• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz gebelikte kan degeri

esma3a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
184
8
96
Bursa
4 haftalık gebelıkte 806 kan degerı.normal gebelikmi yoksa ıkız olablırmı?kucuk oldugu ıcın ultrasonda gorunmuyor.bilen varmı

kızlar ben sata göre şu anda 6+1 hamileyim. fakat dr. 25 martta gittim. o zaman sata göre 4 haftalık filandı herhalde ama dr. 15 günlük gibi dedi. kese daha pek düzenli değildi. b-hcg yaptırdım. 247 çıktı. 48 saat sonra 657 çıktı. doktora ikiz olabilir mi diye sormadım. ama 21 'inde ilk b-hcg 30 du. 48 saatte 2 katı çıkması gerekir ya. benim o zaman 25'inde 90-100 gibi birşey çıkması gerekmezmiydi. birden ikiz bebek istemeye başladım. ama bu değerler okuduklarıma göre düşük galiba. ne dersiniz. doktora 1,5 hafta sonra gideceğim kalp atışlarını duymak için çok sabırsızlanıyorum

merhaba arkadaşlar son adet tarihim 7 nisan yumurtlamam 18-20 arası ve beklediğim adet günü 2-3 mayıstı adet olmadım kan testimi 6 mayısta yaptırdım ve hamileyim. hcg 1500 çıktı çoğul gebelik olabilir mi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? yani son adet tarihim olan 7 sinden itibaren sayarsak testi yaptırdığım gün itibari ile 4 hafta 1 günlük hamileydim..

kızlarr merahabaa 4. haftalık gebeliğimde kan değerim 1000(bin) çıktı normal mi ikizmi sizce

merhaba kizlar,benimde mikroenjeksiyonla,11 temmuzda 5.gun(blastosit) 2 embriyo transferi oldu bugun kan testi yaptirdik 12.gun oldugu icin sonuc 307 cikti insallah 2 gun sonra 2 ye katlamasini umit ediyoyoruz,hayirlisiyla herkes kucagina alir bebislerini insallah.

Son düzenleme:
merhaba kizlar,benimde mikroenjeksiyonla,11 temmuzda 5.gun(blastosit) 2 embriyo transferi oldu bugun kan testi yaptirdik 12.gun oldugu icin sonuc 307 cikti insallah 2 gun sonra 2 ye katlamasini umit ediyoyoruz,hayirlisiyla herkes kucagina alir bebislerini insallah.

insaallah canım .bizlerede olmayanlarada dua edermisin rabbim bizlerede nasip etsin.

bi fikri olan varmı ya kötüyüm 13.gün degerim 117 15.gün degerim 1000 doktor anormal dedi bi açıklama yapmadı böyle olup hamile olan varmı

canım anormal derken 3 veya 4 üz olabilir demek isteiş galiba dr.un ama açıklama yapması gerekiyordu seni böyle tedirgin bırakmamalıydı .sen gebesin şimdi stres yapma.Allahım herşeyin en hayırlısını dogrusunu bilir cnm.üzülme.nasibi kısmeti olan gelecektir.dua et sürekli

canım anormal derken 3 veya 4 üz olabilir demek isteiş galiba dr.un ama açıklama yapması gerekiyordu seni böyle tedirgin bırakmamalıydı .sen gebesin şimdi stres yapma.Allahım herşeyin en hayırlısını dogrusunu bilir cnm.üzülme.nasibi kısmeti olan gelecektir.dua et sürekli

inş çogul gebeliktir başka bi doktora sordum dış gebelik veya kimyasal olabilir dedi aklım daha çok karıştı kimyasalda deger az ilerliyor hiç gebeymişim gibi olmadı ki bu soru işaretlerinden dua edin banada

slm arkadaşlar, pek ihtimal vermiyorum ama yinede sormak istedim. adetten 5 gün önce değerim 125, beklenen adetten bir gün sonra 1420. sizce çoğul olabilirmi? çarşamba doktora gidicem inşaallah

inş çogul gebeliktir başka bi doktora sordum dış gebelik veya kimyasal olabilir dedi aklım daha çok karıştı kimyasalda deger az ilerliyor hiç gebeymişim gibi olmadı ki bu soru işaretlerinden dua edin banada

dr.a gitmedinmi cnm kese felan görünmedimi.arkasını bırakma bibaşka dr a git yeniden kan ver hiçbişey söyleme belkide gest haatalıdır

dr.a gitmedinmi cnm kese felan görünmedimi.arkasını bırakma bibaşka dr a git yeniden kan ver hiçbişey söyleme belkide gest haatalıdır

cnm doktor 17sinde çagırdı bugun19.günüm biraz geç çagırdı testi yeniledim yine 1000 çıktı galiba çıhaz bozuk bi gün önce gitmiştim bozuk demişlerdi anlaşılan saglıklı sonuç vermiyor

slm arkadaşlar, pek ihtimal vermiyorum ama yinede sormak istedim. adetten 5 gün önce değerim 125, beklenen adetten bir gün sonra 1420. sizce çoğul olabilirmi? çarşamba doktora gidicem inşaallah

yarın doktora gideceğim ama yine de çok merak ediyorum, kimse cevap vermeyecekmi?
birde karından bakılan ultrasonla görünürmü acaba?

yarın doktora gideceğim ama yine de çok merak ediyorum, kimse cevap vermeyecekmi?
birde karından bakılan ultrasonla görünürmü acaba?

mesajını yeni gördüm canım. sonucun ne oldu merak ediyorum.
bende tüp bebek tedavisi gördüm. transferden sonra 12. gün 158, 14. gün 460 cıktı. doktorum ikiz değil dedi ama benim içimde ikiz gibi bir his var. bakalım ne cıkacak? Allah herkese sağlıklı bebek doğmasını nasip etsin inşallah.

mesajını yeni gördüm canım. sonucun ne oldu merak ediyorum.
bende tüp bebek tedavisi gördüm. transferden sonra 12. gün 158, 14. gün 460 cıktı. doktorum ikiz değil dedi ama benim içimde ikiz gibi bir his var. bakalım ne cıkacak? Allah herkese sağlıklı bebek doğmasını nasip etsin inşallah.

amin hayırlı sağlıklı olsunda bekleyen herkesin inşaallah, benimkisi merak işte. bugün gittim doktora, alttan muayene etti, karında görünmez şimdi diye, keseyi görebildi ama kalp atışı için erken dedi.sanırım 4 haftanın biraz üzerindeyim.ikiz olma ihtimali ile ilgili hiçbir yorum yapmadı bende birşey soramadım. haftaya çarşamba tekrar gidicem.senin transferden sonraki 14. günün beklenen adetin kaçıncı gününe geliyor?değerin üçe katlamış, buda çoğula işaret gibi geldi bana da ama hayırlısı canım.doktor kontrolün ne zaman?

Back
X