İkiz gebelik yaşayanlar yardımcı olabilir mi

Kediperi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
19
11
38
Merhaba öncelikle rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.öncelikle 9 haftalık ikiz bebeklerim var ve şoktayım ilk gittiğimizde 5 haftalıkken tek kese vardı 8 haftalıkken iki tane kese olduğunu gördük çok şükür ikisinin de kalbi atıyor yanlız çok korkuyorum ben ikiz gebelik yaşayanlar yardımcı olabilir neler yaşadınız nasıl geçti hamilelik süreci bide ben 38 kiloyla hamile kaldım ve doktorum ben sana bakamam tıpa gideceksin dedi sevincimi bile yaşatmadı neymiş çok panik yapıyomuşum onu strese sokuyomuşum sonra yalvar yakar ikna ettim bana bakması için ama bi kararsızım ona gitme konusunda nolur yardım edin

Merhaba öncelikle rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.öncelikle 9 haftalık ikiz bebeklerim var ve şoktayım ilk gittiğimizde 5 haftalıkken tek kese vardı 8 haftalıkken iki tane kese olduğunu gördük çok şükür ikisinin de kalbi atıyor yanlız çok korkuyorum ben ikiz gebelik yaşayanlar yardımcı olabilir neler yaşadınız nasıl geçti hamilelik süreci bide ben 38 kiloyla hamile kaldım ve doktorum ben sana bakamam tıpa gideceksin dedi sevincimi bile yaşatmadı neymiş çok panik yapıyomuşum onu strese sokuyomuşum sonra yalvar yakar ikna ettim bana bakması için ama bi kararsızım ona gitme konusunda nolur yardım edin
Merhaba ben ikiz gebelik yasadim herkesin hamileligi kendine has olarak yasanir canim rabbim eger isterse hersey olur oncelikle doktoruna guvenmelisin yada guvenebilecegin bir doktor secmelisin ve o ne derse guvenmelisin sakin olman gerek cunku bebekler stresten cok etkilenir ve sinir stres evham bunlar erken doguma sebebiyet verir once sen sakin ol cok guzel iki kalp icinde atiyor allah insana kaldiramayacagi yuku vermezmis 38 kiloda olsan 138 kiloda olsan rabbim verdiyse vardir bir hayir sende bu hediyelerin tadini cikarmaya bak guzel bir hamilelik gecirmeni dilerim ve bebislerini saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim :KK66:)

Merhaba ben ikiz gebelik yasadim herkesin hamileligi kendine has olarak yasanir canim rabbim eger isterse hersey olur oncelikle doktoruna guvenmelisin yada guvenebilecegin bir doktor secmelisin ve o ne derse guvenmelisin sakin olman gerek cunku bebekler stresten cok etkilenir ve sinir stres evham bunlar erken doguma sebebiyet verir once sen sakin ol cok guzel iki kalp icinde atiyor allah insana kaldiramayacagi yuku vermezmis 38 kiloda olsan 138 kiloda olsan rabbim verdiyse vardir bir hayir sende bu hediyelerin tadini cikarmaya bak guzel bir hamilelik gecirmeni dilerim ve bebislerini saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim :KK66:)

Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkürler içimi rahatlattın çok şükür şu ana kadar hiç bi sıkıntım yok olmadı rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin hayırlısı artık rabbim büyük korkmuyorum aslında ama ben de panik atak var ve parkinson hastasıyım o yüzden tedirgin oluyorum kendime anlatamıyorum bi sakin olmayı bazen çok stres oluveriyorum

Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkürler içimi rahatlattın çok şükür şu ana kadar hiç bi sıkıntım yok olmadı rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin hayırlısı artık rabbim büyük korkmuyorum aslında ama ben de panik atak var ve parkinson hastasıyım o yüzden tedirgin oluyorum kendime anlatamıyorum bi sakin olmayı bazen çok stres oluveriyorum
Bendede panik atak vardi canim bu yuzden dedim guvenebilecegin bir doktora gitmen lazim ve ben cok sansliydim ki harika vir doktorum vardi hen kendi sakin hemde inanilmaz sakinlestiriyordu sorun cikaramiyorsun adam resmen sinirlerini aliyor :KK66:) esininde sana destek olmasi lazim es ilgisi ve sakinligide onemli benim esimde sinirleri alinmis bir insan oldugu icin avantajliydim ve herseyde cok yarfimci oldu umarim cok guzel bir hamilelik gecirirsin ve bebislerinle guzel bir omur dilerim ...rabbim yar ve yardimcin olsun ...

Merhaba canim. Hayirli olsun bebeklerin. Tam olarak telas etme sebebin nedir? Kilo mu? Onunla ilgiliyse sıkılma hic çünkü sorun olmaz diyetisyene gidersin. Cift mi tek yumurta mi?

