ikiz gebelik yasayanlar lütfeen bakar misiniz

minelmiaaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
40
5
34
Arkadaslar ben 10+3 hamileyim.gebeligim besinci hafta belli oldu.ve bir hafta sonra siddetli kanama ile parca düsürdüm acile gittigimde ikiz gebelik dendi biri düsmüs olabilir dedi doktorlar.iki gün sonra tekrar cagirmislardi gittigimizde ücüzmüs biri düsmüs dendi ama diger kese görünen kesenin arkasinda demisti doktorum.tam bir ay gecti iki gün önce yine siddetli bi kanama gecirdim ve yine hastanede aldik solugu.dr.tek bebek var dedi ama karnimdan muayene etti.önceki ay karnimdan belli olmamisti vajinadan muayeneyle ikiz demislerdi.benim merak ettigim bebegin biri rahim kanalina yerlestiyse karindan ultrasonla gözükmeme ihtimali olur mu yada hala diger kesenin arkasinda olabilir mi.tek yumurta ikizleri gec belli olabiliyo diye biliyorum ben.bu ücüncü gebeligim öncekilerde hic böyle bisey yasamadim.karnim cok sis ve son kanamadan sonra karnimin icleri cok aciyo.yatip kalkmakta zorlaniyorum.tek gebelik de olsa bukadar zor gecme söz konusu olabilir mi.ikiz gebelik yasayanlar da böyle sorunlariniz oldu mu?arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

canım öncelikle Allah bebeğini veya bebeklerini sana bağışlasın. ikiz gebelik çok ağır geçiyor yani tekli gebeliğe pek benzemiyor. bende de ilk aylarda aşırı bir şişkinlik olmuştu. karın içi yanması dediğin şeyi ben hiç yaşamadım. bence farklı bir doktora görün istersen bir de madem düşük tehdidi altındasın vajinal ultrason yapmasın o düşük tehdidini arttırır. bu dönem edebildiğin kadar istirahat et hiç iş yapma. en azından ilk üç ayını böyle geçirirsen sonraki durumumu doktor değerlendirir..

Evet dediginiz gibi baska bi dr daha görünücem.tahlil sonuclarimin cikmasini bekliyorum.ben tekli hamileliklerimde hic böyle bisey yasamadim.bu kadar aci vs.cekmedim.biz altinci haftadan sonra ikiz olduguna cok inanmistik 10 haftalikken dr net belli olur dedi ama ikinciyi göremediler üzerine birde düsük tehdidi olunca cok zor oluyo.dr fazla umutlanmayin dedi.yani tek de olsa düsme yada bu kanamalar yüzünden bebegimin ölme ihtimali var.

bozmayın moralinizi çok ağır geçirip de sonuna kadar giden arkadaşlar oldu burada. hakkınızda en hayırlısı olsun.

Cok tesekkür ederim.moralimi bozmaya firsatim olmuyo zaten iki cocuk olunca.hakkimizda hayirlisi neyse onu versin RABBIM hep böyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…