Merhaba arkadaşlar ben 1 Mayıs günü ani kanamayla hastaneye gittim aşırı kanamam vardı. Ondan önce keseyi daha görmemiştik ilk kez görecektik acile gittiğimizde düşük yapıyosunuz diyerek muayene oldum bana çift kese göründüğünü söyledi doktorum ikiz yani birinin kalp atışının olduğunu diğerinin ise olmadığını söyledi hemen yatışım yapıldı.Durmak bilmeyen bir kanamam vardı.İgneler düşük olmasın diye verilen ilaclar vs. Doktorum kanamaya hiçbir şekilde müdahale edemeyiz dedi çünkü diğer bebeğimin kalp atışı vardı. Tam 4 gün durmadan kanamam oldu pıhtı düşürdüm çok zor anlar yaşadım.Kan kaybı vs. 5. gün yani 5 Mayıs'ta sabah kanamam durmuştu her sabah olduğu gibi yine muayene oldum doktorum 15 dakika baktı ve diğer bebeğimin de kalp atışları durduğunu söyledi dünyam başıma yıkıldı suni sancı verildi ve düşük yapamadım tam 5 saat sonra kürtaj olmak üzere ameliyathaneye alındım. 6+3 haftalık hamileliğimde kürtaj oldum. Çok zor anlar yaşadım.Rabbim kimseye yaşatmasın Kürtaj sonrası ne zaman gebe kaldınız acaba? Ve kürtaj sonrası ne zaman adet oldunuz acaba arkadaşlar