İkız gebelik değeri

İkiz gebelik degerleriniz kaçti?

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .
M

Merhaba sonuc ne oldu merak ettim benimde degerim baya yuksek ama henuzkeseyi goremedik 6076.24 bu arada sizce ikiz midir
Canım ikizmiydi senin acaba bende 4 hafta 4 günlüğüm kese gözükmedi bugün ama değerim oldukça yüksek 10.042 çıktı

Kızlar banada bir yardımcı olursanız çok sevinirim 4+4 haftalık hamileyim kan değerim 10.042 çıktı bu haftaya göre çok yüksek ve ona rağmen kese gözükmedi. İki günde artış 2 ye katlanması gerekirken 3.2 ye filan katlamış benim değerler. Benim korkum ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Siz ikiz annesi olarak bu haftalarda değeriniz kaçtı ve keseyi nezaman gördünüz acaba.

5. Haftada kese gördük yan tarafta sıvı var belki kandır ama büyük ihtimalle ikinci kese dedi.7.hafta gittik diğer kese kesinleşti ilk kesenin kalbini duyduk

Kızlar
Transferimin
8.günü10
10.günü60
12.günü190
14.günü565

Sizce bu değerlere göre ikiz olma şansım varmı?
2tane 3.gün emriyosu transfer edildi

Kızlar
Transferimin
8.günü10
10.günü60
12.günü190
14.günü565

Sizce bu değerlere göre ikiz olma şansım varmı?
2tane 3.gün emriyosu transfer edildi
Olabilir. Transfer günü ne zaman oluyor bilmiyorum ama çatlatma iğnesinin 14.günü 200 idi iki gün sonra 550 olmuştu. Seninki kadar sert yükselmemiş ama ikizdi

Olabilir. Transfer günü ne zaman oluyor bilmiyorum ama çatlatma iğnesinin 14.günü 200 idi iki gün sonra 550 olmuştu. Seninki kadar sert yükselmemiş ama ikizdi
Sağol canım cevabın için hayırlısı olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…