• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelikte birinin kalp atışının durması

Mandown

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
165
62
28
Merhabalar , kurban bayramının son gününden beri yaşadığım, ara ara lekelenme ve son birkaç gün yoğun ağrı ve kanamayla ikizlerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim.son kontrolümde diğerinin sağlıklı olduğunu söyledi doktorum. Bebeğimin kalbi durana kadar ağrım ve kanamam oluyordu hep. Kalbi durduğundan beri ağrım ve kanamam kesildi. Benimle aynı durumda olanlar aynı belirtileri yaşayanlar yazabilir mi? Tecrübelerinize cok ihtiyacım var

Ben değil ama yakın arkadaşım yaşadı. Tek yumurta ikizi değilse sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Kalbi duran bebek kendiliğinden kayboluyor herhangi bir işleme gerek kalmıyor, diğer bebekte normal devam ediyor. Arkadaşım diğer çocuğunu sağlıkla kucağına aldı şuan 4 yaşında oğlu 😍

Benim 3 gündür bir sorunum yoktu ama şuan kahverengi siyahımsı akıntılarım başladı. Umarım sağlıklı olan bebeğe bişey olmamıştır.

Benimde tek yumurta ikiziydi ilk başta birisi kayboldu daha sonra kalbi atanın da kalbi durdu kürtaj oldum. Tek yumurta ikizlerinin bölünme sırasında böyle sıkıntıları olabiliyormus , inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinle

Back
X