İkiz gebelik için yöntem

Annelikheyecani

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
175
79
34
Merhaba hamilelik için çalışmalara başladık ilk deneme olumsuz ben ikiz istiyorum bunun için kullanılacak bir yöntem ilaç var mı
Klomen duydum ama direk kendımız alıp kullanabılırmıyız

Biraz daha olmayinca bitanesine şükrediyodunuz. Oncelikle hayirlisi neyse o olsun. Kendiniz kullanmayin yumurtaniz catlamazsa kist yapar doktor kontrolunde ikiz ve uzeri olma sansi vardir klomenle.

Biraz daha olmayinca bitanesine şükrediyodunuz. Oncelikle hayirlisi neyse o olsun. Kendiniz kullanmayin yumurtaniz catlamazsa kist yapar doktor kontrolunde ikiz ve uzeri olma sansi vardir klomenle.
Ben çok stres yaptım esım zaten 6 ay var 6 ay yok 3 ayımız var hamile kalmak istiyorum artık doktor hemen başlatır mı peki illa bir süresi mi var

Merhaba hamilelik için çalışmalara başladık ilk deneme olumsuz ben ikiz istiyorum bunun için kullanılacak bir yöntem ilaç var mı
Klomen duydum ama direk kendımız alıp kullanabılırmıyız
Klomene doktor esliginde basla yumurtalar istenilen buyukluge gelince catlatma ignesi verecek. Hakkinda hayirlisi olsun

İkiz gebelik genlerden gelen bi özellik olmuyor mu ya ilaçla tedaviyle olacak iş mi benimde hayalim gibi bişey ama mümkün değil

İkiz gebelik genlerden gelen bi özellik olmuyor mu ya ilaçla tedaviyle olacak iş mi benimde hayalim gibi bişey ama mümkün değil
Yumurta buyutme ilaclariyla bir cok yumurta buyudugu icin catlayinca ikiz ucuz gibi sans oluyo. Ben de ilacla denedim olmadi tup bebekler ikizlerim var

Yumurta buyutme ilaclariyla bir cok yumurta buyudugu icin catlayinca ikiz ucuz gibi sans oluyo. Ben de ilacla denedim olmadi tup bebekler ikizlerim var

aslında babaannem ikiz çocuğa hamile kalmış ama o zamanın şartları doğumda üçü beraber ölmüş, eşimin teyzesi de ikiz gebelik geçirdi ve doğdular acaba diyorum ufakta olsa bi ihtimal olabilir mi çok isterim iki tane fındığım olsun çok şanslısınız Allah bağışlasın

Allah razi olsun darisi hayirla isteyen herkese insallah. Ikiz olmasi (genlerden gelecekse) kadindan geliyo. Yani babaannen veya esinden tarafta ikiz olmasi maalesef sana gecmez

Benım kardeşlerim ıkız

Anneden geçer ama babaanne olmaz.Esinin teyzesi de olmaz.Direk anneden alacak gen annenden sana gececek yani.Ben annemin annesinin anneannesinden almisimAyrica kuşak atlıyor annemin teyzeleri ikizdi

Çoğul gebelik olması anneye bağlı diye biliyorum. Babanın genlerinin pek faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…