- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
- Konu Sahibi yigityaman
-
Hayırlı olsun, gözünüz aydın.Benim 34+2 de doğdular ben genel oldum
Biri 2.500 kg biri 1700 doğdu ama ultrason kızım 2100 dueuyordu dogunca kilosu düşük çıktı :) ama kızımin hiçbir sağlık problemi olmadı solunumu bile kendisi aldı desteksiz sadece kg için tuttular.Hayırlı olsun, gözünüz aydın.
Bebekler nasıl, kaç kilo doğdular?
Ben yarın tam 29 haftalık olacağım. Doktor büyük ihtimalle 34 alarız bebekleri dedi. O yüzden merak ediyorum.
Ne güzel çokta ayrı kalmamışsınız. En çok küvez kısmı düşündürüyor beni. Aralarındaki fark ne zamandan beri oluşmaya başlamıştı benimkilerde de fark oluşmaya başladı da.Biri 2.500 kg biri 1700 doğdu ama ultrason kızım 2100 dueuyordu dogunca kilosu düşük çıktı :) ama kızımin hiçbir sağlık problemi olmadı solunumu bile kendisi aldı desteksiz sadece kg için tuttular.
Oğlum 3 4 gün nefes için destek aldı. Hiçbir sağlık problemleri olmadı şükür. Benim doğum ibarem yoktu aslında suları filan yerindeydi sancım da hissetmedim acilmam olmuştu sadece 3 4 cm riske atmayalım alalım dedi doktorum
Vardi ama bukadar beklemiyordum ben belkide sizin ki fark daha az ultrasonda yanılma olabiliyor benm kızım 2 hafta kaldı ilk hafta kg ödem kaybediliyor ya soraki hafta da alınıyor kilosu ve veriyorlar. Oğlumda bir hafta kaldı.Ne güzel çokta ayrı kalmamışsınız. En çok küvez kısmı düşündürüyor beni. Aralarındaki fark ne zamandan beri oluşmaya başlamıştı benimkilerde de fark oluşmaya başladı da.
Doğru diyorsunuz sağlıkla gelsinler de inşallah gerisi pek mühim değilVardi ama bukadar beklemiyordum ben belkide sizin ki fark daha az ultrasonda yanılma olabiliyor benm kızım 2 hafta kaldı ilk hafta kg ödem kaybediliyor ya soraki hafta da alınıyor kilosu ve veriyorlar. Oğlumda bir hafta kaldı.
Küvez kısmından endişe etmeyin bı sağlık problemi olmasında siz toparlanana kadar cikmis.olurlar onlar da belkide hiç girmezler kötü dusunmeyin yeterki sağlıklı olsunlar hepsi.bir şekilde geçiyor :)
Serklaj olmadim ben hiç canım herhangi bir sknti yasamadim şükürDoğru diyorsunuz sağlıkla gelsinler de inşallah gerisi pek mühim değil
Rahim agzı uzunluğu hamilelikte risk olmuşmuydu sizde serklaj yapıldı mı?
Aynen gerçekten bazen diyorum ne ara 24 olduk bazende diyorum önünde en az daha 10 haftan varAy inşallah bakalım insan zaman yaklaştıkça daha da heyecanlanıyor daha sabırsızlanıyor
MaşaAllah Rabbim hayırlı uzun ömürler versinBenim 34+2 de doğdular ben genel oldum
Kaçıncı haftada yaptınız doğumu ? Sağlıkla büyüsünlerSpinal oldum, Hiçbir şey hissetmedim. Doktorla muhabbet ede ede doğum yaptım. Sonrasında baş ağrısı vs yaşamadım. Dikiş ağrısı da 1 hafta falan oluyor tabii ama aşırı bir acısı yok
Sağ olun. 36+0da yaptımKaçıncı haftada yaptınız doğumu ? Sağlıkla büyüsünler
Amin çok teşekkürlerAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sağlıkla doğsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün minnoşlar37 hafta çok iyi, tebrik ederim.
Ben ilk randevum hariç sonrasında hep perinatologla ilerledim. Zaten ikiz gebeleri normal kadın dogumcuların değil perinatologların takip etmesi gerektiğini söylemişlerdi bana.Kızlar selamm, sizler çok ilerdesiniz ben daha 9,5 haftadayım. 12. Hafta taramasını normal doktorda mı perinatologta mı tercih ettiniz?
Ben 20.haftadan itibaren perinatolojide görünmeye başladım. Aynı zamanda kendi doktoruma da devam ediyorumKızlar selamm, sizler çok ilerdesiniz ben daha 9,5 haftadayım. 12. Hafta taramasını normal doktorda mı perinatologta mı tercih ettiniz?
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum ama normal doktorum böyle bir öneride bulunmadı diye, genelde nasıl yapıldı merak ettimBen ilk randevum hariç sonrasında hep perinatologla ilerledim. Zaten ikiz gebeleri normal kadın dogumcuların değil perinatologların takip etmesi gerektiğini söylemişlerdi bana.
12 de başlamazsam 20de garanti olacak zaten doğruBen 20.haftadan itibaren perinatolojide görünmeye başladım. Aynı zamanda kendi doktoruma da devam ediyorum
Bir de benim kadın doğum doktorum ikizlerde ikili ve üçlü testleri önermedi o yüzden biz yaptırmadık, 20.haftada detaylı ultrason için gittik sonrasında takibe alınıyorsunuz zaten12 de başlamazsam 20de garanti olacak zaten doğru
Evet yapılmıyor fetal dna yaptıracağım ben de:)Bir de benim kadın doğum doktorum ikizlerde ikili ve üçlü testleri önermedi o yüzden biz yaptırmadık, 20.haftada detaylı ultrason için gittik sonrasında takibe alınıyorsunuz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?