İkiz Gebeyim. 25.Haftamdayım. Şu an gittiğim doktorumu değiştirmeyi planlıyorum.Profesör kendisi gayet iyi bilgili biri ama doğum için oldukça yüksek tutarlar isteniyor 13.000 TL gibi. Yine bir özel hastane olsun istiyorum ama doktorun ilgi ve alakası bilgili olması, perinatolojide uzmanlaşmış olması benim için önemli kriterler. Hangi doktora gidiyorsunuz hastane doğum ücretleri ne kadar? Mesela Medikal Park Göztepe'de doğum yapan var mı ya da şu an giden? Ücretleri nedir doktorlar nasıl ve kime gidiyorsunuz?
Avrupa yakasındaysanız onerebilirimİkiz Gebeyim. 25.Haftamdayım. Şu an gittiğim doktorumu değiştirmeyi planlıyorum.Profesör kendisi gayet iyi bilgili biri ama doğum için oldukça yüksek tutarlar isteniyor 13.000 TL gibi. Yine bir özel hastane olsun istiyorum ama doktorun ilgi ve alakası bilgili olması, perinatolojide uzmanlaşmış olması benim için önemli kriterler. Hangi doktora gidiyorsunuz hastane doğum ücretleri ne kadar? Mesela Medikal Park Göztepe'de doğum yapan var mı ya da şu an giden? Ücretleri nedir doktorlar nasıl ve kime gidiyorsunuz?
Rehat faikoglu kolon başkentte saat 15 ve 18 arası hafta ici profturAnadolu Yakası ama farketmez önerinizi rica ederim.
Anadolu Yakası ama farketmez önerinizi rica ederim.