- 19 Nisan 2020
- 175
- 79
- 34
-
- Konu Sahibi Annelikheyecani
Ben çok stres yaptım esım zaten 6 ay var 6 ay yok 3 ayımız var hamile kalmak istiyorum artıkBiraz daha olmayinca bitanesine şükrediyodunuz. Oncelikle hayirlisi neyse o olsun. Kendiniz kullanmayin yumurtaniz catlamazsa kist yapar doktor kontrolunde ikiz ve uzeri olma sansi vardir klomenle.
Adetn 2. Gunu falan giderseniz baslatirBen çok stres yaptım esım zaten 6 ay var 6 ay yok 3 ayımız var hamile kalmak istiyorum artıkdoktor hemen başlatır mı peki illa bir süresi mi var
Klomene doktor esliginde basla yumurtalar istenilen buyukluge gelince catlatma ignesi verecek. Hakkinda hayirlisi olsunMerhaba hamilelik için çalışmalara başladık ilk deneme olumsuz ben ikiz istiyorum bunun için kullanılacak bir yöntem ilaç var mı
Klomen duydum ama direk kendımız alıp kullanabılırmıyız
Bende 1 kez kullanmistim bende de yaramadiydi4 ay klomen kullandım bende işe yaramadı.
Nasip işte.Bende 1 kez kullanmistim bende de yaramadiydi
Peki ben ilçedeyim doktorum il de kaç kez gidip gelmem gelecek doktora çünkü coronadan var pek çıkamıyoruzKlomene doktor esliginde basla yumurtalar istenilen buyukluge gelince catlatma ignesi verecek. Hakkinda hayirlisi olsun
Yanlis hatirlamiyosam adetle basliyosun en az 2 kez gitmen lazim ki yumurta gelisimine gore 3.kez de cagirabilirPeki ben ilçedeyim doktorum il de kaç kez gidip gelmem gelecek doktora çünkü coronadan var pek çıkamıyoruz
Yumurta buyutme ilaclariyla bir cok yumurta buyudugu icin catlayinca ikiz ucuz gibi sans oluyo. Ben de ilacla denedim olmadi tup bebekler ikizlerim varİkiz gebelik genlerden gelen bi özellik olmuyor mu ya ilaçla tedaviyle olacak iş mi benimde hayalim gibi bişey ama mümkün değil
Yumurta buyutme ilaclariyla bir cok yumurta buyudugu icin catlayinca ikiz ucuz gibi sans oluyo. Ben de ilacla denedim olmadi tup bebekler ikizlerim var
Allah razi olsun darisi hayirla isteyen herkese insallah. Ikiz olmasi (genlerden gelecekse) kadindan geliyo. Yani babaannen veya esinden tarafta ikiz olmasi maalesef sana gecmezaslında babaannem ikiz çocuğa hamile kalmış ama o zamanın şartları doğumda üçü beraber ölmüş, eşimin teyzesi de ikiz gebelik geçirdi ve doğdular acaba diyorum ufakta olsa bi ihtimal olabilir mi çok isterim iki tane fındığım olsun çok şanslısınız Allah bağışlasın
Benım kardeşlerim ıkızaslında babaannem ikiz çocuğa hamile kalmış ama o zamanın şartları doğumda üçü beraber ölmüş, eşimin teyzesi de ikiz gebelik geçirdi ve doğdular acaba diyorum ufakta olsa bi ihtimal olabilir mi çok isterim iki tane fındığım olsun çok şanslısınız Allah bağışlasın
Anneden geçer ama babaanne olmaz.Esinin teyzesi de olmaz.Direk anneden alacak gen annenden sana gececek yani.Ben annemin annesinin anneannesinden almisimaslında babaannem ikiz çocuğa hamile kalmış ama o zamanın şartları doğumda üçü beraber ölmüş, eşimin teyzesi de ikiz gebelik geçirdi ve doğdular acaba diyorum ufakta olsa bi ihtimal olabilir mi çok isterim iki tane fındığım olsun çok şanslısınız Allah bağışlasın
hadi ya tühAnneden geçer ama babaanne olmaz.Esinin teyzesi de olmaz.Direk anneden alacak gen annenden sana gececek yani.Ben annemin annesinin anneannesinden almisimAyrica kuşak atlıyor annemin teyzeleri ikizdi
Benım kardeşlerim ıkız
Çoğul gebelik olması anneye bağlı diye biliyorum. Babanın genlerinin pek faydası yok.aslında babaannem ikiz çocuğa hamile kalmış ama o zamanın şartları doğumda üçü beraber ölmüş, eşimin teyzesi de ikiz gebelik geçirdi ve doğdular acaba diyorum ufakta olsa bi ihtimal olabilir mi çok isterim iki tane fındığım olsun çok şanslısınız Allah bağışlasın