Herkese merhaba ben bir süre tedavi aşamasındaydım femara+ovitrella ipne sonucu ocak ayın da gebe olduğumu öğrendim sat tarihim 9 aralıktıiğne olduğum için gebeliğimi iğnemin 10.günü iğrendim 4 gün bekledim kaset testle çizgimşn koyulaşmasını bekledim
İlk kan değerlerim
4.ocak 50.8
7.ocak 105.7
9.ocak 380.9
17.ocak 10240.58 (gebeliğimin 5.haftası)
Doktorım değerimin yüksek olduğunu söyledi ikiz olabilir dedi o gün kesem göründü çok şükür
23.ocakta tekrar doktor kontrolüm vardı kesenin içinde iki beyazlık göründü birisi bebeğim kalp atışları mevcut fakat doktorum ikiz olabilir ama yolk salk kesesi de olabilir ama embriyoyada benziyor dedi ama sadece bir tane kalp atışı görünüyordu 7 şubatta tekrar çağırdı o zaman tekrar bakalım dedi netleşir dedi başına böyle birşey gelen veya tecrübeleri olanlar lütfen yardım edebilir mi
İlk kontrole gittiğimde 5. Haftalikti tek bebek gorundu haftaya yeniden kalp atışını duymaya gittiğimde iki bebek gorundu birinin kalp atışını duyamadik haftaya yeniden gel dedi sonra ikisinin de kalp atışını duyduk. Belki sizin de öyle olur benim bebeklerim arasında bir hafta fark vardı