elanurumm Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2015 40 5 31 20 Nisan 2015 Konu Sahibi elanurumm #1 arkadaşlar tüp bebekte 2 tane embriyo koyduran varmı ne tutann
B betul10 Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 122 39 22 Nisan 2015 Konu Sahibi elanurumm #2 elanurumm .!.: arkadaşlar tüp bebekte 2 tane embriyo koyduran varmı ne tutann Genişletmek için tıkla... benm iki mebriyo yerleştirildi.. ikisi de tutundu cnm..
elanurumm .!.: arkadaşlar tüp bebekte 2 tane embriyo koyduran varmı ne tutann Genişletmek için tıkla... benm iki mebriyo yerleştirildi.. ikisi de tutundu cnm..
elanurumm Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2015 40 5 31 23 Nisan 2015 Konu Sahibi elanurumm #3 betul10 .!.: benm iki mebriyo yerleştirildi.. ikisi de tutundu cnm.. Genişletmek için tıkla... ay maşşallah canım ya bende kararsız kaldım ben ikiz düşünmüyorum ama tedbir amaçlı 2 tanemı koydursam dıye düşündüm
betul10 .!.: benm iki mebriyo yerleştirildi.. ikisi de tutundu cnm.. Genişletmek için tıkla... ay maşşallah canım ya bende kararsız kaldım ben ikiz düşünmüyorum ama tedbir amaçlı 2 tanemı koydursam dıye düşündüm
B betul10 Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 122 39 23 Nisan 2015 Konu Sahibi elanurumm #4 elanurumm .!.: ay maşşallah canım ya bende kararsız kaldım ben ikiz düşünmüyorum ama tedbir amaçlı 2 tanemı koydursam dıye düşündüm Genişletmek için tıkla... Bnm 3. Tup bebek denememdi ve hic riske atmadik cnm.. Ve ikiz olmasina da cok sevindik..Allah yardim eder cnm korkma olursa..
elanurumm .!.: ay maşşallah canım ya bende kararsız kaldım ben ikiz düşünmüyorum ama tedbir amaçlı 2 tanemı koydursam dıye düşündüm Genişletmek için tıkla... Bnm 3. Tup bebek denememdi ve hic riske atmadik cnm.. Ve ikiz olmasina da cok sevindik..Allah yardim eder cnm korkma olursa..
elanurumm Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2015 40 5 31 23 Nisan 2015 Konu Sahibi elanurumm #5 betul10 .!.: Bnm 3. Tup bebek denememdi ve hic riske atmadik cnm.. Ve ikiz olmasina da cok sevindik..Allah yardim eder cnm korkma olursa.. Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah
betul10 .!.: Bnm 3. Tup bebek denememdi ve hic riske atmadik cnm.. Ve ikiz olmasina da cok sevindik..Allah yardim eder cnm korkma olursa.. Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah
E ela ve hira Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2015 91 66 50 25 Nisan 2015 Konu Sahibi elanurumm #6 Ben 5 embriyo koydurdurdum ikiz tuttu elanurumm .!.: ay maşşallah canım ya bende kararsız kaldım ben ikiz düşünmüyorum ama tedbir amaçlı 2 tanemı koydursam dıye düşündüm Genişletmek için tıkla...
Ben 5 embriyo koydurdurdum ikiz tuttu elanurumm .!.: ay maşşallah canım ya bende kararsız kaldım ben ikiz düşünmüyorum ama tedbir amaçlı 2 tanemı koydursam dıye düşündüm Genişletmek için tıkla...
A arwenn22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2015 439 366 47 25 Nisan 2015 Konu Sahibi elanurumm #7 Merhaba. ..ben de onumuzdeki hafta ilaclara basliycam.ilk denememiz.dr yasim geregi iki tane koydurma hakkim oldugunu soyledi.hormon ilaclarini en uygun ve nerden aldiniz acaba?
Merhaba. ..ben de onumuzdeki hafta ilaclara basliycam.ilk denememiz.dr yasim geregi iki tane koydurma hakkim oldugunu soyledi.hormon ilaclarini en uygun ve nerden aldiniz acaba?
B Benurde Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2009 389 265 39 25 Nisan 2015 Konu Sahibi elanurumm #8 Benim de iki ama kac tuttu bilmiyorum daha
E ela ve hira Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2015 91 66 50 26 Nisan 2015 Konu Sahibi elanurumm #9 3.5 Yaşında kızımda 3 embriyo koydurdum tek tuttu.şimdiki 33 haftalık hamileliğimde 5 embriyo koydurdum ikiz tuttu çok şükür
3.5 Yaşında kızımda 3 embriyo koydurdum tek tuttu.şimdiki 33 haftalık hamileliğimde 5 embriyo koydurdum ikiz tuttu çok şükür