• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Hamileler ve ikiz anneleri göbiş tokuştrma buluşması..

Hymarry

SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
7.046
40
158
Merhabaaaa güzel ikiz anne adayları,ikiz anneleri
Başta "Arkadaşlar ikiz hamilelik nasıl geçiyor topiğinde ve diğer topiklerde tanışan bizler buluşalım,tanışalım istiyoruzz
Muhtemel tatile çıkamayacağımız bu yaz döneminde yüzyüze görüşüp tanışmak,
Anlatmak istediklerimizi anlatmak,
Tecrübelerimizi paylaşmak adına bu görüşmeyi yapalım dedik.
Zaman:Ağustosun ilk Pazartesisi,yani 03.08.2009 tarihi,
Yer:Katılım çoğunluğuna göre İstanbulda Anadolu,yada Avrupa Yakasında serin kapalı bir alışveriş merkezi, olması düşünüldü.Y8er konusu katılım durumna göre kesinleşince tekrar burda dile getirilecektir)
Katılmak isteyen oturduğu yakayı ve kesin geleceğini belirtirse harika bir göbek tokuşturmaca yaşayacağızz.
İmkan olan herkesi bekliyoruza.s.

hymarry canım sen tokuşturalım dersinde ben gelmem mi:))) biliyon ama yazayım hadi b akalım. ben geliyom.. Anadolu yakasında oturuyorummopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5
1)Hymaryy
2)wavy olduk,
siftah senden bereket Allahtan..

eveeet yokmu arttırann.nerdesiniz tatlı ikiz annne adaylarııııopuyorumnanaktan

Arkadaşlar bende gelmek sizlerle tanışmak isterim ama ben silivride yaşıyorum yani benim istanbul merkeze gelmem için 1.5 saatlik bir mesafe var ve bu şekilde araba kullanmamda mümkün değil o kadar saat ama buluşmanızı ve fotolarınızı merakla bekliyorum burdan...

Ben bahçelievlerdeyim canım,aslında buralara kadar gelebilirsen beraber arabayla da geçebiliriz,senin olmanı çok isteriz..

Güvenliğiniz ve içerik uygunluğu nedeniyle konunuz Buluşma Haberleri & Aktiviteler bölümüne taşınmıştır a.s.

Ben bahçelievlerdeyim canım,aslında buralara kadar gelebilirsen beraber arabayla da geçebiliriz,senin olmanı çok isteriz..

Sağol Hymarrycim inan çok isterim ama zor görünüyor oraya kadar bile dur kalk çok yorar beni eşim getirse desem onunda yazın en yoğun çalıştığı zaman gündüz mümkün değil zaten napalım kısmet:kedi:

nevracım aramızda olmanı çok isteriz. ama sende haklısın yol uzun yorucu olabilir.. o gün olduğunda bakarsın hiç ummadığın bi fırsat çıkar ve swende katılırsın aramıza:))

bende varımmmmmmm ınşşşşşşşşşş.............anadolu yakası ...........camlıca tepesı veya fethıpasa uskudar..................................oleyyyyyyyy

fethipaşamıı çok seviyorum orayı. sabahları orda kahvaltı yapmak , manzara eşliğinde temiz hava almak çok güzell.buluşuyorsunuz hee ne güzell

Tamam canımmm,oralar da olabilir..
3)Muallim..

fethipaşamıı çok seviyorum orayı. sabahları orda kahvaltı yapmak , manzara eşliğinde temiz hava almak çok güzell.buluşuyorsunuz hee ne güzell

Ben bahçelievlerdeyim açelyacım,uygun biryerden alayım seni geçelim arabyala arzu edersen..

bende bende anadolu yakası fethi paşa banada uygun anneme yakın kahvaltı süper olur ayrıca denize nazır.....

aaa belki o tarihe ben hala çalışıyo olurum kızlar yaa neyse bugun doktora gidiyorum şu izin olayınıda konuşucam...

bende bende anadolu yakası fethi paşa banada uygun anneme yakın kahvaltı süper olur ayrıca denize nazır.....

kinder canım fethi paşa fikri hoşuna gittiğine sevindim. sanırım orası olacak çoğunluk memnun bu durumdan:))

bu arada doktoruna baskı yap yaw rapor versin sana.. izne çık artıkın yawopuyorumnanaktan

Fethipaşa da olabilir,kıyıda Paşalimanında da güzel kahvaltı olur.
Tekrar hatırlatayım,ben Bahçelievlerdeyim.Avrupa Yakasına gidecekleri E-5 üzerinden uygun bir yerden alabilirim.Köprü trafiği belli bir saatten sonra hafifliyor.Ne çok erken nede çok geç kalacağız.ılerleyen zamanlarda saati de belirtiriz arkadaşlar.Yeter ki siz ben geliyom deyinkaydirigubbakcemile5

evet kızlar unutuldu burası.............ınş rabbım bı manı vermezse buluşuruz....................

Back
X