Ben 57 kilo ile hamile kaldim. 16. Haftaya kadar degismedi. Asiri derecede kusma yasamadim. Istahsizlik oldu ama. Sonra açılıyor yavastan. Onun dışında tabi ki tek gebelikten daha yorucu. Ama Allah kolayligini veriyor hic telas etme

Ben de sorun yasamadim fazla kilo da almadim..doktoruma guvendim fazla sıkıntı yapmadim zaten o da ayrintiya girneden doğal bir şekilde gecirmemi sağladı.yasal sureye kadar çalıştım üstelik hareketli bir mesleğim vardi...stresten uzak durun en önemlisi bu ve evde iş yapmayın birakin dağınık kalsin...

Öncelikle hayırlı olsun canım ne güzel ikiz iki kalp bir bedende:) benim ikizlerim de 3 aylık oldu zor bir süreç stres mutluluk herşey iki kat
Sen sakin ol inşallah güzelce geçer hamileliğin ama bana sorarsan tıp a gitmeni tavsiye ederim bende tıp a gittim hamileliğimde benimkisi Riskliydi ben o yüzden gittim

Parça parça yazıyorum malum ikiz var evde nefes almak zor:)))
Benim mide bulantım çok olmuştu 6 aylık olana kadar 20 kilo verdim maalesef hiçbirşey yiyemedim sonra toparladım az az yiyebildim ama maalesef bebeklerim çok küçük doğdular 1600-2200
Küvözde 1 ay kaldık kilo takibi için.dogimum sezeryan oldu
Beslenmene dikkat et yürüyüş yap yapabildiğin kadar, su iç bolbol aklıma gelenler bunlar birde en önemlisi doktor.doktoruna yalvarma gerek yok bi çok doktor var.senin panik yapmn normal ama onun seni sakinleştirmesi herşeyi güzelce anlatması lazım bencede sen değiştir daha iyi bir doktora git

Ik kese demissin zaten cift yumurta :) doktorunu bence de degistir seni anlayacak ve yardimci olacak bir doktor bulabilirsin. Doktorlarin hamileleri motive edici yaklasmasi cokcok onemli oluyor bu süreçte. En önemlisi hic kotu düşünmemek sanirim sadece bebeklerine odaklan. Ama bir de su var su an 9 haftaliksin endise etmen cok normal. Ben de o haftalarda daha idrak edemiyordum hamileligi, bebegi. 11. Haftada ikiz oldugunu ogrendik ve ben anne olacagimi o zaman anladim. Zaman gectikce hele de hareketlerini hissedil onlari gordukce her sey daha guzel olacak emin ol

Don't panic canım. Ben de ikiz hamileyim 15 haftalik, benimki de çift yumurta. Gayet sakinim, tadını çıkarıyorum. Sen de bu güzelliği doya doya yasa.

Merhaba çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak
Bende telaş yapmıştım ilk başta ama hamileliğim boyunca hiç kusmadım ve negatif hicbirsey yaşamadim
Ev temizligimide yaptım kendimi yormadan 5 ayima kadar ise devam da ettim. Ama ikizlerin çoğunda oldugu gibi bendede erken doğum oldu 27 haftada süpriz bir şekilde yine hiç acı yasatmayarak doğdular küvezde kaldılar şimdi yanimdalar duzeltilmiş 3 ayliklar.

Devlet hastanesi doktorlarından iyi bir doktora ve stressiz bir hamilelige ihtiyacın var.
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende 6haftalık hamileyim korkuyorum ikiz gebelikten ama bi okdrda çok istiyorum umarım herkesin sorunsuz geçer hamileliği

Sizinkiler tek mi çift mi?
Çift yumurtalar..zaman o kadar hızla gecti ki o kadar aşama kaydetmisiz..hep önümüze atlatmamiz gereken engeller çıktı ama sağlıklı olsunlar gerisini cozuyoruz iste..mutlaka yardim edecek birisi yanınızda kalsın diğer türlü idare edemezsiniz..

Öncelikle tebrik ederim canım. Allah bebeklerini sağ salim kucağına aldırsın.doktoruna güven canım.merak ettiğim şey normal yollami hamile kaldın yada tüp bebek aşılama vs yapıldımı. Bende 5+3 hamileyim.simdilik tek kese haftaya kalp atışlarını ve kendisini haftaya görücez inş.beta değerim yüksek çıkmıştı.o yüzden merak içindeyim

Merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim.5+5 günlük hamileyim doktor ultrasonda çift kese gördü.merak ettiğim şu tek yumurta mı çift yumurtamı olduğu nasıl anlaşılıyor?

Mrb bende de aynı korkular vardı ilk öğrendiğimde ama şöyle bir düşünüyorum da rabbim ne güzel bir duygu yastmis bize ikiz bebiş vererek o kadar çok çocuk özlemi çeken ler varki onca tedaviler gören rabbim olmayan herkese versin

X