goguslerime hala dokunamiyorum cok hassaslar kilo aliyirum anlamsiz sekilde cok ywmek yiyemiyorum da icime bir kurt dustu

Bende de normal hamilelik gibi ama iki tarafli siskinlik benim kafami karistiriyir goguslerime hala dokunamiyorum cok hassaslar kilo aliyirum anlamsiz sekilde cok ywmek yiyemiyorum da icime bir kurt dustu
İstersen erken git kontrole canım bekleme iki hafta. Ya da istersen başka bir doktora görün. En azından için rahat etmiş olur.

c
canım normal bu belirtiler. ikiz olsa ultrasonda çıkardı mutlaka sonradan ikiye bölünecek hali yok. herkesin hormonları farklı tepkiler veriyo.

İstersen erken git kontrole canım bekleme iki hafta. Ya da istersen başka bir doktora görün. En azından için rahat etmiş olur.
Yurt disinda yasiyorum burda doktora gitmek imkansiz ama bakalim bekki karnim buyuk olucak ondandir bu sekilde buyumesi

Illa iki kese olcak diye bisey yok tek yumurta ikizleri var tek kesede iki bebek olabiliyor.
Ama boyle bisey olsa ultrsnda cikardi .
Yinede doktra gttiginde rahatlarsin erken git bakalim

c

canım normal bu belirtiler. ikiz olsa ultrasonda çıkardı mutlaka sonradan ikiye bölünecek hali yok. herkesin hormonları farklı tepkiler veriyo.
Ilk gittigimde kanamam olmustu ondan baktilar cok kucuktu bebegi gormedim bekki rek yumurtadir diye dusundum bende

Illa iki kese olcak diye bisey yok tek yumurta ikizleri var tek kesede iki bebek olabiliyor.
Ama boyle bisey olsa ultrsnda cikardi .
Yinede doktra gttiginde rahatlarsin erken git bakalim
Bakalim artik az kaldi randevuma o zaman belli olur artik

Ilk gittigimde kanamam olmustu ondan baktilar cok kucuktu bebegi gormedim bekki rek yumurtadir diye dusundum bende
Zaten ilk başta bebeği göremezsin ki sadece keseyi görürsün. Doktor keseden anlardı. İkiz olsa iki tane kese olur tek yumurta çift yumurta farketmez ayrı keselerde gelişiyolar.

Zaten ilk başta bebeği göremezsin ki sadece keseyi görürsün. Doktor keseden anlardı. İkiz olsa iki tane kese olur tek yumurta çift yumurta farketmez ayrı keselerde gelişiyolar.
Cok tesekkurler cok bilgim yok ilk hamileligim ama karnim hemen neden buyudu bu kadar normal mi ki hemen buyumez diyorlar ama karnim buyuyor her kafsdan bir ses cikiyor sinir oluyorum bilen bilmeyen herkes konusuyor

Cok tesekkurler cok bilgim yok ilk hamileligim ama karnim hemen neden buyudu bu kadar normal mi ki hemen buyumez diyorlar ama karnim buyuyor her kafsdan bir ses cikiyor sinir oluyorum bilen bilmeyen herkes konusuyor
öyle olur konuşurlar. ama yaklaşık 3. aydasın artık belirginleşmesi normal. herkesin vücut yapısı farklıdır kiminin hemen belli olur kiminin çok süre sonra. gaz, şişkinlik dolayı da karnın şişmiş olabilir.emin ol bunlar o kadar önemsiz konular ki. bebeğin sağlıklı olsun sağ salim al kucağına en önemlisi bu. her kafadan çıkan sesi duyma. hamilelikte bu insanlarla daha çok karşılacaşacaksın.

Insanlar sag salim al demiyor ki kilo almissin bilmem ne boyle sinir oluyorum demiyorlar ki sag salim dogsun stresten yemek yiyemiyordum simdi iyice yemez oldum psikolojim alt ust oldu dogum korkusu bir yandan insanlarin laflari bir yandan kacip saklanasim var doguma kadar

sanane deyip geç ya da hiç duyma. o insanlar doğumdan sonra da orada konuşuyo olacaklar. sen kendi bildiğini yap. onların yüzünden bebeğinin beslenmesini niye engelliyosun. tıka kulaklarını. ben öyle yapıyorum gülüp geçiyorum. çok ileri giden olursa cevabını verip oturtuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…