ikiz gebelikte kanamahi

minelmiaaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
40
5
34
Arkadaslar siteye yeni üye oldum.ben suan 6 haftalik hamileyim.sorunum 4 gün önce siddetli kanamam oldu hatta parca düsürdüm o parcayla birlikte hemen hastaneye gittik acil narkoz verip kürtaj olmam gerektigini bebegin öldügünü söyledi dr.ben inanmadim.cünkü hicbir sekilde agrim sancim olmadi.bi bahane bulup kendimi hastaneden disariya attim.ordan baska bir hstanye gittik ve dr.ikiz oldugunu söyledi.ve bebegimin yasadigini ögrendik henüz kücük oldugu icin kalp atisini duyamadik ama ikinci kese bostu kücük olabilir o yüzden görünmüyo olabilir yada düsmüs olabilir dedi.ama ben ilk basindan beri hissediyordum ikiz oldugunu.iki gün önce tekrar gittik ayni dr.a.ikinci kese yok ama ikinci bebegimin kalp atislarini dinleyebildik.ama ikinci kesenin arkasinda bir kese daha oldugunu fark etti dr.m.tek kalp atisi var digeri kücük olabilir dedi.simdi ücüz gebelikten süphelendiler biri o kanamayla birlikte düsmüs olabilir dedi digeri ise bes hafta sonra belli olucak.benim merak ettigim kese diger kesenin arkasina gecmis olabilir mi.gözüken kesenin ardindaki farkli kesemi.böyle durum yasayan arkadaslar var mi aranizda.bana yardimci olabilecek biri var mi.

Arkadaslar siteye yeni üye oldum.ben suan 6 haftalik hamileyim.sorunum 4 gün önce siddetli kanamam oldu hatta parca düsürdüm o parcayla birlikte hemen hastaneye gittik acil narkoz verip kürtaj olmam gerektigini bebegin öldügünü söyledi dr.ben inanmadim.cünkü hicbir sekilde agrim sancim olmadi.bi bahane bulup kendimi hastaneden disariya attim.ordan baska bir hstanye gittik ve dr.ikiz oldugunu söyledi.ve bebegimin yasadigini ögrendik henüz kücük oldugu icin kalp atisini duyamadik ama ikinci kese bostu kücük olabilir o yüzden görünmüyo olabilir yada düsmüs olabilir dedi.ama ben ilk basindan beri hissediyordum ikiz oldugunu.iki gün önce tekrar gittik ayni dr.a.ikinci kese yok ama ikinci bebegimin kalp atislarini dinleyebildik.ama ikinci kesenin arkasinda bir kese daha oldugunu fark etti dr.m.tek kalp atisi var digeri kücük olabilir dedi.simdi ücüz gebelikten süphelendiler biri o kanamayla birlikte düsmüs olabilir dedi digeri ise bes hafta sonra belli olucak.benim merak ettigim kese diger kesenin arkasina gecmis olabilir mi.gözüken kesenin ardindaki farkli kesemi.böyle durum yasayan arkadaslar var mi aranizda.bana yardimci olabilecek biri var mi.
Allah malum etmis sanki iyiki kurtaj olmamissin.ne bicim doktormus o da emin olmadan nasil karar verir boyle biseye? Allah korumus zavalli bebecigi...evet ikinci kese ilkinin arkasinda olabilirmis diye okumustum bir yerde ama zamanla yerine gecermis...

Ben ögrendigim de de sok oldum cünkü ailede ikiz yok gecmiste var mi bilmiyorum.ama bu ilk degil iki tane daha.cocugum var ve onlarda hamilelik belirtileri yasamadim bunda belirtilerin hepsini yasadim ve karnim suan 3 aylik hamile karni gibi.daha önceden tecrübem oldugu icin bunu cabuk fark ettim.simdi 5 hafta beklemem gerek.nasil gecer bu günler bilmiyorum.:110:

Bir de dikkatimi ceken baska bisey hormon testini farkli mi yaptilar bilmiyorum.yapilan testler cok farkli.yeni dogan prematüre0.29-1.04yeni dogan miadinda0.24-0.85 diye bisey yaziyo.bu sekilde bi tahlil yapilan varmi ne anlama geliyo.herkez gibi gebelik testi yapilmadi sanirim.diger cocuklarim da yapilan testler gibi degil.

çok geçmiş olsun hakikaten o nasıl doktormuş ya. bazı devlet hastanesi doktorları hakikaten baştan savma bakıyorlar ilgilenmiyorlar bile hastayla.
benim de ikizlerim başta tek gibi gözüktü. hatta diğerine kas olabilir dedi doktor. birkaç hafta geçince ikiz olduğu sonrasında da kalp atışları ile birlikte kesinleşti zaten. eğer düşük olduysa umarım içeride parça kalmamıştır. iyice bir baksınlar bari.
ayrı yumurta ikizleri olduklarında başta ikisi birden görünemiyebiliyor. çok da ufak olduklarından doktorlar net bir şey söylemek için bekliyorlar. iki kese arkalı önlü ya da alakasız yerlerde olabilir. bir de çok ufak olduğundan idrara sıkışık gitmen gerekiyor ilk zamanlarda bazen idrara sıkışık olsan bile net göremeyebiliyorlar. umarım önümüzdeki haftalarda net ve sağlıklı sonuçlar alırsın.

Tesekkür ederim ilgilendiginiz icin.kafam da cok soru isaretleri var.bes haftayi beklemem gerek.esime diyorum baska dr.a gidelim diye o da hayir diyo.cünkü ikiz oldugunu anlayan dr.a güvendi.

X