• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Gebelik Kanama

rukiye3434

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
14
7
6
30
Merhaba kızlar 14 hafta ikiz gebeyim, şimdiye kadar hiç kanama yaşamadım ama bir kaç gündür adet kanaması şeklinde kanamam oluyor, bebekler sağlıklı ama kanamanın nedenini doktorlarda bilmiyor,iğne vuruldum ve progestan kullanıyorum, böyle kanama yaşayan var mı lütfen yazsın 🌼

Merhaba kızlar 14 hafta ikiz gebeyim, şimdiye kadar hiç kanama yaşamadım ama bir kaç gündür adet kanaması şeklinde kanamam oluyor, bebekler sağlıklı ama kanamanın nedenini doktorlarda bilmiyor,iğne vuruldum ve progestan kullanıyorum, böyle kanama yaşayan var mı lütfen yazsın 🌼
rısklı gebelık uzmanına gorunuyor musun? doktorlar bılmıyor dıyıp bırakma. baska doktora da gıt

Benimde ikiz gebelik hem ilk aylarda çok oldu hem hamileliğin ortalarında..sonrasında tamamen kesildi.Evet sebebini bilemiyorlar genelde,bebekler iyiyse problem yok diyorlar.belki polip vardır ve rahim genişledikçe kanama yapıyordur dediler en son.öyle böyle sona geldik

Benimde ikiz gebelik hem ilk aylarda çok oldu hem hamileliğin ortalarında..sonrasında tamamen kesildi.Evet sebebini bilemiyorlar genelde,bebekler iyiyse problem yok diyorlar.belki polip vardır ve rahim genişledikçe kanama yapıyordur dediler en son.öyle böyle sona geldik
Evet bebekler iyi, rahim ağzı genişliği de güzel, ama yinede kan görünce endişeleniyor insan, sizin adınıza Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah, böyle şeyler okumak rahatlatıyor beni teşekkür ederim

Evet bebekler iyi, rahim ağzı genişliği de güzel, ama yinede kan görünce endişeleniyor insan, sizin adınıza Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah, böyle şeyler okumak rahatlatıyor beni teşekkür ederim
Amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah😊bende cok korktugum icin seni cok iyi anliyorum.önemli olan bebeklerin iyi olmasi.sık sık dinlenmeye çalış çok yorulma geçer umarım hemen.

Merhaba ben de aynı haftalardayim ve aynı problemi yaşıyorum iki haftadır ara ara kanamam oluyor en az 5 farklı doktor gördü diyebilirim. Rahimde bı kanama alanım var doktora gidiyorum rahatlıyorum kan geliyor tekrar mahvoluyorum. Günde 3 defa progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Ve kanamam genelde gece uyurken oluyor nedense :(

Merhaba ben de aynı haftalardayim ve aynı problemi yaşıyorum iki haftadır ara ara kanamam oluyor en az 5 farklı doktor gördü diyebilirim. Rahimde bı kanama alanım var doktora gidiyorum rahatlıyorum kan geliyor tekrar mahvoluyorum. Günde 3 defa progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Ve kanamam genelde gece uyurken oluyor nedense :KK43:
Evet arkadaşım benimde aynı şekilde demekki bu aylarda normal,bol bol dinlenmeye özen gösteriyorum, ani hareket etmemeye çalışıyorum, bende günde 3 defa progestan kullanıyorum doktorum birini ağızdan al dedi vajinal fitil olarak aldığımız da malum bir kısmı geri geliyor,

aspirin kullanımına bağlı da kanama olabiliyor ama öyle olsa doktorunuz söylerdi

Merhaba ben de aynı haftalardayim ve aynı problemi yaşıyorum iki haftadır ara ara kanamam oluyor en az 5 farklı doktor gördü diyebilirim. Rahimde bı kanama alanım var doktora gidiyorum rahatlıyorum kan geliyor tekrar mahvoluyorum. Günde 3 defa progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Ve kanamam genelde gece uyurken oluyor nedense :KK43:
Merhaba 14.haftadayım ve aynı problemi yaşıyorum. Hep geceleri kanama oluyor. Kanamanız durdu mu bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Ben 7+1 İm ve üç haftadır neredeyse haftada bir kanama ardından kahverengi leke ve daha leke bitmeden yine kanama yaşıyorum bebeklerim sağlıklıymış ama insan yine de korkuyor.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Çok korkuyorum dayanılacak gibi değil

Ben 7+1 İm ve üç haftadır neredeyse haftada bir kanama ardından kahverengi leke ve daha leke bitmeden yine kanama yaşıyorum bebeklerim sağlıklıymış ama insan yine de korkuyor.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Çok korkuyorum dayanılacak gibi değil
Korkma canım geçiyor Allahın izniyle, benim kanama ve lekelenmem kalmadı bidaha da olmaz inşallah,dinlenmeye özen göster

Back