İkiz Gebelik İçin İstanbul'daki Hastane ve Doktor Önerileriniz? Muayene ve Doğum Ücretleri Nedir?

ozge3427

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2
2
38
İkiz Gebeyim. 25.Haftamdayım. Şu an gittiğim doktorumu değiştirmeyi planlıyorum.Profesör kendisi gayet iyi bilgili biri ama doğum için oldukça yüksek tutarlar isteniyor 13.000 TL gibi. Yine bir özel hastane olsun istiyorum ama doktorun ilgi ve alakası bilgili olması, perinatolojide uzmanlaşmış olması benim için önemli kriterler. Hangi doktora gidiyorsunuz hastane doğum ücretleri ne kadar? Mesela Medikal Park Göztepe'de doğum yapan var mı ya da şu an giden? Ücretleri nedir doktorlar nasıl ve kime gidiyorsunuz?

13.000 mi saka mi?? Ben kurtkoy ersoy a gidiyorum genel olarak doktorlari iyi kadin dogumda A sinifiymis (tanidik bi hemsire calisiyor) yenidogan yogun bakimida gayet iyiymis. Ikiz sezaryan icin 2.150 demişlerdi galiba.
Normal 1.500 olmasi lazim
Muayuene 80 lira

İkiz Gebeyim. 25.Haftamdayım. Şu an gittiğim doktorumu değiştirmeyi planlıyorum.Profesör kendisi gayet iyi bilgili biri ama doğum için oldukça yüksek tutarlar isteniyor 13.000 TL gibi. Yine bir özel hastane olsun istiyorum ama doktorun ilgi ve alakası bilgili olması, perinatolojide uzmanlaşmış olması benim için önemli kriterler. Hangi doktora gidiyorsunuz hastane doğum ücretleri ne kadar? Mesela Medikal Park Göztepe'de doğum yapan var mı ya da şu an giden? Ücretleri nedir doktorlar nasıl ve kime gidiyorsunuz?

Kozyatagi centralda dogum yapti arkadasim onu da arastir. O arkadasim oyle her yerde dogum yapmaz bi bildigi vardir da soramam ona.

Avrupa yakasındaysanız onerebilirim

Bağcılar Medipol mega Ayfer Özbek doktorum Perinatolog Oluş Api de aynı hastanede ama doğuma giriyor mu bilmiyorum
Muayene:70 TL
Doğum :2400

Bende hastane konusunda kararsızım Ümraniye eğitim Araştırma düşünüyorum ama özeller biraz pahalı bütçemizi aşıyo ama devlet hastanelerinden korkuyorum şuan 31haftalık gebeyim

Konu açılalı uzun. Zaman olmuş ama aynı dertten müzdaribim ikizlerim .tansiyonum nedeniyle iyibir doktor ariyorum devlette kont rollerimi yapiyordum perinatoloji bolumunde fakat bebegimin birinde iki haftalik gerilik olmasina ragmen bir ay sonraya randevu verdiler yani acil iyi ama uygun bir. Doktora ihtiyacim var dogumu gene devlette düşünüyorum. Ama uygun yogun bakimi olan bir hastahane bulsam oda fena olmaz küçük cekmece civari hastahanelerden bilgisi olan varsa paylaşirmi :/

Biruni Hastanesi Hazel Cagin Kuzey'e gidiyorum. Muayene ucreti 75 tl. Dogum ucretini henüz sormadim ama bir arkadasim 3000 tl demisti.

X