İkiz gebelikte kesenin biri boş

ysmnyln

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
12
4
24
Arkadaşlar 6+6 haftalık hamileyim 3 gün önce muayeneye gittiğimde doktorum ikiz gebelik olduğunu fakat küçük kesenin boş olduğunu ve kanama yolumun açık olduğunu söyledi vücudun küçük keseyi atmaya çalışıyo dedi ve atıcak dedi kaybolur o kese içi boş zaten dedi ikiz olur sanma dedi olmaz dedi ben çok şaşırdım böyle bi durum yaşan var mı küçük kese kaybolur mu ya da sonradan oluşur mu bebek ne yapmam lazım lütfen başından geçen biri varsa yardımcı olsun😞

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-18-13-56-03-034_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-12-18-13-56-03-034_com.miui.gallery.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 17
İnşallah atmaz bı umut... Benim atmıştı malesef, umarım sizin süreciniz farklı ilerler.. düşerken çok büyük bı kanama alanı oluşturmuştu diğer kesenin dört katı çevresini saracak şekildeydi ilaçla iğneyle falan toparlanmisti, biri kayboldu biri kaldı yani

Umarım atmaz çok zor bi durum kanamam hiç olmadı progestan kullanmaya başladım eğer sizi kırmıcaksa üzmicekse kaçıncı haftada attı keseyi

İnşallah atmaz bı umut... Benim atmıştı malesef, umarım sizin süreciniz farklı ilerler.. düşerken çok büyük bı kanama alanı oluşturmuştu diğer kesenin dört katı çevresini saracak şekildeydi ilaçla iğneyle falan toparlanmisti, biri kayboldu biri kaldı yani
Umarım atmaz çok zor bi durum kanamam hiç olmadı progestan kullanmaya başladım eğer sizi kırmıcaksa üzmicekse kaçıncı haftada attı keseyi

Bir sene geçti artık alisiliyor mecbur, 10.haftaya kadar lekeli geldi diye hatırlıyorum 8.haftada falan kanama alanı kuculmustu kaybolmaya baslamisti

Anladım çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun İnşallah herşey Allahtan umarım öyle bişey olmaz tabi olursa da yapabileceğimiz birşey yok herşey gönlümüzce olsun💖
Öyle gerçekten bu gebeliğim de de ikinci kese tam olusamamis kist olmuş öbür bebiş buyudukce yok olur dedi geçen hafta kontrolde görmediler mesela, nasibimizde tek varmış sağlıklı olsun da başka duam yok nasip, sağlıcakla kavusalim inşallah ❣️

Öyle gerçekten bu gebeliğim de de ikinci kese tam olusamamis kist olmuş öbür bebiş buyudukce yok olur dedi geçen hafta kontrolde görmediler mesela, nasibimizde tek varmış sağlıklı olsun da başka duam yok nasip, sağlıcakla kavusalim inşallah ❣️
Aynen öyle canım Rabbim korusun ikisini kaybetsek daha büyük acı kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz tek olucaksa tek olsun sağlıklı olsun kuzum

X