Selamün aleyküm arkadaşlar. 11+1 ikiz gebeyim. Midem sürekli hassas ve bulanıyo acıkınca öğürmeye başlıyorum yiyesim yok yediğimde de midem yine bulanıyo bari bunu yiyeyim dediklerim de dokunuyo. Bu ne zaman geçer sizce? Hastanede çalışıyorum sürekli ayakta ve kalabalıktayım. Geçen cumartesi evde tansiyonum düştü sanırım bi bayıldım. Hani napayım bilemiyorum tuzlu krakerden tiksindim daha ne yiyebilirim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkiz gebelik bulantı
- Konu Sahibi sileg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Ben hep ekşi yiyorum,baya bastırıyor kivi özellikle,Selamün aleyküm arkadaşlar. 11+1 ikiz gebeyim. Midem sürekli hassas ve bulanıyo acıkınca öğürmeye başlıyorum yiyesim yok yediğimde de midem yine bulanıyo bari bunu yiyeyim dediklerim de dokunuyo. Bu ne zaman geçer sizce? Hastanede çalışıyorum sürekli ayakta ve kalabalıktayım. Geçen cumartesi evde tansiyonum düştü sanırım bi bayıldım. Hani napayım bilemiyorum tuzlu krakerden tiksindim daha ne yiyebilirim?
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Ben hep ekşi yiyorum,baya bastırıyor kivi özellikle,Selamün aleyküm arkadaşlar. 11+1 ikiz gebeyim. Midem sürekli hassas ve bulanıyo acıkınca öğürmeye başlıyorum yiyesim yok yediğimde de midem yine bulanıyo bari bunu yiyeyim dediklerim de dokunuyo. Bu ne zaman geçer sizce? Hastanede çalışıyorum sürekli ayakta ve kalabalıktayım. Geçen cumartesi evde tansiyonum düştü sanırım bi bayıldım. Hani napayım bilemiyorum tuzlu krakerden tiksindim daha ne yiyebilirim?
Ay umarım biter ya ikizlerde uzun sürebilir de diyolarAyran/ yoğurt ama az az, minik minik bana iyi geliyordu. Leblebi, kraker, kuruyemiş tarzı şeyler yine az az. Benim çok uzun süre devam etmişti umarım sizin hemen biter.
Kiviyi duymamıştım hiç peki açlık hissiyle mi yiyorsunuz yoksa normalken de yiyor musunuzBen hep ekşi yiyorum,baya bastırıyor kivi özellikle,
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Midem bulmadığı için ekşi birleyler canım istiyor kivi de çok iyi geliyor canım ne zaman isterse o zaman yiyorumKiviyi duymamıştım hiç peki açlık hissiyle mi yiyorsunuz yoksa normalken de yiyor musunuz
- 17 Şubat 2015
- 7.868
- 21.083
- 348
A bi de muz. Yeşil sarı olan, az az yiyebiliyordum. Zaten başka da yiyemiyordum. Bazen çorba.Ay umarım biter ya ikizlerde uzun sürebilir de diyolar
Merhaba mide bulantısı bende de aynı senin gibi benim 8ci haftada başladı .acıkınca bende öğürüyorum. Bide bende de ikiz hamişelik.9cu haftasındayım. Bir bebek diğerinden biraz küçük.sizde de mi öyle? İki ayrı keselerSelamün aleyküm arkadaşlar. 11+1 ikiz gebeyim. Midem sürekli hassas ve bulanıyo acıkınca öğürmeye başlıyorum yiyesim yok yediğimde de midem yine bulanıyo bari bunu yiyeyim dediklerim de dokunuyo. Bu ne zaman geçer sizce? Hastanede çalışıyorum sürekli ayakta ve kalabalıktayım. Geçen cumartesi evde tansiyonum düştü sanırım bi bayıldım. Hani napayım bilemiyorum tuzlu krakerden tiksindim daha ne yiyebilirim?
Evet öyle genelde öyle olabiliyor biri biraz önden gidiyor. Mesela ben şu an 14 haftayı doldurdum bugün Allah'ın izniyle. Pazartesi gitmiştim doktora biri 7.5 diğeri 8.5 cm. Gün olarak başta 1 gün araları var gösterirken biri 14+2 diğeri 13+4 mü neydi yani gelişime göre de hesaplanıyor galiba kaç haftalık olduğu tam bilmiyorum ama biri küçük diğerinden . Ama doktor sağlıklı dedi bu arada evet benim de çift yumurta çift keseMerhaba mide bulantısı bende de aynı senin gibi benim 8ci haftada başladı .acıkınca bende öğürüyorum. Bide bende de ikiz hamişelik.9cu haftasındayım. Bir bebek diğerinden biraz küçük.sizde de mi öyle? İki ayrı keseler
- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
Ay mide bulantısı deyince tüylerim diken diken ola ola geldim öncelikle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah malesef ben doğumhanede bile istifra ettim. Doğumdan sonra bile geçiceğine inanmıyodum artık gerçekten aşırı zordu. Hamileliğimi peynir, zeytinle geçirmiş olabilirim. Birde starbuckstaki cool lime çok iyi geliyodu hamileliğim boyunca sırf ekşi aradım belki o yüzden olabilir. Umarım sizin 3.-4. Ayda son bulur bulantınız Allah yardımcınız olsun