ikiz gebelik öğrendiğiniz de

Benim çift yumurta ikizi 8. Haftadayız.5. Haftada tek kese gördüm 6. Haftada çift kese gördüm supriz oldu bize.5. Haftada 2. Kese hiç görünmüyordu telden foto ekleyemiyorum malesef denedim olmadı bir turlu
Selam sizin tek kese gordugunuz zaman beta hcg kacti?
Benim 5+4te beta 13032 cikti ama karindan gozukmedi vajinal bakinca rahimde bi tane kese var ama tupte de bisey gozukuyo dedi

Selam sizin tek kese gordugunuz zaman beta hcg kacti?
Benim 5+4te beta 13032 cikti ama karindan gozukmedi vajinal bakinca rahimde bi tane kese var ama tupte de bisey gozukuyo dedi
1100 değeriyle hamileligimi öğrendim 2 gün sonra 2730 du ve ertesi gün doktora gidince keseyi gördük ama çok minikti.1 hafta sonra 2 kese göründü

5+0 da ikiz olduğunu öğrenmiştim.Ultrason çıktısını attım.

Eklentiler

• 20200416_192749.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 254
1100 değeriyle hamileligimi öğrendim 2 gün sonra 2730 du ve ertesi gün doktora gidince keseyi gördük ama çok minikti.1 hafta sonra 2 kese göründü
Benim 4+4 betahcg 7952.20 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım betahcg 17523.0 şıktı doktorlara göre yüksekti direk ailede ikiz gebelik varmı diye sordu 4+5 ultrason da bir kese net göründü ikinci bir şüpheli kese var dediler 5+5 tek kese görüldü içinde çift bebek olabilirmi diye bekliyoruz bakalım kısmet

Ben pek değerlerle belli olduğunu düşünmüyorum ama hala olma ihtimali var sizin de hayırlısı olsun

cok merak ettim. Benim de ilk ultrasonda doktor birsey daha goruluyor ama kist gibi dedi. Yarin gidecegim tekrar.
Ne oldu? Gitin mi tekrar doktora? Ikiz gebelik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…