İkiz gebelik mı kızlar bir bakar mısınız ??

tatlicadi140

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
175
0
46
İzmir
Slm kızlar öncelikle 5 haftalık hamileyim doktor kontrolümüzde kan degerlerimize göre dOktor ikiz gebelikten şüphelendi ama ultrasonda birsey göremedi bana yardımcı olur musunuz
İlk degerimiz 203.7
İkinci degerimiz 598.49
Üçüncü degerimizde 1419.26
Sizce bu degerlere ikiz gebelik mı çok
Tedirginim ben Allah isteyen herkese elbette versin bende bir bebeğim olacak diye çok mutluyum sakın yanlış anlamayın sadece maddi ve manevi ikiz bebeğe bakicak gücüm yok bir tane neysede ikiz çok zor ne yapıcam
Şaşırdım valla

ikiz gebelik kandeğerlerinden anlaşılmaz bildiğim kadarıyla ancak ultrasyonda anlaşılır.Biraz sabretmelisiniz ultrasyonda bir zaman sonra zaten belli olucaktır.

Bence çok şanslısınız eğer ikiz olursa .. hiç korkmayın rızkını Allah vericektir. hiç çocuğu olmayanları düşünün ve halinize şükredin. her zorluğun sonunda mutlaka bir kolaylık vardır aklınızdan çıkarmayın

Canim Öncelikle yorumun icin çok teşekkür ederim elbette Allah'a çok şükür Halim'e şükrediyorum ama Allah herkese bakabileceği kadar versin iyi bir gelecek sağlamak şartlar artık çok zor tabimi olursa illaki bakılacak Allah yokluklarını göstermesin ama birazda şartları kocişide düşünmek lazım tek maaşla bazı seyler zOr oluyor allah herkesin gönlüne göre versin

Arkadaşlar merhaba bana yardımci olur musunuz bilgisi deneyimi olan varsa benim son adet tarihin 15.10.14 ben dun beta HCG baktirdim yani 20.11.14de deger 13737 çıktı bu nedir sizce bi yorum nolurya simdidenn TSK kızlar.

Arkadaşlar merhaba bana yardımci olur musunuz bilgisi deneyimi olan varsa benim son adet tarihin 15.10.14 ben dun beta HCG baktirdim yani 20.11.14de deger 13737 çıktı bu nedir sizce bi yorum nolurya simdidenn TSK kızlar.
merhaba hayırlı olsun öncelikle bende yıl başında gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı adetim 3 gün geçmişti test yaptırdım 10250 çıkmıştı dr sonuca bakarak ikiz demişti ikizdi.inş seninde ikiz olur değer baya yüksek çünkü muayene olmadın mı?

Muayene oldum canım:-D tek mis yerindeymis yani dış gebelik neyim değilmiş kalp sesini duyamadik da haftaya dedı normaldir herhalde. Bide dört haftalık dedi öyle yani:-D

benim de sat 23 ekim bugün yaptırdığım test sonucumda beta hcg 1975 çıktı iki gün sonra gideceğim doktoruma ama merak ediyorum normal mi bu değer ?

Kızlar Merhaba
Normal reglime 4-5 gün kala idrar testi 3 farklı marka silik olarak pozitif çıktı, sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassaslığından şüphelenip yapmıştım. Reglime hala 4 gün var. Kanda baktırmak için ne kadar beklemeliyim. Bu kadar erken dönemde bu belirtilerin olması normal midir? 6 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim. Endişe ediyorum. Dr yumurta çok güzel ikiz olabilir demişti, bu kadar erken belirtiler ikiz belirtisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…