- 20 Ocak 2015
- 40
- 5
- 34
- Konu Sahibi minelmiaaa
Arkadaslar siteye yeni üye oldum.ben suan 6 haftalik hamileyim.sorunum 4 gün önce siddetli kanamam oldu hatta parca düsürdüm o parcayla birlikte hemen hastaneye gittik acil narkoz verip kürtaj olmam gerektigini bebegin öldügünü söyledi dr.ben inanmadim.cünkü hicbir sekilde agrim sancim olmadi.bi bahane bulup kendimi hastaneden disariya attim.ordan baska bir hstanye gittik ve dr.ikiz oldugunu söyledi.ve bebegimin yasadigini ögrendik henüz kücük oldugu icin kalp atisini duyamadik ama ikinci kese bostu kücük olabilir o yüzden görünmüyo olabilir yada düsmüs olabilir dedi.ama ben ilk basindan beri hissediyordum ikiz oldugunu.iki gün önce tekrar gittik ayni dr.a.ikinci kese yok ama ikinci bebegimin kalp atislarini dinleyebildik.ama ikinci kesenin arkasinda bir kese daha oldugunu fark etti dr.m.tek kalp atisi var digeri kücük olabilir dedi.simdi ücüz gebelikten süphelendiler biri o kanamayla birlikte düsmüs olabilir dedi digeri ise bes hafta sonra belli olucak.benim merak ettigim kese diger kesenin arkasina gecmis olabilir mi.gözüken kesenin ardindaki farkli kesemi.böyle durum yasayan arkadaslar var mi aranizda.bana yardimci olabilecek biri var mi.