ikiz gebelikte...

gzdedkmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
5
0
38
İkizlerime hamile oldgumu duyunca aklım çıkti ahaha ne keyifli bi duygu herkesé rağmen. ..sşimdi 32+3 günlük olduk..bgn hastaneye yattım kasılmalarım oluyormuş hiç hbrim yok..kaç kez fetal eko testine girdim bi sürü doktor bi sürü yorum bi bebegimin kalbinin bi tarafı büyük diyorlar çift çıkımlı sağ ventrikülmüş bla bla bla bu zmna kadar gusel ve moralli geldik bundan snr da böyle olsun yahu n olur ki sağlıkla çıksak evimize gitsek hayırlısıyla

Insallah canim o gunleri zamaninda goruruz insallah.benimde kasilmam cikti.nst ye girmeden oglusumun hareketleri sanip seviniyordum.2 gundur bir suru ilac iciyorum.hareket sandigim seyler azalinca anladim o kadar vok hareketli degilmis oglum.hic durmuhor yerinde ne yapcagim dogunca diyordum.kizim da cok asagida.hayirlisiyla gecirsek su gunleri bir an once.bebeklerin kalpleriyle ilgili birseyle 1 yasinda duzelirmis.bu dedikleri ondsn mi bilmiyorum ama icini ferah tut bu sekilde soylenip de dogdugunda sapasaglam bir cok cocuk var.Allah yardimcimiz olsun.

İşallah cnm hastanede olmak bi açıdan iyi bişey gözlem altindayız sürekli ama yanıma kimseyi almıyorlar sıkıcı oluo biras nese çoğu gitti azı kaldı diyelim her ikimiz için ve daha birçok bizim gibiler için. .aranıza yeni katıldım hep okudum ama hiç yazma girişiminde bulunmadım..33 haftalık tek yumurta ikizlerimi bekliorum

Az daha sik disini.35-36 yi gordun mu tamamdir.ben su an 33 haftaya bile raziyim.erken dogum tehlikem var benim de.30.haftadan itibaren surekli yatacagim bende.simdi de genelde yatiyorum zaten.6 hafta bir gecse benim de.doktorum 32 yi bulsan cok iyi olur demisti.

İnşallah cnm hadi hayırlısı o zmn hepimiz için de ben hala yatiorum sanırım 1 hafta daha yatircaklar ne kadar kalsalar o kadar iyi doğru soyluosun hbrleselim

şuan ikizlere hamileyim ve erken doğumla karşı karşıyayım. sağlıklı bir şekilde atlatsak başka birşey istemiyorum. sürekli yatıyorum.
sizin doğumunuz nasıl geçti oldu mu? normal doğum mu sezeryan mı? kuvöze girdiler mi bebekler? kaç kilo doğdular ve hangi haftada doğdular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…