ikiz gebelikte safra kesesi çamuru problemi yaşayanlar

nurisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2
0
36
11 haftalık ikiz gebeyim, hamileliğimin başından beri problemler yaşıyordum sağ tarafımda göğüs kafesime doğru olan kısımda sancılarım ağrılarım artı. safra kesesi çamuru olduğu söylendi. hamileliği süresinde başına böyle bi durum gelen varmı

bu durumda kimse yok mu çok zor bi durum herşeyi yiyemiyorum ,hem bebeklerim için hemde safra kesesi sancılarımın artmaması için nasıl beslenmeliyim.?

bu durumda kimse yok mu çok zor bi durum herşeyi yiyemiyorum ,hem bebeklerim için hemde safra kesesi sancılarımın artmaması için nasıl beslenmeliyim.?

Benimde ayni şekilde canim öyle çok korkuyorum ki yine atak geçireceğim diye , usutmemeye calisiyorum çok az yiyorum sekerden uzaklaşmaya calisiyorum yumurta hic yemiyorum çok fazla AC kalmamaya calisiyorum çok cigniyorum yediklerimi ama daha dogumuma çok var inş acil ameliyat gerekmez

Bende de safra çamuru çıktı.Safra kesesinde çamur olan arkadaşlar,gebeliğiniz nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…