İkiz gebelikte kaçıncı haftadan sonra kilo alimi hizlaniyor?

candanote

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
2.169
1.059
Arkadaslar ikiz gebelikte kacinci haftadan itibarek kilo alimi hizlaniyor?
Su an kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz?
18.haftama giricem ve 1 kilo aldim su ana kadar tabi karnim baya cikti artik...

Arkadaslar ikiz gebelikte kacinci haftadan itibarek kilo alimi hizlaniyor?
Su an kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz?
18.haftama giricem ve 1 kilo aldim su ana kadar tabi karnim baya cikti artik...
Aynsüper 18 haftada 1 kilo..ben daha almadım..abur cubur hiç yemiyorum canım tatlı çekmiyo iğrendim..
zaten kiloluyum almamam lazım çok..
Sen nasıl besleniyosun 5.aydan sonra kilom artışı oluyomuş galiba..

Aynsüper 18 haftada 1 kilo..ben daha almadım..abur cubur hiç yemiyorum canım tatlı çekmiyo iğrendim..
zaten kiloluyum almamam lazım çok..
Sen nasıl besleniyosun 5.aydan sonra kilom artışı oluyomuş galiba..
canim ben ilk 4 ay asiri bulanti ve kusmalardan cok zayifladim su bile icemiyordum hastanelik oldum.o sebeple kilo almadim yani su an hamile kaldigim kilodan 1 kilo fazlayim onuda su son 2 haftada aldim abur cuburlardan ve birazda yemeye basladigim icin tabi...yoksa simdiki istahim bastan beri olsaydi en az 8-9 kilo almistim bile :)
bu zamandan sonrada sadece bebege yariyacak seyler yesem iyi olur aslinda..birde fazla kilo almamak gerekliymis ikiz gebelikte erken doguma sebebiyet vermemek icin...

Bende 6 haftalık hamileyim yani daha çok yeni ve yarım kilo verdim.54.6 kiloyum ve en az kiloyla bitirmek istiyorum

Ayy bu konuyu ben de çok merak ediyorum. Hedefim 12 kilo ile zamanında normal doğuma gitmek, ütopik mi oldu ne
şu an yolun başındayım henüz kilo almadım bulantılardan ötürü ama bulantılar geçince kilo almadan ikizleri nasıl beslemem gerektiğini merak ediyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…