• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik bulantı

sileg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
52
15
3
Selamün aleyküm arkadaşlar. 11+1 ikiz gebeyim. Midem sürekli hassas ve bulanıyo acıkınca öğürmeye başlıyorum yiyesim yok yediğimde de midem yine bulanıyo bari bunu yiyeyim dediklerim de dokunuyo. Bu ne zaman geçer sizce? Hastanede çalışıyorum sürekli ayakta ve kalabalıktayım. Geçen cumartesi evde tansiyonum düştü sanırım bi bayıldım. Hani napayım bilemiyorum tuzlu krakerden tiksindim daha ne yiyebilirim?

Ayran/ yoğurt ama az az, minik minik bana iyi geliyordu. Leblebi, kraker, kuruyemiş tarzı şeyler yine az az. Benim çok uzun süre devam etmişti umarım sizin hemen biter.

Selamün aleyküm arkadaşlar. 11+1 ikiz gebeyim. Midem sürekli hassas ve bulanıyo acıkınca öğürmeye başlıyorum yiyesim yok yediğimde de midem yine bulanıyo bari bunu yiyeyim dediklerim de dokunuyo. Bu ne zaman geçer sizce? Hastanede çalışıyorum sürekli ayakta ve kalabalıktayım. Geçen cumartesi evde tansiyonum düştü sanırım bi bayıldım. Hani napayım bilemiyorum tuzlu krakerden tiksindim daha ne yiyebilirim?
Ben hep ekşi yiyorum,baya bastırıyor kivi özellikle,

Ben hep ekşi yiyorum,baya bastırıyor kivi özellikle,

Kiviyi duymamıştım hiç peki açlık hissiyle mi yiyorsunuz yoksa normalken de yiyor musunuz
Midem bulmadığı için ekşi birleyler canım istiyor kivi de çok iyi geliyor canım ne zaman isterse o zaman yiyorum 😅

Merhaba mide bulantısı bende de aynı senin gibi benim 8ci haftada başladı .acıkınca bende öğürüyorum. Bide bende de ikiz hamişelik.9cu haftasındayım. Bir bebek diğerinden biraz küçük.sizde de mi öyle? İki ayrı keseler

Merhaba mide bulantısı bende de aynı senin gibi benim 8ci haftada başladı .acıkınca bende öğürüyorum. Bide bende de ikiz hamişelik.9cu haftasındayım. Bir bebek diğerinden biraz küçük.sizde de mi öyle? İki ayrı keseler
Evet öyle genelde öyle olabiliyor biri biraz önden gidiyor. Mesela ben şu an 14 haftayı doldurdum bugün Allah'ın izniyle. Pazartesi gitmiştim doktora biri 7.5 diğeri 8.5 cm. Gün olarak başta 1 gün araları var gösterirken biri 14+2 diğeri 13+4 mü neydi yani gelişime göre de hesaplanıyor galiba kaç haftalık olduğu tam bilmiyorum ama biri küçük diğerinden . Ama doktor sağlıklı dedi bu arada evet benim de çift yumurta çift kese

Doğuma bile kusarak gittim öyle diyeyim. Hayatımın en zorlu dönemiydi hiç bir yediğim içtiğim içimde kalmadı. Hamilelik bitişinde başlangıçtan daha az bi kilodaydım kusmaktan. Belki bünyemle belki ikizlerle alakalıdır bilmiyorum ama çok rahat geçiren ikiz anneleri de var

Ay mide bulantısı deyince tüylerim diken diken ola ola geldim🥺 öncelikle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 malesef ben doğumhanede bile istifra ettim. Doğumdan sonra bile geçiceğine inanmıyodum artık gerçekten aşırı zordu. Hamileliğimi peynir, zeytinle geçirmiş olabilirim. Birde starbuckstaki cool lime çok iyi geliyodu hamileliğim boyunca sırf ekşi aradım belki o yüzden olabilir. Umarım sizin 3.-4. Ayda son bulur bulantınız Allah yardımcınız olsun

Back